vasiletina
24-07-2007, 18:41
Buna,
s-a deschis astazi "The Cake Boutique" primul magazin de productie si desfacere pentru toti, de produse de panificatie si patiserie romanesc din Dublin (si probabil din Irlanda).
Adresa este: 31 Bolton Street, Dublin la un magazin de "Alimentara".
Orarul de functionare provizoriu este de la 9am la 7.30/8pm in fiecare zi de Luni -Vineri, 9am - 5pm Sambata si Dumineca program redus.
Se ofera o gama de produse de :
- panificatie specifice romanesti: paine, franzela, etc
- patiserie: cornuri simple sau cu seminte de susan, croasant simplu, ciocolata sau vanilie, cuib de viespi, etc;
- prajituri dupa retete specifice: cremes, ora 12, ecler, etc
De asemenea se pot face comenzi pentru torturi cu ocazia zilelor de onomastica, casatorii.
Totul se realizeaza in laboratorul din cadrul magazinului.
s-a deschis astazi "The Cake Boutique" primul magazin de productie si desfacere pentru toti, de produse de panificatie si patiserie romanesc din Dublin (si probabil din Irlanda).
Adresa este: 31 Bolton Street, Dublin la un magazin de "Alimentara".
Orarul de functionare provizoriu este de la 9am la 7.30/8pm in fiecare zi de Luni -Vineri, 9am - 5pm Sambata si Dumineca program redus.
Se ofera o gama de produse de :
- panificatie specifice romanesti: paine, franzela, etc
- patiserie: cornuri simple sau cu seminte de susan, croasant simplu, ciocolata sau vanilie, cuib de viespi, etc;
- prajituri dupa retete specifice: cremes, ora 12, ecler, etc
De asemenea se pot face comenzi pentru torturi cu ocazia zilelor de onomastica, casatorii.
Totul se realizeaza in laboratorul din cadrul magazinului.