View Full Version : A aparut nr 56
http://img277.imageshack.us/img277/189/cover562yq.th.jpg (http://img277.imageshack.us/my.php?image=cover562yq.jpg)
roadrunner
18-11-2005, 10:31
E interesant cum se termina editorialul...de pe prima pagina
"...in rest am ramas aceesi (romani) fara caracter..."
macar acum aveti explicatia de ce se caca toti in capul vostru, pentru ca judecati pe toti romanii la un loc, ce daca si-a lasat unul barba si-au lasat toti? ce daca ai dat tu (ma refer la autorul editorialului) peste un roman fara caracter, inseamna ca toti romanii sunt fara caracter?
Sau poate uiti ca mai sunt si romani care lucreaza in cercetare, sau sunt profesori universitari sau artisti - daca cel care a scris aricolul e un ciurli burli, nu inseamna ca toti suntem ciurli burli. Domnu' scriitor de ariticole nu stiu daca ai calitatile sa devi asa judecatorul suprem peste romanii de pretutindeni si sa insulti dintr-un condei pe toti romanii.
Roadrunner
shamrock
18-11-2005, 13:08
io de exemplu nu cunosc nici un roman cu barba si ras in cap,nici macar cu cercel.da ma rog,probabil nu ne invirtim in aceleasi cercuri...
imi pare rau ca nu va pot da nici o replica. din pacate, autorul articolului nu are acces la internet si nu poate citi comentariile vostre pertinente.
totusi... ce sa zic, eu cunosc pe cativa cu cioc si cercel... si asta nu e marea majoritate.
roadrunner
18-11-2005, 14:38
Admin,
si tu porti o parte din vina, cum poti sa publici asa ceva?
Roadrunner
Nu conteaza cāt de lung am parul,
Important e cāt si cum gāndesc.
Florian Pitis
shamrock
18-11-2005, 17:38
da aura,da aici marea problema e lipsa cu desavirsire a parului.fiecare cu ce-l doare :D
Ce tot avetzi mey cu oamenii cu barba???!!!!(cioc) ca imi pun si cercel....ca sa rezolv toata treaba!
Sa vina minerii sa faca ordine!!!
shamrock
21-11-2005, 19:46
da,da,sa vina minerii! ca nici ei nu-i sufereau pe cei cu cercei in ureche! :D
shamrock
24-11-2005, 20:05
he he cit ne-am agitat pt articolul de fond fara sa fi stiut ce urmeaza pe pagina 2-3.. :D
eu am inteles ca d-l ce scrie articolele nu are internet da nici eu nu vreau sa-i scriu scrisori sau sa-l sun la telefon ca nu-l cunosc si nu se cade asa ca am sa continui sa scriu aici,sper sa nu fie cu bai.
ideea generala a d-lui e ca romanii nu au caracter,sunt asa si pe dincolo,ce mai,neam blestemat.eu nu-l contrazic.in pagina 2 insa se intreaba ce vor zice ibeceii (cind vor fi destul de mari sa zica ceva) de faptul ca parintii lor i-au nascut pentru bani si nu din dragoste.parerea mea personala e ca ibeceii vor zice sarmina mama si tata ca nu m-am nascut in Romania printre neamul ala fara caracter si blestemat.
cam la concluzia asta am ajuns eu citind cu atentie cele 2 articole si raspunzind la intrebarea pusa de d-l autor.
roadrunner
24-11-2005, 23:05
titlu: Reactie exagerata la articolele din nr 56
Oricum, autorul articolelor e clar ca are mintea odihnita (din cauza ca nu stie ca s-a inventat internetul, a ramas la faza cu pixu')
Eu ma gandesc sa punem mana de la mana, ca niste roamani de suflet ce suntem, si sa-i cumparam autorului, un flacon de Rudotel (merge si Prozac) ca sa-i punem un zambet pe fata lui de idiot constipat, sa-l scoatem din starea apocaliptico-epileptica in care a cazut, si sa-l convingem ca nu e frumos sa se pishe impotriva vantului.
iar pentru domnu' admin... doua vorbe...
revista carici-pogonici care o editati cu aprindere (ca la intreprindere) puteti sa va stergeti cu ea la cur (a se citi fund) ca e asa de kakat ca m-am minunat ca nu pute.
pentru autorul articolului:
Domnu' profesor...calu' moare de tras, cainele de drum lung, si prostu' de grija altuia...
Roadrunner
Aveti dreptate dupa ce m-am enervat o tura cand am citit editorialul,am scris imediat protestul de pe forum..dupa care am trecut la pagina 2..si asa mai departe...dar m-am scarbit mult prea tare si nu am mai avut chef de a mai aborda subiectul!
Domnii cu ziarul...emigrati domnilor in CONGO ca sigur nu sunt romani pe acolo care sa va stea in drum si nu o sa aveti de ce va impiedica!
