View Full Version : Volanul pe partea stinga
catalin_can
03-04-2007, 02:28
Poate sa-mi spuna si mie cineva daca in Irlanda se poate circula (legal vorbind :) ) cu o masina care are volanul pe partea stinga ? Apropo, una cu volanul pe partea dreapta de 4 ani, un model mai ieftin cam cit costa cu tot cu taxe ? Asigurarea cam de la cit incepe pe luna ?
Multumesc de raspunsuri,
Catalin
poti sa-ti iei o masina aici incepind de la 400 euro in sus. depinde de vechime, de conditia masinii si de fabricant. asigurarea depinde de capacitatea motorului, de virsta soferului si de ce gen e (masculin sau feminin). asigurarea se plateste pe an si poti imparti pe 10 luni cu direct debit. cel putin asa fac aia de la mine de la asigurare. cam atit stiu
roadrunner
04-04-2007, 13:40
Catalin_can,
eu zic ca tu vrei sa pui caruta inaintea cailor, eu zic sa vii aici si sa vezi ce e pe piata, sunt masini pentru toate buzunarele, mici, mari, verzi, rosii etc.
cu ce ti-ar folosii daca cineva zice ca are un nissan cu 1000 euro? mai bine inecearca sa aflii cat o sa te coste asigurarea la o masina "generica de xxxx cm3" in functie de varsta / experienta ta si dupa aceea alege o masina la fata locului, aici nu sunt cozi iar masini sunt destule.
Roadrunner
unii le dau pe degeaba
cauta in buy and sell