View Full Version : Femeile din Irlanda
Ma aflu aici de mai bine de 6 anisori.
La inceput (primul an si ceva) mergand pe strada cu 1 coleg, mai toate bastinasele ni se pareau urate.
Cand vedeai una mai rasarita, de cele mai multe ori constatai ca e foreigner.
Iar daca erau imbracate in haine de piele, nici nu trebuia sa te aproprii ca vezi ca erau sigur ori romance, ori moldovence, ori rusoaice.
In timp m-am mai obisnuit cu aspectul general si le gasesc pe unele chiar foarte dragutze.
Nu pot sa ma impac insa cu lipsa lor de cochetarie.
Parca ar fi o tzara de sportive!
Macar daca ar purta treninguri mai de doamne ajuta... dar cand le vezi, pe unele, cu niste treninguri jegoase, cu genunchi, purtate cu turu-n vine ca sa se vada cercelu' din buric si tatuaju' de pe fund, parca te incearca un sentiment de greatza.
Nu mai pun la socoteala ca unele din ele (fast food-ul sa traiasca) au colacei de grasime ce se revarsa bogat peste elasticul de la pantaloni!
Idilica imagine nu!?!
trist si adevarat
colaceii sunt o mare problema
nu doar de la fast-food
pe mine ma amuza cand stau in trafic si se machiaza in masina
sunt si aranjate si dragute unele dintre ele depinde unde si ce lucreaza
santierist fiind am avut ocazia sa cunosc si sa vad multe in cei aproape 6 ani in Irlanda
Sunt putine irish dupa care merita sa intorci capul ! ;) De vreo cativa ani, saracii irlandezi si-au cam scrantit ochii uitandu-se dupa "non-national" girls, ca macar au mai mult bun simt ca noi astia din est care avem un stil aparte de a "admira" ceea ce arata bine.
Cred ca la ei este mai mult o problema genetica generata si de faptul ca fiind izolati aici pe insula la capatul Europei si cu englezii pe capul lor mai bine de 600 de ani, nu au avut sansa sa isi combine genele cu ale altora.Mai mult decat atat, era chiar un obicei des intalnit pe insula, ca sa se casatoreasca membrii ai aceleiasi familii,nu ma refer la frati/surori ci la veri si rude mai indepartate.Se practica si prin Ro in unele regiuni, acolo unde cei lacomi considerau ca asa va ramane averea in familie.Averea, da, dar calitatea genetica a avut de suferit.
Celtii bastinasi s-au combinat cu anglo-saxonii si cu vikingii(de acolo parul rosu si pistruii) si cam atat.Europa de est a "beneficiat" de combinarea a absolut tuturor genelor indo-europene, culminand cu cele a lui Decebal si Traian!,in cazul nostru :D.Nici acum nu am scapat de aceasta lupta intre cei doi.Traian(basescu) l-a cam "combinat" pe Decebal(remes)!Noroc ca nu o sa se mai nasca poporul roman inca odata de data asta ;D
Decebal si Traian Remes erau deja combinati. De parintii lor ;D[br]Postet at: October 21, 2007, 10:22:32 PM________________________________________________ _mai bine zis de parintii lui ;)
Valentin
22-10-2007, 10:55
Subiectul asta merita comentat pe larg.
Ciudat e ca vorbim de femeile lor ca niste grase, cand sunt intre 20-40, desi la ultima statistica, Romania are 50% din populatie obeza.
Nu e de mirare la varietatea de preparate din carne si alte mancaruri alese.
Am fost uimit cand mergand la un Selgros in Constanta, m-am vazut cu un ditamai caruciorul plin cu preparate, boxuri de bere, etc, iar aici nu cumpar atat de mult.
Revenind, desi nu stam foarte bine la statistici, femeile noastre sunt mult mai atragatoare, cochete, elegante decat irlandezele.
Ca sa nu spun ca majoritatea irlandezelor nu au descoperit notiunea de feminitate.
Probabil ca aceasta s-a pierdut in lupta feminista si de demionstrare a tariei de caracter a femeii irish cu barabtul super-betiv irlandez, care nu prea aduce nimic acasa dupa pub si nu participa in nici un fel la crestarea copiilor. Si asta o stiu de la familii irish, ca in timp ce barbatul isi soarbe linistit pint-ul de Guinness, si se uita la meciul de Sambata-Duminica, femeia creste copiii.
Vorbind insa strict de trasaturi si de eforturile de a imbunatati modul in care arata, sunt aproape lipsite masurile de atenua si imbunatati fetele lor triste si lipsite de trasaturi frumoase.
Mai mult, dupa ce ca majoritatea sunt urate, increderea pe care o au in ele, imi dau un sentiment de greata.
La noi increderea asta o au femeile superfrumoase.
