View Full Version : Nr. 88
Il puteti lua de AICI (http://rapidshare.com/files/46693717/nr88_web.zip)
buna,
am cumparat acest numar, si mi-a placut articolul despre Cake Boutique, e scris pe 2 pagini, iti face pofta de prajituri romanesti, DAR, spre dezamagirea mea, nu s-a dat adresa unde este acest Boutique, care este numarul de telefon?
asa ca am ramas sa visez la prajituri ca de cumparat nu stiu de unde sa le cumpar.....
poate data viitoare ne furnizati si aceste detalii ca sa le putem fii si clienti, nu numai cititori.
noapte buna.
E linga Alimentara, in Bolton street, la 5 min. de Ilac Centre
sorinmetea
10-08-2007, 18:58
deschide īn browser www.maps.google.com şi copiază ce scrie mai jos :
Bolton St/N1 @53.352650, -6.268620
aia e locaţia. dacă īţi introduci apoi adresa ta, poţi obţine ruta exactă pānă la cofetărie.
savarinele arătau bine. am aruncat un ochi īnăuntru şi unul dintre domnii de-acolo a şi dat să iasă la mine să mă poftească īnăuntru... ceea ce e un semn bun.
a ajuns articolul tocmai in state
un amic al meu imi zice ca stam mai bine ca romanii din chicago la capitolul cake boutique
buna,
multumesc pentru adresa si pentru directii. azi miine ma duc sa vad ce au bun pentru noi.
un weekend placut, :-*
In numarul viitor va aparea si adresa... sper ca merita asteptarea pentru unii.
Nu am "uitat" adresa intentionat. A fost doar o scapare. O sa incercam sa fim mai atenti...