PDA

View Full Version : 1 Decembrie -Ziua Nationala

catalin
09-11-2005, 23:08
In data de 1 Decembrie(Joi) v-a avea loc un spectacol dedicat Zilei Nationale a Romaniei!
Manifestarea va avea la City Hall - Cork Hill,Dame Street,Dublin 2 langa Dublin Castle incepand cu 18:30.
Biletul de intrare este 10 Euro/persoana.
Deasemenea in data de 3 Decembrie (Sambata)v-a avea loc un spectacol similar pentru cei ce nu pot fi prezenti in data de 1 Decembrie.Acesta v-a fi sustinut de catre invitatii din Romania la Liberty Hall incepand cu 19:30.
Mai multe detalii :
http://img50.imageshack.us/img50/6778/169zx.th.jpg (http://img50.imageshack.us/my.php?image=169zx.jpg)

catalin
05-12-2005, 21:52
Cum vi s-au parut cele doua seri organizate cu prilejul Zilei Nationale?
Asteptam parerile celor care au fost prezenti!Si nu numai!
Suntem mai mult decat bucurosi sa ascultam criticile D-voastra,pentru ca numai asa v-om putea pe viitor sa imbunatatim organizarea unor astfel de manifestari!
Sugestii?....Nu ezitati sa va faceti public impresiile si propunerile!
Va multumim.

chris
05-12-2005, 22:32
Bravo celor care au organizat! Au stiut la ce usi sa bata, nota 10! Comunitatea Romaneasca nu au fost atat de isteti incat sa obtina niste bani de la M.A.E. ;)

catalin
05-12-2005, 23:00
Multumim ...dar Chris vreau sa iti spun ca este o mare problema a unora dintre romanii de aici(si poate nu numai de aici)nu orice depinde si se invarte in jurul banilor!!!!
Sti cum se mai spune pe la noi :"Omul sfinteste locul !",in cazul nostru este putin schimbat,si anume ca "Oamenii...."pentru ca fara entuziasmul si daruirea unora, poate nu s-ar fi realizat nimic!!
Iar despre banii de la M.A.E. sunt bineveniti...dar sunt pentru proiectele viitoare.
Spectacolele de saptamana trecuta defapt s-au sprijinit mai mult pe sponsporizari,voluntariat si pretul biletelor.
Ai fost la unul din spectacole?

chris
06-12-2005, 00:15
Din fericire am avut o bucurie mai mare cum am spus si mai sus am vazut doua meciuri de fotbal care m-au facut sa fiu mandru ca sunt roman. Vorba lu' Huidu de la carcotasi "nu am vrut sa vad iepuri" :) cu referire la formatia invitata (solista).

Cataline, vad ca ai radacini in societate, as fi prea indiscret ce suma a alocat M.A.E. Societatii Romanesti? care sunt sigur ca a invocat la Minister ca reprezinta romanii din Irlanda, si iarasi daca nu sunt indiscret, ce o sa faca cu acesti bani, mai ales ca, exact cum spuneai tu la spectacol cheltuielile s-au tinut din banii de bilete si voluntariat, ceea ce este mult mai grav, avand in vedere ca aveati bani de la M.A.E. care sunt pusi mari ca sponsori ai spectacolului, trebuia sa fie un spectacol gratuit.

De fapt cred ca stiu: si daca gresesc corecteaza-ma din acesti bani se sustin siteurile http://www.romaniansociety.ie si http://www.amicii.info si oricum felicitari pentru ambele siteuri.
Cateodata sunt rautacios si mai adaug: mie greu sa cred ca din banii respectivi nu au intrat si in buzunarele unor membri marcanti, si ai cuvantul meu ca stiu pe cineva care se lauda ca bea bere de Societate. Nume nu o sa dau ca accidental cunosc persoana si ma cunoaste, din fericire nu prea le are cu netu'

