PDA

View Full Version : Sarbatori fericite!

chris
04-12-2005, 17:23
Un Craciun fericit si un An nou mai bun decat 2005. Imi aduc aminte ca anul trecut facusem un fel de ce vreti sa va aduca voua sau copiilor vostri Mos Craciun.

Mie vreau sa imi aduca sanatate si intelegere in familie, la fiul meu sigur ii mai trebuie inca o masina :), iar ei chiar ca nu stiu ce vrea (cred ca cea mai mare problema a barbatilor de Craciun)

http://hometown.aol.com/hjsprivateline/images/christmas%20tree%20animated.gif

cininu
04-12-2005, 18:00
Sabatori fericite tuturor!!!
Eu sper ca [b]Mos Nicolae[b] sa-mi aduca viza pentru sotie si fiica iar Mos Craciun sa le gaseasca aici...

cininu
06-12-2005, 14:34
Yup, Moş Nicolae si-a facut datoria :). A adus viza sotiei (dupa o asteptare de 2 luni jumate ???)

catalin
06-12-2005, 15:00
Felicitari!!!
Stiu ce inseamna sa astepti luni de zile pentru o viza!!!Am trecut si eu prin deastea!
ENJOY!!!

Claudia
10-12-2005, 21:00
Sarbatori Fericite la toti forumistii!
Chris, fiu'tau nici nu are pretentii, al meu a pregatit deja o lista pentru Santa de peste €300 !!??!! Nici eu nu stiu, e bine sa ii ia mosul de toate sau nu? Daca da, prea se invata, iar daca nu, atunci el e singurul din clasa care nu a primit tot ce a vrut...si atunci e mare suparare... (Primesc sfaturi daca aveti)
Cininu, felicitari pentru viza sotiei, a durat atita probabil pentru ca i s-a trimis dosarul la Dublin, asa s-a intimplat cu dosarul mamei si dupa saptamini de asteptare am primit si noi vestea cea buna. In Ro nu s-a putut da o decizie, iar aici se pare ca irlandezii au avut inima..Doar e Craciun!!

cininu
10-12-2005, 23:01
Cininu, felicitari pentru viza sotiei, a durat atita probabil pentru ca i s-a trimis dosarul la Dublin, asa s-a intimplat cu dosarul mamei si dupa saptamini de asteptare am primit si noi vestea cea buna. In Ro nu s-a putut da o decizie, iar aici se pare ca irlandezii au avut inima..Doar e Craciun!!

Multam! :)
Aplicatia, care a fost pentru JS, a ajuns de la inceput in Irl... Au considerat ca nu am bani de ajuns in cont si au refuzat-o pe motive financiare, am facut apel pe care l-am pus personal in cutia lor din holul Visa Office (m-am gandit ca ajunge mai repede), dar dupa alte 4 sapt, cand am sunat sa mai nteresez de decizie, surpriza, nu aveau niciun apel inregistrat la aplicatia respegtiva >:( (au si ei incompetentii lor), asa ca am mai facut unul si l-am trimis prin posta, dupa doua zile am mai trimis unul (aveam impresia ca gresisem ceva la adresa si nu voiam sa mai am o surpriza neplacuta ;D). Am sunat dupa 3 zile si mi-au spus ca au doua apeluri la aplicatia respectiva ;D iar dupa alte 10 zile am aflat ca au aprobat viza turistica pentru o luna. Sunt multumit si asa ptr ca oricum voiam sa le am aici doar de sarbatori...

chris
11-12-2005, 11:46
Norocul meu este ca fiul meu nu stie sa faca liste, dar dupa el ar vrea tot magazinul cu jucarii.

admin
12-12-2005, 13:50
Multumim de urari, la fel si voua!

noi am primit o viza pentru UK pentru 6 luni (daca tot e vorba de vize) ;)

chris
12-12-2005, 18:17
iti mai trebuie viza de UK daca ai rezidenta? Partea asta ar trebui mutata la sectiunea VIZE :) ..

Si ca sa pastrez linia mai spun odata: La Multi Ani! si Sarbatori fericite!

vasiletina
14-12-2005, 19:54
Sărbători fericite! tuturor românilor oriunde s-ar afla.

Multa sănătate, prosperitate, pace şi înţelegere!

La Mulţi Ani!

din partea mea şi a familiei mele.

chris
19-12-2005, 19:04
Spiritul Craciunului, am primit mesajul prin email, e foarte dragutz, click pe obiectele din casa, :)

http://permanenttsb.ie.12hs.com/mm/WrapperImage/34815342/xmas.swf

ipse
21-12-2005, 16:06
Sarbatori Fericite tuturor.

lorena
21-12-2005, 19:33
Nu stiu daca va amintiti de mine dar in vara m-ati ajutat cu un vot in cadrul unui concurs de modeling iar apoi in cadrul unei campanii de ajutor ptr. o fetita Sabina.Va mutumesc mult ion ca o datqa .Va doresc tuturor multa sanatate, bucurii, realizari Colindul si multumirile fetitei Sabina pe care ati ajutat-o sa fie operata -ptr. mine sunt cele mai frumoase- le gasiti la pagina ei http/sabinac.netfirms.com/craciun_fericit.htm

Sarbatori fericite!! la multi ani!! de aici din Vancouver, Canada
Lorena