PDA

View Full Version : Caut Harta pt Europa pt Route 66 Chicago 6000 Satellite Navigation Unit

Valentin
02-08-2007, 11:35
Am cumparat special offer de la HAlfords un Sat Nav Route 66 Chicago 6000 cu 100 eur, care are harti Ok pt IRE si UK, dar nu am hartile pt Europa, inclusiv RO.
Le are cineva pt a le putea copia si eu?
Pachetul ar costa 119 eur si e pe site-ul www.66.com al Route 66, manufacturer of Chicago 6000, dar daca il avea cineva era simplu si ieftin de copiat.
Spuneti-mi daca are cineva soft-ul asta.
Trebuia sa existe un sticker in box-ul original prin care puteam cere DVD cu Europe MAps gratuit de la Route 66, dar se pare ca pachetul oferit de Halfords la 100 euro , nu l-a inclus.
Cand i-am sunat sa le spun ca eu caut stickerul pt DVd harti Europa mi-au zis sa vin cu pachetul la Halfords inapoi. O sa merg si va spun daca am obtinut DVD gratuit.
Cheers!

sfinx
02-08-2007, 20:07
pai la € 100 nu vrei sa si mearga?

dar daca mai si merge e ok

sorinmetea
02-08-2007, 21:17
internetul e mare şi bogat. torrentele sunt cel mai bun prieten al omului.
pură curiozitate...unde ai pus scula? în bimăr sau în saab-ul full option? http://www.emutalk.net/images/smilies/newsmilies/naughty.gif

santiago
02-08-2007, 22:37
internetul e mare şi bogat. torrentele sunt cel mai bun prieten al omului.
pură curiozitate...unde ai pus scula? în bimăr sau în saab-ul full option? [img]

Si cu tine acuma..ca doar nu o merge omu in Ro cu vre-un Vartburg sau Trabant.

Valentin
03-08-2007, 08:58
Daca toti sunteti curiosi , in BMW 525 TDS.
Sat NAv-ul merge super, nu am gasit strazi de care am avut nevoie care sa nu fie digitizate pe mapul meu de IRE si UK.
SIngura problema e ca softul de EU trebuie obtinut separat.
Mai este un pachet pe web de Chicago 9000 care la 309 eur are si hartile de EU.
Il are si la peats cu 309.
Problema ca pt IRE si UK e OK sa dai max 100 eur sa ai harti electronice.
Referitor la mistourile pe tema ce masini conduc nu cred ca au rost.
Sunt multi Romani care conduc supermasini.
Am in acelasi este un roman care are niste masini super tari, 2 jeepuri Merc ML 320 CDI estate peste 100000 eur fiecare! Asta da adevarat!
Mult succes si nu va blocati in lucruri deastea marunte ca cine ce are. Important e sa o ducem mai bine decat acasa, ca doar deasta am venit aici.
Eu v-am spus ca sunt happy ca aici conduc o masina mai buna decat acasa si am o casa frumusica, desi nici in RO nu ma plang, in RO am mai bine ca aici!
Succese la toti !

admin
09-08-2007, 15:11
Velentine!!! ti-au murit laudatorii?

Noi nu facem aici decalratie de avere... sau ti-a ramas din instinct?

Mai lasa-ne cu ce ai si cu ce n-ai... ca nu suntem la concursul "cine are masina mai tare". As fi folosit alt "obiect pentru concurs dar nu vreau sa fiu prea vulgar...

