View Full Version : La Multi Ani de sf. Nicolae
La Multi Ani celor care isi sarbatoresc ziua numelui (Nicolae, Nicoleta si alte nume derivate), printre care si baiatul meu, si nu in ultimul rand lui Snams care isi serbeaza ziua de nastere.
La multi ani si numai bine tuturor :) celor care isi sarbatoresc ziua numelui azi !!
La multi ani snamse si sa fii fericit :D
Da apropo...ce v-a adus mosul???
snams,
aici nu e numai pentru tine ci pentru toti "nicu".
;)
shamrock
08-12-2005, 21:58
si daca snams e " nicu" n-are voie sa multumeasca?? ???
shamrock
08-12-2005, 22:23
hai ca m-am chiar enervat acum.eu nu inteleg ce vreti si cum vreti.se deschide un subiect cu "la multi ani nicu",un nicu chiar raspunde si multumeste pentru urari si apoi i se sare in cap ca topicul nu e deschis special pentru el.ce e asta oameni buni??
cu asta mi-am scris si eu ultimul mesaj pe acest forum.
shamrock, (daca mai citesti)
vad ca esti tare intepata, cred ca mai bine te-ai calma un pic - rudotelul ajuta. daca ai chef de cearta, cauta pe altcineva si nu pe mine.
din tot topicul nu vad pe nimeni ca ti se adreseaza tie direct (asta doar daca nu te cheama nicu sau nicoleta sau alte derivate).
daca smans are de spus ceva, poate sa o spuna si singur, nu cred ca are nevoie de avocati. Cred ca fata aia care rade si care face cu ochiul (adica asta -> ;)) spune ceva.
Si amenintarea aia
"cu asta mi-am scris si eu ultimul mesaj pe acest forum" nu ma face sa plang prea tare. decat sa bagi strambe mai bine nu mai postezi.
regards,
paul