PDA

View Full Version : am nevoie de putin ajutor...

ciureanuc
20-02-2007, 15:53
Hello.
Sunt nou pe acest forum si poate nici nu m-as fi inscris daca... nu primeam o oferta de job in Irlanda de Nord.

Mai precis, sunt asteptat la un interviu pentru o firma care are sediul in Armagh...
Am dat doua interviuri telefonice si acum artrebui sadau si o proba practica...

Ar trebui sa ajung in Armagh la inceputul lui Martie (nu au ramas multe zile pana atunci) si cum nu stiu prea multe despre acest oras si "imprejurimi" as dori sa gasesc pe cineva care ma poate ajuta cu cateva informatii,eventual o cazare (contra cost sau nu :-) ) pentru 2 zile...
Avionul va ateriza in Dublin...

Cum nu am mai fost in UK niciodata, orice informatie este binevenita.

Cristi

P.S.: am atasat mai jos si e-mailul primit de la respectiva firma...
"Hi Cristian,
As discussed this morning you are scheduled for a Quark test and interview. This interview and tests will take place @ Edenaveys Industrial Estate, Newry Road, Armagh, BT60 1NF.
Please find enclosed job description."

mva
20-02-2007, 19:48
foarte bine de tine numai ca poate esti pe forum-ul gresit (sau nu). aici suntem cei din republica, ca sa fii sigur. sau tu cauti cazare in dublin de fapt ?

nu am fost in nord decat o data: am luat bus eireann-ul (www.buseireann.ie) din dublin spre belfast, circula din ora in ora, trece si pe la aeroport ...prima statie Newry / deja esti in Nord. de acolo ...or fi ceva legaturi spre Armagh-ul asta al tau, numai ca trebuie sa gasesti alta sursa de informatii.

-am vazut ca este un forum www.romani-online.co.uk ...

vasiletina
22-02-2007, 18:01
bun venit

iei busul din Dublin catre Donegal (care trece prin Irlanda de Nord) pentru a ajunge in nord-vestul Irlandei..

in Armagh cobori (aproximativ 1 ora din Dublin)