View Full Version : Restaurante
santiago
19-07-2007, 21:05
Stie cineva mai multe despre restaurantul Cape Greek?..a carui reclama este in paginiile rev Informatia.
M-ar interesa daca cineva a organizat nunta sau ceva similar acolo..just in case ..ca o alternativa la rest Transilvania.
Mai sunt si alte alternative ca: Latino (se pare ca au 2 restaurante unul in Rialto si unul in Monkstown) sau Garda Rowing Club linga Phoenix Park.[br]Postet at: July 20, 2007, 12:06:51 PM________________________________________________ _Am uitat ca mai e un roman cu restaurant si hotel la vreo 25km de Dublin.
santiago
20-07-2007, 11:21
Mai sunt si alte alternative ca: Latino (se pare ca au 2 restaurante unul in Rialto si unul in Monkstown) sau Garda Rowing Club linga Phoenix Park.[br]Postet at: July 20, 2007, 12:06:51 PM________________________________________________ _Am uitat ca mai e un roman cu restaurant si hotel la vreo 25km de Dublin.
ok..multumesc.
M-ar fi interesat sa aflu parerile voastre daca ati organizat ceva in aceste alternative la rest Transilvania caci desi am fost acolo de cateva ori nu pot spune ca am fost asa impresionat.
am fost si la o nunta si am vazut momente penibile,etc..din 'cauza' staffului.
Personal am comandat clatite si mi-au spus ca nu face decat in weekend ca in cursul saptamanii nu e vand.Si desi bucatarul statea langa muzicantul restaurantului neavand decat 3 mese in acea zi de marti..Cred ca era prea greu sa faca 5 portii de clatite.
un amic a cerut la nunta lui ceva fructe pe mese si la sfarsit a primit bill de 1500 euro pt struguri :)
Deci nu fac reclama proasta dar chiar caut un restaurant unde sa nu iti bata joc de tine chiar asa doar pt ca e rest romanesc.