A fost o data un ziar...care se numea INFORMATIA IRL....That's all folks!!!!! ;D
nu mi-am dat niciodata cu parerea la articolele (editorialele) cu pricina, cred ca scopul lor a fost sa atzatze lumea, si cel putin aici pe forum au aparut reactii. Pe mine personal aceste articole ma amuza, dar priviti si partea buna a lucrurilor: aceste articole, sunt printre putinele care sunt redactate specific pt. romanii din Irlanda, dar ce sa-i facem, noi cu Informatia si polonezii cu Herald (in poloneza).
Cat despre stersul la fund, nu am reusit niciodata sa ma sterg cu un pdf ;D.
Acest mesaj nu reprezinta realitatea, dar este inspirat din realitate, daca am suparat pe cineva, imi cer scuze.
roadrunner
25-11-2005, 19:48
Domnu' Irisman
"Acest mesaj nu reprezinta realitatea, dar este inspirat din realitate"
Din pacate e realitatea distorsionata, vazuta prin ochii unui ratat. Se poate simtii din articol ca autorul e un tip nerealizat, frustrat, inhibat, care vede problemele tuturor, mai putin pe ale lui, si se transpune in judecator social peste toti romanii.
As fi curios sa aflu despre relizarile acestui personaj dubios, sa vedem cu ce e el mai breaz decat toata lumea.
Pentru domul Bodnar:
Dom' Profesor, daca matale esti un LOOSER nu inseamna ca toata lumea e la fel, mai sunt si oameni care s-au relizat profesional, care si-a intemeiat familii, care merg in vacante la ski si la mare, isi cumpara case, au firmele lor. Daca toate astea nu au nici o importanta pe scara dumnitale de valori asta e strict treaba ta.
@Irisman
"Cat despre stersul la fund, nu am reusit niciodata sa ma sterg cu un pdf "
Noi vorbeam despre articol/ziar, tu despre ce vorbeai ?
Roadrunner
shamrock
25-11-2005, 19:51
Pe mine personal aceste articole ma amuza,
sa intelegem ca tu nu iei ziarul asta in serios,nu? bravo tie
Cand m-am referit la mesaj m-am referit la mesajul meu, pe care l-am scris eu pe forum, si nici decum la articol, si ma rog daca cineva considera ca sunt un looser pt mesajul de mai sus, e democratie fiecare crede ce vrea. Cat despre pdf. ziarul in formatul pdf e singura versiune la nr.56 pe care o am, nu am hard copy ;), pt shamrock ziarul il iau in serios dar sunt niste articole care poate nu trebuie sau nu merita sa fie luate in serios, si da articolul cu pricina m-a amuzat, cum am mai spus pentru intentia lor, care cred ca a fost de a incinge spiritele si mai ales pentru limbajul folosit.
roadrunner
26-11-2005, 12:31
Irisman
nu te-a facut nimeni LOOSER (decat daca te cheama si Bodnar) ia mai citeste tu putin mesajul meu si uita-te cui ma adresam
Roadrunner
intradevar nu LOOSER .. RATAT...
Domnu' Irisman
"Acest mesaj nu reprezinta realitatea, dar este inspirat din realitate"
Din pacate e realitatea distorsionata, vazuta prin ochii unui ratat.
eu inteleg ca se referea la mine.. daca nu se referea la mine, mea culpa
roadrunner
26-11-2005, 23:09
Irismnane,
cel care relateaza realiatea distorsionat e autorul articolului, nimeni nu dezbate pesoana ta, ci articolul, nu pdf-ul, nu fisierul de pe disk, ci ziarul/articolul/autorul
pricepusi?
Eu unul nu pot sa stau in banca mea cand cineva declara "aceeasi romani fara caracter" (si aici ma refer la articol din nou, ca sa nu mai fie confuzie) daca la unii li se pare amuzant, sau altii sunt indiferenti asta e, fiecare cu treaba lui. (aici m-am referit putin si la tine)
Roadrunner
ok, dupa reactiile la articolul cu pricina Paul cred ca o sa fie mai selectiv in a alege editorialele. Din pacate nu are de unde alege oameni care sa scrie editoriale. :D, asa ca o sa sfarsim prin a citi un stil asemanator.
Roadrunner, m-am calmat! ;)
Romani
eu numai ce m-am conectat la acest forum dar bag sama ca am pierdut multe "informatii". O sa incep saplang ca Basescu.
Am tot citit articolele postate. Dar in afara de discutii discutate nu e mare lucru. Chiar nu vrea nimeni sa miscam putin bolovanul si sa aratam Irlandezilor (la scara macro) ca nu suntem de neglijat? Eu unul ma straduiesc dar sunt in micro. Haide-ti sa punem mana de la mana si umarul sa gasim idei care adunate la un loc si sa facem un proiect care sa ajute cu adevarat pe romani indiferent unde sunt afiliati CRI sau RSI
Despre ziar, numai cuvinte de lauda pentru initiativa de a edita un ziar. Despre continut :no coment. Noroc ca apare numai in lb romana ca daca ar avea tirajul lui The Sun, atunci ar fi o nennorocire. Dar orice pasare piere pe limba ei.
Mishto 56, 57 provoaca somn si nici o replica.