PDA

View Full Version : Curierat -trimiteri pachete din ROMANIA,-Dublin si din Dublin-acasa

Valentin
27-05-2007, 00:45
Buna,
Spuneti-mi si mie cu cine trimiteti pachete acasa, si cu cine colectati de acasa, daca nu aveti o trimitere de aici?
Stiu ca Alfredo duce in RO, dar nu stiu daca si cu ce precizie ar colecta daca i s-ar cere, de la o locatie in Ro si aduce aici in Dublin?
Voi pe cine folositi?
Merci!
Vali

go2nicu
27-05-2007, 15:28
Nu stiu cum e de rapid/eficace la trimiterea din ro in irlanda, dar eu am trimis din irlanda in ro cu alfredo si a venit acasa la mine (dupa ce in prealabil m-a sunat cu o zi inainte sa ma intrebe daca e cineva acasa sa trimita pachetul)si a luat pachetul.
Mie mi-a convenit asa, pt k in italia de ex., trebuia sa duc eu pachetul la un centru de colectare si era mai mult de munca ... Poate in timp, eurolines/atlassib va lua pachete si din irlanda, nu numai din UK, pt k ei au o flota mai mare de van-uri si se livreaza mai repede si cam la aceleasi preturi de 2-3 euro/kg
Spor la treaba in continuare!

nilatac
22-01-2012, 17:39
salut eu am trimis si am adus cu alfedro, sunt de incredere nu sunt ei asa de punctuali dar ..sunt ok..

sfinx
22-01-2012, 19:03
mai este Liviu pe zona Moldova care este destul de rapid si aduce pachete de acasa la un pret mai mult de cat convenabil

puidemorosan
22-01-2012, 19:40
mai este Liviu pe zona Moldova care este destul de rapid si aduce pachete de acasa la un pret mai mult de cat convenabil

Poti sa zici un pret? Alfredo stiu ca iau 1,5 euro/kg si duc oriunde in Romania. Liviu de care zici tu cat ia? Ca nevasta-mea e din zona Moldova si poate e mai convenabil :)

sfinx
22-01-2012, 20:10
Liviu poate fi contactat telefonic 087 653 3981
ptr pret te poate lamuri el.