PDA

View Full Version : COFETARIA ROMANEASCA

sexy
27-09-2007, 21:52
CE PARERE AVETI DE CELE 2 COFETARII ROMANESTI

1 CEA DE LANGA ALIMENTARA

2 CEA DE SUB LIDL

sfinx
27-09-2007, 23:27
cea de sub Lidl este la subsol , cumva?

catalin
28-09-2007, 11:15
Pai, cea de a doua vinde prajiturile facute de prima!

ovimat
28-09-2007, 12:52
Baiat destept ;)

sfinx
29-09-2007, 07:56
pana acum nu era nici una
de acum o sa se umple Dublinul, Irlanda de cofetarii?

santiago
29-09-2007, 11:51
Ce nu mi-a placut faptul ca intr-o zi de sarbatoare (sf maria) am vrut sa luam cozonaci,sa mergem la biserica ,etc si ei cica cozonacii sunt gata de obicei dupa ora 2..ce sa faci cu cozonaci la ora 2?...ca se strica frisca daca fac cozonaci dimineata...oare nu au auzit de frigidere ?

Alex
29-09-2007, 21:19
Eu am avut o experienta neasteptat de frumoasa la prima vizita facuta acum doua saptamani. Tot cu ocazia unei Sarbatori ortodoxe si anume de Inaltarea Sfintei Cruci - hramul bisericii Ortodoxe din Leeson Street - aveau pregatite platouri cu felii de cozonaci si citeva lazi cu painitze impletite. Si painea si cozonacul au fost mai bune decit ale mamei.
Prajiturile lor sint delicioase si mult mai gustoase ca in Romania la niste preturi mai mult decit acceptabile. Atitudinea personalului este jos cu palaria. Politicosi, serviabili, resepectuosi, zambitori.
Din toata inima va recomand sa mergeti sa va infruptati din bunatatile de acolo!

sfinx
29-09-2007, 22:16
o sa merg personal sa dau de aceste bunatati pe care le recomanzi cu atata caldura
dar ceea ce spui pare sa fie rupte din carti

santiago
01-10-2007, 14:11
de politicosi sunt politicosi..cat despre altele hai sa nu fim rautaciosi (mea culpa) .sunt si ei la inceput..sper sa le mearga bine si sa fie in permanenta asa cum se spunea mai sus

sexy
06-10-2007, 10:11
aia de langa magazinul romanesc e mai buna parerea mea.

1,70 e pretul pt o prajitura (este foarte buna la gust)

aia de sub lidl e cam scumpa 3,00 bucata (si nu cred ca e facuta de aia de langa magazinul romanesc )NU PREA ARE GUST ...SANT CAM NASOALE

Claudia
15-10-2007, 17:59
aia de langa magazinul romanesc e mai buna parerea mea.

1,70 e pretul pt o prajitura (este foarte buna la gust)

aia de sub lidl e cam scumpa 3,00 bucata (si nu cred ca e facuta de aia de langa magazinul romanesc )NU PREA ARE GUST ...SANT CAM NASOALE

Chiriile in centru pentru spatii comerciale sint exorbitante, in special in shopping centre's; €3 pentru o prajitura e acceptabil. O cafea costa in jur de €2.60 cam peste tot in oras si nu necesita atita munca. Abia astept sa trec si eu pe acolo.