View Full Version : contempo
pe cine sa ma supar ca nu a amintit aici de ei???
http://www.galwayensemble.com
am vazut weekend-ul trecut parca pe TG4 un reportaj ...partial dar destul cat sa stiu ca sunt aici, sunt de ascultat ...si ne "reprezinta" bine.
suparate pe mine ca nu am amintit de ei, intai
si dupa aceea suparate pe ei ca nu raspund la un telefon, pe care-l au si tot timpul raspunde mesageria sa spuna ca momentan fac repetitie si nu pot raspunde
am lasat mesaj si am primit raspuns cum am primit si de la tine...................
probabil le este rusine ca sunt romani sau poate nu vor sa raspunda atunci cand un roman suna pe mobilul lor
roadrunner
26-02-2007, 11:01
Hai mai terminati cu ideile preconcepute, de unde sa stie ca suna un roman, ca doar nu ai sunat din Ro...
poate pur si simplu nu vor sa aiba de a face cu necunoscuti, da si tu un mesaj scris prin care te prezinti, si-ti prezinti intentiile, daca nu raspund nici atunci, respecta-le decizia fara suparare, n-o mai lua personal.
Roadrunner
am lasat mesaj, am spus cine sunt si ce vreau, nu am primit nici un raspuns
si am considerat ca ei doresc intimitate, de aceea nici nu am spus nimic pana cand cineva a crezut ca nu-i cauta nimeni sau ca nimeni nu vrea sa-i contacteze
ideile preconcepute functioneaza in alta parte
irlandeza
27-02-2007, 15:11
Si noi le-am trimis un e-mail si n-au raspuns niciodata.
eu am intrebat din alt punct de vedere: acu ca stiu de ei, daca o sa imi fie la indemana o sa merg o data la un concert. nu vroiam sa "critic" decat din punctul asta de vedere pe alti "forumisti" ... ca nu le-au facut reclama in sens bun.
irlandeza
27-02-2007, 21:11
Poate nu stia nimeni de ei, sau poate nu f. multa lume e interesata de un concert de muzica clasica. Acum la moda sunt manelele. ;D
Si noi am fi interesati sa mergem la un concert de-al lor, dar nu stiu daca si cand au unul in Dublin.
Degeaba ne asteptam noi ca romanii sa isi faca cunoscuta prezenta prin mediile romanesti cum ar fi acest forum si pagina de web, in afara de cei cu care avem contacte directe, organizatorii de concerte (locali) si Ambasada Romaniei, nu am fost contactati niciodata de nici un artist sau participanti la diferite festivaluri din Irlanda, de cele mai multe ori aflam din presa dupa ce Valul trece. A se vedea cazul celor de la Contempo, spectacolele de teatru in care au fost trupe romanesti si Festivale de film la care au participat romani. Din punctul de vedere al multora noi nici nu existam !!!
mishulyna
03-03-2007, 12:31
Ba EXISTATI! Dar cel mai adesea din punctul de vedere al celor ca mine, ce locuiesc inca in Romania si si-ar dori sa emigreze...
Nu disperati dar nici nu va faceti prea mari iluzii, cei deja realizati considera ca se pot lipsi de voi, noi ceilalti nu va putem ajuta cu nimic... Si totusi e bine ca existati! Succes!
http://www.galwayensemble.com/schedule.php?id=166
Aici din cate vad este programul lor... asa ca daca aveti acces la net nu va mai plangeti ca nu aflati de concerte decat dupa ce nu mai sunt.
Apoi din cate stiu eu joi au avut un concert la Dublin... Tough luck daca l-ati ratat...
Cat despre raspunsul la telefon... Nu stiu cum sunteti voi dar eu as fi enervat sa fiu contactat de diferiti necunoscuti...
Nu cred insa ca e cazul pt ei. Poate pur si simplu i-ati sunat intr-o perioada in care nu erau in Irlanda si nu aveau semnal... poate cand s-au intors erau sute de mesaje vocale pe care le-au ignorat... Cine chiar vrea sa vorbeasca cu tine te mai cauta, nu?
Nu vad de ce va ambalati.... Banuiesc ca e-mailul l-ati trimis la Galway Ensamble, poate ca nimeni de la ConTempo nu l-a citit. L-ati scris in engleza?
Eu ii stiu personal si va asigur ca sunt niste tipi super de treaba... In nici un caz nu le e rusine ca sunt romani cum s-a mentionat pe aici...
@adi
eu cand am sunat la ei am sunat ca sa-i invit la Spectacolul pt Ziua Nationala a Romanie, am insistat de cateva ori in diferite zile si diferite ore, am lasat mesaj dar daca nu am reusit sa dau de ei am abondonat ideea
din pacate!
mishulyna
03-03-2007, 22:05
@Adi:"diferiti necunoscuti"????
Suntem romani sau nu? Ne putem uni sau nu? Poate nu ne putem ajuta in toate cele dar tot romani ramanem (cred eu) si-un refuz politicos e mai bun decat tacerea...
Poate exagerez, mi se mai intampla...