View Full Version : Antena ... de care?
salutare,
scuze daca pun topicul asta unde nu/cum trebuie, dar ...
vreau sa iau o antena care sa aiba cele mai populare canale romanesti si ceva rusesti {prieteni din Moldova},
ce'mi recomandati? si ca receiver'e ...? cate, ce fel, etc.
nu ma prea pricep intr'astea
merci
orice sfat e bine'venit
romanesti se gasesc cu alea rusesti e mai greu, si daca sunt din Moldova sa se multumeasca cu cele romanesti, ca doar moldoveneste se aseamana putin cu romaneste :D
sunt ceva canale rusesti pe 5e si 13e. iti poti pune o antena cu 2 lnb-uri pentru amandoi sateliti. asa impusti 2 iepuri dintr-un foc.
poti sa te uiti pe http://lyngsat.com/freetv/Russia.html sa vezi ce canale free poti sa receptionezi.
salutare
am pus o antena, nu stiu de care ... fiindca moldovenii de la mine din casa au pus'o. dar ideea e ca receptionez: ProTvIntl, Tvri, Etno, Realitatea, Klumea si atat. aa binenteles canale garla rusesti.
aa, si mai e si cu 2 capuri, dar degeaba. cica imi mai trebuie un adaptor si un card pt a receptiona si alte canale rom. inca vreo 200
stiti ceva mai ieftin sau vreo varianta ceva?
merci
pai vezi daca te iei dupa Moldovenii de peste Prut? Mai ieftin gasesti in Romania, pachetul DigiTV sau Max
chris merci
alte sfaturi? dar mai constructive legate de "pb" mea
roadrunner
24-12-2005, 21:56
Vezi ca sunt cateva reclame in "Informatia IRL"
Roadrunner