Valentin
10-08-2007, 13:39
De laudatori nu duc lipsa/n-am nevoie.
Singurul lucru pe care l-am cerut a fost sa nu fiu "slagged", ca nu am sa accept.
Cine are o problema cu ce are/n-are cineva sa-si rezolve...singur problema!
Mi s-a parut de prost gust si provocatoare intrebare in care dintre masini imi pun Sat Nav-ul.
Intrebare mai mult decat vadit provocatoare.
Se pare ca si tu incurajezi ca forumul asta sa devina doar tinta de lovit si fugit.
Nu se mai pot schimba opinii/informatii ca in alte forumuri, ci genul auto/multo cunoscut romanian style, mistocareala pe seama altora.
Iar tu cu logo "administrator" nu cred ca ai vreun interes ca forumul sa devina un fel de balci unde toti se scuipa intre ei si isi mai trag si cativa pumni ... "virtuali".
Invidia se cheama mai nou "slag" pe aici, si nu ascundem in spatele micilor glume decat aceeasi pizma, invidie, pe care o cunosc foarte bine dew acasa!
Am crezut ca unii sau mai cizelat cu ceva euroi in buzunar dar se pare ca m-am inselat!
It's Ok anyway!

Toate cele bune!
V

ovimat
10-08-2007, 13:55
Valentin,
Daca ai euroi in buzunar nu inseamna ca te si cizelezi. La romani, din contra.

danas
10-08-2007, 15:54
Vali,

Pana la urma ai obtinut DVD-ul cu harta de la baieti? M-ar interesa si pe mine, dar banuiesc ca nu ti-l dau decat daca-l cumperi.
Am cumparat si eu pachetul cu putin inainte de a pune tu intrebarea pe forum si mi se pare ok, dar eu am gasit cateva stradute (noi) nemarcate. Oricum recalculeaza drumul, asa ca, la cat ma deplasez eu prin Irlanda, mi se pare ok si ieftin.

Dana

sorinmetea
10-08-2007, 18:19
mie mi se pare de prost gust ca pe un forum vizitat 80% de amărâţi ca mine care caută cu disperare informaţii despre conjunctura/posibilitatea de angajare în pub-landa şi care acasă probabil stau cu un ochi pe contor şi cu celălalt la reply-urile întrebărilor lor de aici, care întârzie să vină sau nu vin niciodată; cineva să îşi etaleze parcul auto cu modelele şi proprietăţile în românia sau aici. 50% glumă, 50% "răutate", tu ia care parte o vrei.
euroii din buzunar sunt absolut irelevanţi, consider că am suficientă educaţie pentru ca să mă declar gata cizelat, la momentul sosirii aici. chiar în surplus, după cum am avut dezamăgirea să constat.

părerea mea este că, după ce se lămureşte povestea cu dvd-urile cu hărţi, am putea transforma topicul într-un review al programelor de navigaţie/navigatoarelor dedicate pentru irlanda. am o bună experienţă cu programele de navigaţie: iGo, MioMap, Tomtom pe care am avut şansa să le testez de la nebunia străduţelor din Dun Laoghaire, centrul Dublin-ului, până la drumurile de ţară din mijlocul câmpului, cu iarbă crescută pe mijlocul lor.

admin
15-08-2007, 10:11
vali,

motivul pentru care te-am luat "in balon" este evident si l-au remarcat si altii. nu vreau ca forumul sa fie unul de scandal. din cate imi aduca aminte, tu ai inceput etalarea prodselor achizitionate.

ideea era ca, daca erai asa ce "cizelat" precum zici aplanai situatia foarte elegant; in schimb tu ai pus mai mult gaz pe foc. aia m-a deranjat, nu ca ai tu 525 sau casa cu acoperisul cel mai ascutit.

as zice sa nu te mai comporti ca la gradinita (... eu am marul mai rosu' si tatal cu muschii mai mari) si sa nu te mai superi pe tot satul asa... (aproape) degeaba.
eu consider aceasta "problema" atat de minora incat nici nu merita sa consum atata bandwith... ;)

Si pentru restu'... terminati cu "luatul peste picior" cum s-ar zice in romaneste... va rog!

admin
15-08-2007, 10:17
Daca are cineva nevoie de oricare din programele (harti) mentionate mai sus... "lasati-ma sa stiu'.

