Workshop – Conştientizarea Stărilor Mintale

Eveniment Constientizarea Starilor Mintale

Eveniment Constientizarea Starilor MintaleDragi prieteni RCI,

● Oare știți cum să faceți față stresului zilnic?
●● Aveți frământări interioare care vă neliniștesc?
●●● Sunteți îngrijorați în privința viitorului sau a sănătății voastre?

Vă invităm să participați la un workshop despre cum să conștientizăm și să gestionăm mai bine propriile stări mintale, dar și despre cum să ne cultivăm și să ne menținem starea de bine. Uneori mintea gândeste prea mult și are tendința de a-și face griji în exces în privința propriului viitor sau a persoanelor de care ne înconjurăm. Cum o putem face să gândească pozitiv?

Despre toate acestea si încă multe altele o să ne vorbească, în cadrul acestei întâlniri, invitații speciali ai Romanian Community of Ireland, specialiștii Constantin Tui – consilier și psihoterapeut și Angela Pârvu Brătulescu – medic de familie (G.P.).

Prin bunăvoința celor doi invitați, taxa de înscriere este una modică, de doar 15 Euro, sumă ce include și un voucher de 5 Euro pe care îl va primi fiecare participant și care poate fi preschimbat în produse naturiste de la romNATURE – “farmacia naturistă”.

Pentru înscrieri sau informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la tel: 087 456 6362

Acest eveniment este organizat de Romanian Community of Ireland în parteneriat cu firma romanească de avocatură în Irlanda, Popa & CO. și romNATURE – “farmacia naturistă”.

http://www.popalegalservices.com/
https://www.facebook.com/Avocat.Romania.Irlanda/
http://www.romnature.ie/
https://www.facebook.com/RomNatureEurope/
http://www.romaniancommunity.net/rci/

Echipa RCI vă dorește să aveți o zi frumoasă și veselă!