catalin
06-12-2005, 02:11
Vorba lu' Huidu de la carcotasi "nu am vrut sa vad iepuri" cu referire la formatia invitata (solista).
Daca ai fi fost la Liberty Hall sambata seara ai fi vazut ce atmosfera incendiara au creat cei de la Impact.Si mie imi place de Huidu,dar chiar nu conteaza cum arati in astfel de momente,ca doar nu a fost concurs de Miss.
Si un punct bonus pentru ei...au cantat LIVE,cam rar pe la altii.....
Iar daca pentru tine este mai important un meci de fotbal...trebuia sa vezi ce inseamna sa fi mandru,pe Lansdowne Road cand s-a intonat Destepatate Romane pe 26 Noiembrie la meciul de Rugby!Aia mandrie,sa stai in frigul ala 3 ore,sa-ti inghete mana pe paharul cu Guinness ;D ,sa dai 25 de euro pe bilet,sa stai cu Tricolorul de gat si sa nu iti fie rusine ca esti ROMAN!Nu in fata televizorului!
Suma primita nu conteaza(si oricum lumea o sa se umfle suma,ca de ..asa sunt zvonerii si raspandacii),si cu siguranta nu a fost prezentata societatea ca reprezentanta TUTUROR romanilor din Irlanda,ne cunoastem lungul nasului,si nu ne arogam titulaturi care nu sunt adevarate...
N.B.sa te ma iuiti la reportajul realizat de TVR la Dublin : "Vasile Ros....a infintzat si o asociatie si ...si crede ca o voce mai puternica a conationalilor ar folosii,deocamdata nu are ecou" uite cine isi aroga merite nejustificate!!!!
Daca nu ai vazut reportajul ti-l trimit eu ca l-am inregistrat!
Chestia cu gravitatea nu-si are rostul,crede-ma,nici macar nu am luat in considerare bani de la M.A.E. cand am constituit bugetul pentru acest eveniment,am vrut sa vedem daca ne putem descurca singuri,si crede-ma am facut-o chiar foarte bine!!!Si daca tu crezi ca se poate face un proiect de asemenea avengura cu 3000 de coco....
Proiectele sunt deocamdata confidentiale,pentru ca nu au inca girul comitetul de conducere,dar fi sigur se vor da publicitatii la momentul oportun!
De fapt cred ca nu stii ! Mai gandeste-te inca o data inainte de a spune despre intretinerea celor doua site-uri!Daca pe voi va costa asa de mult sa tineti siet-ul asta inseamna ca trebuie sa faceti ceva de urgenta,nu de altceva dar cineva va trage teapa!
Iar despre amicii.org,asta-i cu totul si cu totul idependent de societate,si are finantare privata.Fiecare membru a contribuit financiar la deschiderea si intretinerea lui!Si in plus de asta nici unul nici celalalt nu beneficiaza de nici un fel de publicitate!!!!!
Daca veneai(si crede-ma erai mai mult decat binevenit,sper ca nu asteptai si tu invitatie ca Vasile) puteai sa bei si tu bere de la societate,si un pahar de vin de Cotnari sau de Husi,salata de beuf,de ciuperci,de icre,sarmale si cabanosi...si atunci poate ai fi avut o imagine reala a ceea ce a fost si a ceea ce suntem!Si astea nu sunt din fonduri MAE,fiecare dintre organizatori a contribuit la toate acestea.
Si ca sa fiu si eu rautacios ...am sa iti raspund prin niste proverbe pur romanesti:
"Nu vezi paiul din ochiul celuilalt,din cauza barnei din ochiul tau"
"Afara-i vopsit gardul,inauntru-i leopardul"
"Vulpea cand nu ajunge la struguri,zice ca sunt acrii"
"Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia"

Sincer imi pare rau ca eu unul(si mai stiu inca pe altii)am fii dorit sa ne implicam in CRI..dar in loc sa facem lucrul acesta am ajuns sa ne luam la misto,si sa ne porcarim,si asta dece ?pentru ca cei care au fost si sunt raspunzatori de aceasta asociatie nu au stiut si nici macar acum nu stiu sa vina cu piciorele pe pamant....si sa isi lase interesele si mandriile deoparte...
Asta este...

ancuta
06-12-2005, 07:33
:o ::) :o
Chris, tu ar trebui sa stii bine ce se intampla cu banii luati de la institutii guvernamentale ca doar si tu ai partea ta ::),sau ti-e frica ca ai luat mai putin de la fratele V????