eu am incercat igo (miomap), tomtom si destinator. mi-a placut ce mai mult igo (care foloseste aceleasi harti ca si miomap) dar din pacate nici unul nu e complet. asa ca am ajuns sa folosesc igo si destinator in paralel. se pare ca se completeaza unul pe celelalt.

tomtom nu mi-a placut. e ok in uk dar in irlanda... lasa de dorit

n-ar trebui sa spun asata, dar... bineinteles ca nu le-am cumparat.

sorinmetea
15-08-2007, 18:31
nu ştiu ce hărţi ai tu la miomap dar ale mele sunt din februarie 2007 şi sunt la fix pentru irlanda.

admin
15-08-2007, 21:33
alea le am si eu... mi se par cele mai complete. oricum, unele lacune le acopera destinatorul... dupa cum am zis

Valentin
06-09-2007, 16:07
Am comandat hartile de pe www.66.com si sper sa ajunga saptamana viitoare in IRE.
Cand o sa le am le pot imparti cu cine e interesat.
Toate cele bune!

Ps: Este nevoie de un card upgrade , de la cel de 512 Mb primit, la unul de 2 GB, pe care eu l-am comandat la Expansys,30 euroi cu livrare next day.

V

[br]Postet at: September 06, 2007, 05:58:34 PM________________________________________________ _

mie mi se pare de prost gust ca pe un forum vizitat 80% de amărâţi ca mine care caută cu disperare informaţii despre conjunctura/posibilitatea de angajare în pub-landa şi care acasă probabil stau cu un ochi pe contor şi cu celălalt la reply-urile întrebărilor lor de aici, care întârzie să vină sau nu vin niciodată; cineva să îşi etaleze parcul auto cu modelele şi proprietăţile în românia sau aici. 50% glumă, 50% "răutate", tu ia care parte o vrei.
euroii din buzunar sunt absolut irelevanţi, consider că am suficientă educaţie pentru ca să mă declar gata cizelat, la momentul sosirii aici. chiar în surplus, după cum am avut dezamăgirea să constat.

părerea mea este că, după ce se lămureşte povestea cu dvd-urile cu hărţi, am putea transforma topicul într-un review al programelor de navigaţie/navigatoarelor dedicate pentru irlanda. am o bună experienţă cu programele de navigaţie: iGo, MioMap, Tomtom pe care am avut şansa să le testez de la nebunia străduţelor din Dun Laoghaire, centrul Dublin-ului, până la drumurile de ţară din mijlocul câmpului, cu iarbă crescută pe mijlocul lor.

De lamurit s-a lamurit, voi cumpara hartile EU.
Eu nu stiu in ce tara traiesti tu! Eu tocmai m-am intors din Costinesti, si vreau sa spun ca am doi vecini cu Hummere si multi cu masini peste 30000 la care eu doar visez.
Masinile noastre de romani imigranti- BMW si SAAB, dupa 6 ani de Ire apar drept vechituri, in timp ce un romanas de rand din Costinesti are de la 2003 BMW in sus.
Asa ca nu stiu ce inseamna ca ma etalez cu nu stiu ce modele, cand eu tot ca amarat am inceput, diferenta ca am progresat de la statutul ala, cel putin imi place sa cred asta.
Comparandu-ma cu romanii de acasa se pare ca fac ce fac si iar raman in urma!
Ce sa-i faci!
Succese la toti!
V

liviud
07-09-2007, 09:48

Normal ca ramai in urma, doar si din banii tai isi cumpara cei de acasa Hummere.. ;D

ovimat
07-09-2007, 10:04
Calul moare de drum lung si............
Fara suparari, please.

Valentin
07-09-2007, 12:34

Normal ca ramai in urma, doar si din banii tai isi cumpara cei de acasa Hummere.. ;D

Gresit!
Oamenii au facut ca stiu sa faca! Daca as sti as face si eu bani de-un Hummer.
Stiu ca pt unii de pe aici nu conteaza, dar se pare ca nu toti suntem/vom fi la fel!
V