PDA

View Full Version : Dentist

santiago
18-08-2007, 21:13
Daca stie cineva un dentist in Dublin-Ashbourne-Navan area ,un dentist mai acceptabil ca pret in special da-ti de stire va rog.
Multzam

sfinx
19-08-2007, 10:05
la ce preturi au dentisti in Irlanda mai degraba pui pe cineva sa mestece in locul tau

danas
19-08-2007, 13:41
Din pacate Sfinx-ule, unii chiar trebuie sa-si "mestece" singuri. Omul are nevoie de ajutor, nu cred ca-i arde de glume.
@Sanitago
De ce nu intrebi tu pe cineva din zona (nu neaparat romani), sau poti intreba chiar la cabinetele dentare ce preturi au. In mod normal le au afisate. Consultatia ar trebui sa fie intre 25 si 40 euro, depinde ce ai de facut. O plomba cu polimer (nu stiu daca-i corecta denumirea) este peste 200 euro, dar nu te obliga nimeni s-o ceri.
Sper sa gasesti un cabinet rezonabil care sa-ti rezolve problema.
Numai bine,

santiago
19-08-2007, 18:44
Sper sa gasesti un cabinet rezonabil care sa-ti rezolve problema.
Numai bine,

Multzam mult.
Din pacate am nimerit si in weekend si desi am inrosit telef sambata dimineata nu am gasit nimic deschis.Ar fi trebuit sa sun inainte ,de parca eu stiam joi ca o masea care era programata in noiembrie in Rom nu o sa astepte pana atunci si isi face de cap vineri noaptea.

danas
19-08-2007, 19:00
Trebuia sa mergi la o farmacie sa-ti dea ceva pana maine, ca se mai pricep si farmacistele cat de cat. Antibiotice nu-ti dau fara reteta, nici sa mori langa ei. Nu stiu unde-s urgentele in Dublin ca ti-as spune.
Sper sa ai o noapte linistita.

santiago
19-08-2007, 21:41
[quote=danas ]
Trebuia sa mergi la o farmacie sa-ti dea ceva pana maine, ca se mai pricep si farmacistele cat de cat. Antibiotice nu-ti dau fara reteta, nici sa mori langa ei..
Sper sa ai o noapte linistita.
Ca omul gospodar nu imi lipsesc oxacilina si algocalminu romanesc din casa asa ca am fost acoperit din punctul asta de vedere.

Mihaela
20-08-2007, 11:17
Daca iti poti permite - ca timp si cost al transportului - cauta un dentist peste granita, in Irlanda de Nord. Acolo preturile lucrarilor dentare sint mai mici decit in Republica.

GP-ul (daca te-ai inscris la vreunul) poate sa-ti dea reteta de antibiotic pentru infectia de la masea, dar si pentru analgezice mult mai bune decit algocalminul (ti-o spune o fosta dependenta de algocalmin).

Multa sanatate!