Ce sa mai zic, decat ca, cei mai mult de sase ani petrecuti aici au fost greu de suportat dpadv, unde sportul de aruncat cu privirea este total lipsit de subiecte.
Sa mai speram ca vom vedea vreodata si exemplare mai frumoase.
Se pare ca accesul la produse cosmetice si de imbracaminte scumpe nu le-a ajutat prea mult oricum.
Ramanem cu speranta..ca mai mergem prin RO sa vezi femei adevarate.
Toate cele bune!
V
Mai mult, dupa ce ca majoritatea sunt urate, increderea pe care o au in ele, imi dau un sentiment de greata.
Perfect adevarat dar asta s-a intors ca un bumerang impotriva lor. Saracii irlandezi au cam 'given up' sa mai incerce sa le faca pe plac sau sa le seduca. Si de aici femeile au ajuns la concluzia ca mai bine 'fat and happy' si nu ma intereseaza cum arat. Ma placi asa cum sunt sau nu. Si da-i cu ciocolata nenica petru confort!
mie imi plac femeile irlandeza,asa ca gura mica.decat sa dau de-o basinoasa de romanca care arata bine si nimeni nu-i mai ajunge la nas mai bine o betivanca plina de distractie.va pup puteti sa ma injurati FEMEILOR
Sa vezi ce o sa se "distreze" ea, cand daca o fi cazul vreodata... o sa te lase dupa 5 ani de castorie, in fundul gol !! :D :D :D
Carmensita
03-02-2008, 20:22
anturaj...
sa inteleg "betivance vesele" si adepte ale "one-night stand".. :D
multe dintre ele nici de asta nu sunt in stare
Carmensita
10-02-2008, 18:25
du-te mai... :D pe cine pacalesti :D :D :D[br]Postet at: February 10, 2008, 05:17:35 PM________________________________________________ _apropos...vezi ca mi-ai scris gresit user name-ul....e oricum mai inspirat decat "anturaj" :D
Valentin
26-02-2008, 23:55
carmensita are dreptate.
One night stand e cuvantul de ordine printre irlandeze, bine atunci cand nu se sprijina una pe alta, iar asta pe cealalta.
Am fost la Tripod the other night, nu de alta dar nu ne-a lasat sa intram in alt club.
Motivul de "discriminare" clara se pare ca nu corespundeam "face-check", adica nu ne cunosteau ca fiind regulars in club.
Ca si cum si-ar fi adus aminte de mine. Un irlandez care era cu noi s-a ofticat mai rau si i-a spus bodyguardului ca discrimineaza turistii , ca astia nu sunt regulars.
Si in fine... mergem la Tripod.
Eram cu un baiat foarte "infipt" la irlandeze, care ne tot povestea ca le face" varza" pe irlandeze.
N-am crezut pana cand a trecut la fapte. Lua cate o pustoaica de 19-20 de ani, mai mult rupta decat treaza, o sprijinea de perete si dai..si dai o ametea sarutand-o.
A trecut si la o tipa de 30-40 de ani chiar. Nu de alta dar pe aici e greu s precizezi varsta subiectelor.O data ce trec de 25 , nu stii cat se le dai ca au o varsta nedefinita.
Eu sunt de parere ca drepturile astea pe care "le-au obtinut prin lupta" cu niste impostori de barbati adica irishii nostri "mates", nu le-a adus irlandezelor nici un castig.
Nu numai ca nu au ajuns bune decat de lesbianism si one night stand, ca multi irishi se uita acum dupa imigrante, dar daca tot nu-ti mai face nimeni cinste cu o bere, asa cum trebuie sa recunoastem ca se face in cavalerismul european,(nu e cazul aici!, care cavalerism?...cu ..cavaleria?),atunci au trebuit sa treaca la a da coate in fata barbatilor, lucraturi pe la spate, pt a face rost de bani de-o bere.
Mai mult in procesul asta de....imbarbatare a femeii irlandeze, in care si trasaturile li s-au defeminizat, machiajul e total suplimentar, se face in masina la semafor sau in autobuz, iar sexul se face de placere,... reproducerea de nevoie prin fertilizare artificiala, iar cel mai sigur lucru e ca ... de barbati au nevoie doar pentru "shagging".
Daca asculti o conversatie intre 2 irlandeze este cam asa:
-in ce trip mai merg in State
-ce si-au cumparat weekendul asta
-cu ce alte fete au mai iesit..... ca nu pot iesi singure ca sunt libere de agatat pt one night stand din prima.
Ar fi multe de spus, dar e clar ca subiectul Femei in Irlanda nu are nimic de-a face cu Femei Irlandeze in Irlanda.
Din experienta mi-e imposibil sa ascult o femeie irlandeza mai mult decat cateva fraze. este atat de falsa incat ma plictiseste instantaneu.
