PDA

View Full Version : ALEGERI PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN

sfinx
04-03-2007, 13:50
Dupa cum probabil cunoasteti deja, Guvernul Romaniei a hotarat ca alegerile pentru ocuparea celor 35 de locuri ce revin Romaniei in Parlamentul European sa fie organizate la data de 13 mai 2007.
O sectie de votare va fi organizata la sediul ambasadei.
Pentru luarea unei decizii cu privire la eventuala organizare a unor sectii de votare si in alte orase din Irlanda, la solicitarea doamnei ambasador Silvia Davidoiu, va adresez rugamintea de a ne transmite opiniile dumneavoastra cu privire la: numarul de romani aflati in alte orase irlandeze (Cork, Galway, Limerick), interesul acestora de a participa la acest vot, oportunitatea si necesitatea organizarii unor sectii de votare in afara Dublinului.

Cu cele mai bune ganduri

romania
06-03-2007, 17:00
Sa ridice mana cel care e catusi de putin interesat de aceste alegeri...
Multi sunt deja scarbiti de tot circul alesilor nostri din Parlamentul Romaniei ca sa mai bage in seama si aceste alegeri.
Asa ca doamna ambasador o sa aiba o zi usoara cred.

Mihaela
06-03-2007, 17:17
Pe mine ma reprezinta cineva in Parlamentul European: - Marian Harkin MEP ;)
Mi-ajunge!

mva
06-03-2007, 22:35
din pacate nu pot sa urmaresc ce "campanie electorala" au cei ce vor sa devina europarlamentari in romania, precum si cu ce se adreseaza acestia romanilor din afara. probabil ca doar proiecte din astea gen fabulospirit ...de care nu mai comentez.

o sa merg sa votez la dublin daca nu apare altceva cu prioritate mai mare; numai pentru ca vreau sa imi sustin punctul de vedere.

doamna ambasador nu o avea nici o vina ...numai ca ma intreb cine trebuie sa stie totusi cati suntem pe aici ? ma refer la cei care sunt legal aici.

PS: daca tot se voteaza duminica, ma gandesc ca s-ar putea organiza vreo intalnire a membrilor comunitatii, oficiala sau nu ...ca sa se mai hotarasca/propuna cate ceva ;)