PDA

View Full Version : doar de 3 puncte ???

mva
14-05-2007, 18:57
na salutare. poate ca o sa para ca un fel de tara arde si babele se piaptana, stiu ca de fapt au fost lucruri mai importante de pregatit pentru duminica.

dar tot vreau sa intreb pe aici: a mai sms-uit cineva de pe forum sambata seara in afara de mine ?

cum e primul an afara cand pot sa votez, m-o apucat asa un elan, si am trimis vreo 3 mesaje si io. de 3 puncte in final ???
probabil ca s-a vazut cine sunt majoritari aici din europa de est.

PS: ca sa va dau detalii muzicale despre mine, in general ascultam drum & bass, ceea ce nu se mixeaza la eurovision - hehe.
si na, ca mi-o placut si ce o cantat unguroaica, am bagat un text si pentru ea - asta de dragul familiilor (fericite ca's) mixte ;)

chiar mai ceva ...vi se pare ca e plagiat piesa sirboaicei ?
http://adevarul.ro/articole/the-sun-serbia-acuzata-ca-a-plagiat-piesa-cu-care-a-ca-0351tigat-eurovisionul-video/312029

catalin
14-05-2007, 23:09
numai din grupul nostru de prieteni s-au trimis vreo 20 de sms-uri si cel putin 3 telefoane !
Euroviziunea in forma sa actuala este o rusine.O promovare a spiritului gay si muzica proasta, si unde mai pui ca si o evaluare necorecta a voturilor.Spuna asta pentru ca anul trecut spre exemplu Irlanda a dat 6 puncte Romaniei iar anul asta numai 3!Si merg pe urmatoarele considerente : sunt cu mult mai multi romani anul asta in irlanda decat anul trecut, Polonia nu a fost in primele 24 deci nu au mai acaparat toate voturile emigrantilor polonezi.
Recomandarea mea ar fi ca sa nu ne mai prezentam la acest concurs, ca pana la urma urmei se merge pe banii abonatilor TVR si pe munca unor oameni care simt o enorma dezamagire fara sens.

Mihaela
15-05-2007, 10:33
Eu am reusit sa votez Ungaria, dupa care mi-a disparut de tot semnalul (de, asa-i cind locuiesti in mijlocul naturii , departe de tumultul marilor orase si de lumea dezlantuita a satelor ;D ). Sotul meu, care monopolizase telefonul fix, a votat si pentru Romania, pe linga alte alea care i-au placut lui (femei frumoase, cu sau fara voce >:( )

Saraca Irlanda, imi pare rau de Dervish, mai ales ca sint "de-ai mei", din Sligo... Ma intreb citi irlandezi or locui in Albania!!!

mva
15-05-2007, 10:58
adevarul e ca nu i-am prins pe irlandezi, da ma gandesc ca la cat de muzicali sunt, nu or fi trimis ceva de prost gust acolo. insa Germania de exemplu care a fost reprezentata bine, unde a ajuns. si din pacate, unde s-au dus punctele multe ale germaniei - sau de prin alte tari europene - s-au dus catre ce ne-asteapta la orizont: "invazia turca" ;)

pai poate o sa schimbe formatul; si daca de exemplu o sa imparta in doua blocuri, cu cei din fostele federatii nu o sa avem noi nici o sansa in blocul estic.

asa ca mai bine nu mai participam, cum o zis catalin.

da cum am mai citit in alte ziare, bravo baietilor de la noi, si ca au avut tupeul sa fie "normali" in competitia asta dezechilibrata.