Mai mult, sinceritatea, lipsa de caracter,feminitatea,dragalasenia,sensibilitatea,s unt caracteristici care nu exista la ele.
Ma opresc aici!
Succes la a gasi perechea ideala ....acasa. Doar un bilet de avion nu e scump, dar problema e sa convingi o romanca sa traiasca aici, unde...nici barbatii lor nu sunt chiar o placere de admirat.
Dar asta e o alta discutie, topic pe care sigur o femeie il va aborda....!
V
Carmensita
27-02-2008, 14:30
eu nu as fi vrut sa ma amestec in subiectul asta desi recunosc ca am citit toate postarile din amuzament si curiozitate..am vrut doar sa "taxez" remarca destul de grosolana a lui "anturaj"....(puteti zice orice despre irlandeze dar nu despre romance :D)
Valentin, sunt convinsa ca voi baietii stiti mai multe despre irlandeze, he, he, evident ati fost mai interesati ;)
In alta ordine de idei, avem multi prieteni baieti singuri prin Occident care s-au intors acasa sa se insoare, pt. ca nu puteau gasi o partenera pe plac exact din motivele pe care le-ati descris voi aici...ce vrei, emanciparea femeilor, foarte vizibila in vest, a adus si lucruri "neplacute"... :)
cat despre barbati, o grecoaica venita acum vreo 7-8 ani in Ro avea numai cuvinte de lauda pt. barbatii romani care inca mai stiu sa cedeze locul unei femei, sa-i deschida usa, etc.etc. gesturi marunte dar delicate care s-au banalizat pe aici daca nu cumva au disparut de tot...
sofis_68
28-02-2008, 22:00
Imi scot si eu capul din suba ca sa emit o parere....
Dupa comentariile astea o sa se inghesuie familiile mixte sa se implice in activitatile comunitatii romanesti din Irlanda :).
Acum o sa imi bag capul inapoi in suba.
Carmensita
28-02-2008, 22:24
interesanta parere :) dar nu prea am inteles-o...cei cu familiile alea mixte? adica exista asa ceva? :D
dar nu prea am inteles-o...cei cu familiile alea mixte? adica exista asa ceva?
Din fericire da, inca mai exista si sunt intemeiate pe relatia barbat-femeie...desi nu mai e mult si vor fi numai barbat-barbat sau femeie-femeie :) :)
sofis_68
29-02-2008, 19:17
roman casatorit cu irlandeza sau viceversa[br]Postet at: February 29, 2008, 06:04:55 PM________________________________________________ _PS
Cred ca intra in definitie si roman-irlandez sau romanca-irlandeza :)
sofis_68
01-03-2008, 21:33
Nu-i nici o problema, toti picam in cursa generalizarilor uneori, toti gresim, toti facem gafe, toti categorizam mai mult sau mai putin. Eu, de exemplu sunt chiar talentata la a face gafe.... :)
Dar subiectul asta era despre femei frumoase si s-a transformat in aruncat cu noroi in irlandeze/romance, irlandezi/romani si m-am sensibilizat oarecum cand am vazut ca merge prea departe... parerea mea...pentru ca altii s-ar putea sa o ia chiar mai personal decat mine.
Valentin
01-03-2008, 22:48
Ref:@ Emanciparea femeii, daca ce am vazut la Irlandeze e emancipare inseamna ca au pierdut trenul.....sau nu au gasit nici o gara!
Pe cine pacalesc, o societate putreda dupa mine, in care mediul familial e bazat pe obligatie, o intreaga "politica" familiala in care cuplu rezista doar din obligatiile de a tine ...o casa cu 5 bed si 2 masini de peste 30K parcate in fata casei.
Dupa ce isi fac de cap pana la 38 denia, se gandesc sa se mai si casatoreasca, mai mult de fata lumii si de incropi o familie, in care ea sta sa faca cumparaturile iar el la pub cu baietii.
Si cand au copii lucrurile nu se schimba, pe el il gasesti tot la meciurile din Premiership cu baietii la un pub, iar ea se razbuna pe credit cardul lui prin "terapia cumparaturilor".Deh...societate ..emancipata!
Cand o sa ma treaca prin cap sa ma "mixez" cu o irlandeza, va rog cei de aici sa-mi dati un sut ..sau ceva!Nu de alta dar uleiul si apa nu se amesteca......
V
Valentin, iti inteleg perfect punctul de vedere, dar asta nu inseamna ca nu sunt si cateva exceptii ;) cu totii stim ca sunt si irlandeze care nu beau (exagerat...) si nu stau doar prin puburi.
Mai sunt si femei irlandeze cu care te poti intelege.
Daca e sa ma intrebi pe mine...eu nu as alege niciodata intre o romanca si o irlandeza sa imi impart casnicia cu o irlandeza...!