PDA

View Full Version : Pentru toti Romanii!!!

aur070
07-12-2005, 19:58
Numai bine frati romani de pretutindeni! Va scriu din dorinta de a-mi face prieteni oriunde ar fi acestia.

Ma numesc Aurelian, am 31 de ani, sunt din judetul Alba, Romania, unde de altfel locuiesc in prezent, am absolvit facultatea de stiinte-economice din Cluj. Momentan lucrez pe postul de contabil in sistemul bugetar (primarie comunala). Ca informatie va pot spune ca mai raman in mana efectiv cu aprox. patru zeci de Euro, dupa ce scad impozitele, naveta si alte cheltuieli inerente. Asta-i viata. Incerc sa vad partea frumoasa a ei.

Una din pasiunile mele este Internetul, desi am acces destul de rar, si navigand pe net mi-a venit o idee de prietenie si colaborare cu voi. Iata despre ce este vorba: Vreau sa fac un serviciu minunat acelora dintre voi care vor aceasta.

Daca oricare dintre voi, de oriunde mi-ar cere sa fac un serviciu care sa va apropie mai mult de "Dulcea si frumoasa Romanie", de cei dragi, de prieteni, de fosti colegi, de locurile natale, eu va stau la dispozitie cu toata deschiderea. De ex. sa va trimit ceva din tara (ce va doriti mult), sa caut pe cineva sau ceva pentru voi, sau orice alteva va ganditi.

Vom colabora in orice sens, caci prietenia nu are frontiere.
Stiu ca dorul de casa este mare.
Luati-o ca pe o prietenie si colaborare de durata.

aur070@yahoo.com
tel. 040-723-996-063

P.S.
"Orice calatorie, oricat de lunga ar fi, incepe cu primul pas."
Dumnezeu sa fie mereu in inima voastra.

Claudia
10-12-2005, 20:51
Buna Aurelian.
Salutari din Dublin.
Eu as avea vevoie de ceva de acasa, daca tu m-ai putea ajuta. Este vorba de o carte, "Satra" se numeste. Nu tin minte numele autorului, dat stiu ca este roman. Cartea e destul de veche, eu am citit-o acum vreo zece ani. Mi-am rugat deja familia si toti prietenii dar nimeni nu a reusit sa faca rost de ea.
Este cea mai interesanta carte pe care am citit-o vreodata, e vorba despre o poveste trista de dragoste si in general despre viata tiganilor in satrá.
Iti sugerez sa pui un anunt la piata de la a la z, stiu ca e gratis, poate cineva o are in biblioteca si o poti cumpara. imi spui apoi cit ma costa cu tot cu trimis.
Merci mult.
Claudia

aur070
12-12-2005, 12:06
Salutare Claudia

Sa stii ca ma voi interesa de aceasta carte si te voi contacta.

Multe salutari din tara, romanilor de pretutindeni.

Tinem legatura.

PS
"Fericit omul care se multumeste cu ceva mai putin decat are"
Proverb romanesc