View Full Version : Aerlingus Dublin-Bucuresti
Salut,
Nu stiu daca e o noutate sau nu... dar tocmai am aflat astazi cautand ceva pe Internet ca:
Aerlingus-ul are incepand de la sfarsitul lunii Octombrie a.c. zboruri directe Dublin -> Bucuresti, si viceversa, (fara escala) la un pret in jurul a 175€ de persoana.
Cei interesati de a face Craciunul/Revelionul in Romania ar trebui deja sa-si cumperele biletele.
Cei care va intoarceti, daca va mai intoarceti ;D... sa-mi spuneti si mie cum a fost!
Bafta!
Nu cred ca mai sunt bilete pentru Craciun ! Sunt de aproape doua luni la vanzare !
Liviu.Onofrei
02-08-2007, 20:26
Nu cred ca mai sunt bilete pentru Craciun ! Sunt de aproape doua luni la vanzare !
Da' de unde...! Partea proasta e ca nu prindem zapada de nici o culoare !!
Price
Your Journey
Click on the flight number for flight details including flight time, stopover, terminal information and aircraft type.
Flight Info. Departing Arriving Fare Seat Map
AER LINGUS EI672
non-stop Dublin
14:30 Sat 22 Dec 2007 Bucharest
20:20 Sat 22 Dec 2007 Economy View Map
AER LINGUS EI673
non-stop Bucharest
21:20 Sat 05 Jan 2008 Dublin
23:20 Sat 05 Jan 2008 Economy View Map
Price for this Journey Prices are shown in Euro
Passengers Fare p.p. Taxes & Charges Cost p.p. Total
3 Adults 260.00 59.92 319.92 959.76
1 Child 260.00 59.92 319.92 319.92
1 Infant 27.00 0.00 27.00 27.00
Handling Fee (excluding infants) 6.00 24.00
TOTAL EUR 1,330.68
mihaimilk
09-08-2007, 12:25
cu wizzair ati zburat careva, pana la Tg mures? cum au fost?
Pacat ca zboara doar din London Luton.
Chiar daca a fost anuntat doar ca experiment, deja Aerlingus a introdus 3 zboruri pe saptamana incepand cu Februarie Mart-Joi Sambata, iar atat cat permite sistemul de booking sunt zboruri afisate pana in Septembrie!
Nici macar nu au inceput sa zboare si au ajuns la concluzia ca este o ruta profitabila.
santiago
29-10-2007, 14:02
Cu wizzair nu prea as recomanda din cauza ca au tras multe tepe,in sensul ca au fost curse anulate complet desi vandusera toate locurile.Banuiesc ca nu au totusi o flota numeroasa precum ryanair,easyjet,etc si cum la lowcost exploatarea la maxim a unui aircraft e cuvantul cheie,in cazul unei probleme prin europa..banuiesc ca prefera sa asigure piata de vest decat sa trimita un avion in romania.
Probabil ca in urmatoarele luni o sa introduca si Ryanair zboruri catre Baneasa.
Apropo de Baneasa un amic englez intreba cat de departe e de Bucuresti ca se temea de transport ,etc si se gandea sa zboare cu BA pt 100 lire pe Otopeni sau cu easyjet pt 19 la Baneasa.
Cand i-am spus ca de fapt Baneasa e mai aproape de Buc decat Otopeniul..cica ciudati mai sunteti voi..de obicei lowcost folosesc aeroporturi aflate la o dist mai mare de city iar la voi e invers.
Este super ca au realizat aerlingus-ul ca ruta merge super, si chiar au introdus un zbor suplimentar... nu stiu cum stau cu preturile ca inca nu am verificat :) de acum asteptam concurenta Ryanair ;D
roadrunner
30-10-2007, 10:41
Eu unul prefer sa dau un pic in plus si merg cu o companie mai serioasa decat Rynair (probabil pleonasm) decat sa strang din buci 3 ore juma' pana in Ro.
Nu ca Aer Lingus ar fi o companie minunanta dar macar au avioanele mai noi, si mai intretinute. De cate ori zbor cu Ryair ma astept sa apara pilotul murdar de ulei si sa intrebe daca a reusit careva sa treaca cu o surubelnita la checkin ca i s-a oprit un motor...
Roadrunner
Eu unul prefer sa dau un pic in plus si merg cu o companie mai serioasa decat Rynair (probabil pleonasm) decat sa strang din buci 3 ore juma' pana in Ro.
Nu ca Aer Lingus ar fi o companie minunanta dar macar au avioanele mai noi, si mai intretinute. De cate ori zbor cu Ryair ma astept sa apara pilotul murdar de ulei si sa intrebe daca a reusit careva sa treaca cu o surubelnita la checkin ca i s-a oprit un motor...
Roadrunner
Ideea cu concurenta nu e neaparat pentru a zbura cu ei.. e pentru o concurenta la preturi, e adevarat ca nu am zburat decat de 4 ori cu Ryanair-ul dar nu am avut nici o problema sau emotie cu ei, cele mai mare emotii le-am avut cu un zbor de la Checz Airlines, si pana la urma toate sunt in lowbuget chiar si AerLingus... Una pesta alta e bine ca sunt zboruri directe :)
santiago
30-10-2007, 20:39
eu am zburat de zeci de ori cu ryanair si nu am vazut acel mecanic cu bucata de sarma in mana care se chinuia sa lege aripile.. :)
revenind la un ton serios niciodata nu am avut intarzieri cu Ryanair pe cand cu Airlingus am avut parte de intarzieri la greu..si e chiar enervant cand zbori dimineata si te intorci seara..alergi toata ziua sa termini treaba si sa te intorci in timp la aeroprt si ajungi si vezi aerlingus delayed 135 min.
si sapt viitoare merg in rom cu aerlingus.. :)
Ryanair are o flota mult innoita, multe Boeinguri noi.
Un prieten lucreaza pilot acolo asa ca stiu din sursa sigura.
Faptul ca e cheap ma deranjeaza si pe mine, dar am zburat cu ei de 2 ori ca erau singurii care faceau acea ruta!
...dar daca as avea de ales intre Ryanair si Aerlingus as da diferenta sa merg cu Aerlingus!
santiago
31-10-2007, 09:17
te deranjeaza ca e cheap?..hai nu pe bune[br]Postet at: October 31, 2007, 10:13:54 AM________________________________________________ _Si daca UE aproba oferta facuta de Ryan ,acum aveam Ryanair1 si ryanair2.
Oricum din cate am inteles O'Leary a mai cumparat 2%din airlingus ceea ce face ca Ryanair sa detina 27%din airlingus.