PDA

View Full Version : Miss DIASPORA

sfinx
11-03-2007, 11:30
aseara a avut loc preselectia pt Miss Diaspora, care va avea loc la Mangalia in iulie
a fost desemnata reprezentanta noastra
o sa-l rugam pe Chris sa ne ataseze fotografii cu castigatoarea preselectiei

homer
11-03-2007, 11:59
:-* :o

chris
11-03-2007, 12:36
Da sigur... poate pana pe seara.. imagini video care le voi posta pe youtube.

chris
11-03-2007, 23:29
http://www.youtube.com/watch?v=VLM1wXqGQBM

mutu
13-03-2007, 00:24
BRAVO chris....un spectacol superb a fost (parerea mea)

sfinx
13-03-2007, 18:44
@ mutu
ai mai fost la alte spectacole?

chris
13-03-2007, 22:41
In afara de faptul ca a fost 3 Sud Est (Benone.. nu a prea fost) a fost ... un Balamuc (parerea mea)

mutu
14-03-2007, 11:49
da la p.diddy ...ce legatura are ? mie mi-a plecut am dat banii am vazut ..mi-a placut ! duminica ca sambata au fost 400

sfinx
15-03-2007, 07:44
ma refeream la standarde.
prestatia celor de la 3SE a fost ok, Mariana Hodan satisfacator, benone rasuflat la fel si Alfred Toll

cel mai grav a fost situatia cu copii; nu era loc de joaca pt copii

daca prezentatorul in cadere accidenta un copil atunci sa fi vazut reactia parintilor acelui copil
nu s-a intamplat nimic, multumim lui Dzeu, nu a luat nimeni nici o masura.

mutu
15-03-2007, 12:04
sau daca vreun avion ateriza acolo in sala ...tu de unde ai venit? incearca sa faci tu ceva mai bun si ai sa vezi atunci cum e sa faci multe lucruri cu bani putini. Cat despre ceilalti au dat si ei ce-au putut mai bun.Parerea mea.

sfinx
15-03-2007, 21:52
daca un avion cadea aeste altceva
prezentatorul in persoana lui Lucian Glass chiar a cazut, sau tu nu ai fost in sala, si nororcul a fost ca nu a cazut peste nici unul din copii care erau peste tot.

cu bani putini se fac lucruri mici
nu este o scuza ; daca mergem pe astfel de scuze . am plecat degeaba din Romania si stam degeaba in Irlanda

ovimat
16-03-2007, 10:29
In loc sa zicem multam ca avem si spectacole cu artisti romani noi tot nemultumiti suntem.
Daca nu va convine, stati acasa fratilor ca nu va obliga nimeni sa mergeti la spectacol, iar daca sunteti mai capabili ia organizati voi cite 4-6 spectacole pe an pentru cite 500 de persoane. ???

chris
16-03-2007, 11:19
Nu a fost un dezastru nici intr-un caz, si oricum cum spunea si Lucian din fiecare astfel de concert trage concluzii, o sa stie pe viitor unde mai trebuie lucrat. Puncte negative: prestatia lui Sinulescu ( e batran nu mai poate), prestatia ospatarilor si celor de la bucatarie, nu au impus parintilor pe anumite parti ale spectacolului sa isi tina copii aproape. Atat. :) in rest totul OK, cat despre avioane, au avut in permanenta pe cineva afara care supraveghea aterizarile :D

sfinx
17-03-2007, 10:19
eforturile organizatorului sunt de apreciat,
pentru asta felicitari si sa faca cat mai multe spect

el chiar vrea sa faca ceva; dar daca cei care participa la spectacol nu participa la acel spectacol nu se va schimba prea repede

nu e suficient sa platesti biletul de intrare si sa astepti sa-ti aduca ospataru farfuria cu cartofi prajiti si copii sa-i lasi la intamplare

nu a ajuns la urechile voastre ca sunt fete, femei romance care pot sa stea cu copii acasa?

copii au un program al lor, nu tii copii pana la 12:00-1:00 in miez de noapte sa alerge sa se tavaleasca printre picioarele adultilor care dansau .

poate am eu o alta conceptie despre copii, sau poate sunt depasit din acest punct de vedere.

mutu
17-03-2007, 19:47
[font=Verdana]mesaj sters...

Mutule te rog sa ai grija la limbaj! Am mai avut discutia asta!
Atacurile la persoane nu sunt permise!

sfinx
18-03-2007, 11:43
@admin
iarta-l ca nu stie ce spune
probabil e unul dintre copii care se alergau printre picioarele dansatorilor nu vrea sa piarda ocazia de a se alerga si in viitor