roadrunner
06-12-2005, 10:24
Domnu' Irisman,
daca vrei sa devi contabil, fa-te contabil, da nu pune intrbari idioate, nu cumva vrei sa facem o lista cu salariile noastre?
ca vad ca toate posturile tale se rezuma la bani altora...
Bani sunt, trebuie doar sa stii cum sa-i ceri (si mai ai si fatza) si sa fi transparent in ceea ce faci cu ei, se pare ca Societatea Romaneasca are un mare + aici, si a dovedit ca stie cum se face, de acum mai departe le va fi tot mai usor sa faca la fel pentru ca au credibilitate si si-o construiesc mai departe, din pacate CRI a ales sa dea cu bata'n balta si cu nuca-n perete, si se pare ca acum culeg ce au semanat. Voi (CRI) chiar credeati ca cei de la MAE nu citesc ziarul vostru minunat unde va cacati in capul roamanilor intr-un numar si deveniti mari patrioti in numarul urmator, si asta printre preturi la fasole si magiun?
Va doresc mari succese pe mai departe tineti-o tot asa ca sunteti pe drumul cel buni ... (valabil pentru SRI si CRI cu precizarea ca o sa ajungeti la destinatii diferite)

Roadrunner

shamrock
06-12-2005, 10:50
doresc sa subliniez ce a spus catalin in legatura cu amicii.org. Nu e finantat de nici o institutie,asociatie,etc e finantat doar de ex-membrii forumului romaniancommunity carora li s-a sugerat sa mearga in alta parte,ceea ce au si facut.stiu ca e greu (chiar imposibil) sa crezi ca am dat fiecare citiva banuti din buzunare ca sa ne putem intilni pe net linistiti si fara a fi trasi de mineca tot timpul dar e cu totul si cu totul adevarat.amicii org a aparut cu mult timp inainte de aparitia site-ului romaniansociety.ce au cele doua site-uri in comun e doar administratorul.

mutu
06-12-2005, 11:28
MDA..omu verde e de mult la furat si forumul e de rahat pam pam .Hai baneaza la mine iara bre !

Innrain
06-12-2005, 12:13
Chris
Eu sincer aveam o parere mai buna in ceea ce te priveste. Stau si ma tot gandesc ce anume te-a facut sa scrii ceea ce ai scris. Invidia ? Ciuda? Rautatea? Eu speram ca putem convetui impreuna si fara sa ne balacarim ca prostii. Puteam avea discutii de genul “chris vezi ca tabelul ala e prost dimensionat si nu se vede La multi ani” sau “Innrain vezi ca link-ul ala e declarat prost”.De fapt eu am fost ala care v-a dat telefon si v-a anuntat ca site-ul v-a fost hackerit. Tu in schimb ma jignesti in modul cel mai urat posibil. Ma faci hot !! Dupa cum au spus Catalin si shamrock amicii.org a luat fiinta pe data de 29.04.2005 Userii au contribuit la finantarea lui. Absolut nici un fond public nu a mers in finantarea lui. Domeniul romaniansociety.ie si hosting-ul a fost finantat din fonduri proprii. Oricum banii platiti au fost in jurul sumei de 100 €. Eu am facut site-ul fara nici o pretentie materiala. Nu am luat un leu pt construirea lui si nici pentru intretinere. In fiecare zi am alocate cel putin 2 ore pentru administrare, back-up si ce mai trebuie. Am facut multe nopti albe din cauza website-urilor pt ca dupa cum stii nu e chiar simplu. Cu toate ca o sa ma repet iti zic NU am luat nici un ban. Am facut totul din placere. Asa ca nu iti permit sa ma faci hot. Cat despre banii de la DRRPP acestia inca nu au venit. Asa ca nu se putea organiza nimic din ei. Daca era sa facem din banii aia inca asteptam. Oricum daca erai la 1 decembrie in sala ai fi auzit ca s-a spus si suma care se preconizeaza ca o va primi RSI.
Cat despre referirile tale la look-ul artistei…. daca era irlandeza deja aveai citatia de prezentare la process pe birou. Oricum ai dat dovada de o maturitate exceptionala. Pe cand ma faci si pe mine “aragaz cu patru ochi”? Port ochelari de la 6 ani si sunt obisnuit.
In curand va fi o sedinta de analiza a cee ce a fost Ziua Romaniei in Dublin. Atunci se va analiza si bugetul. Sper ca voi putea publica macar in procente cum a fost realizat. Atunci vei vedea si tu ca ai jignit si pe cei care au muncit la realizarea acestui eveniment. Dar oricum nu cred ca-ti pasa .

roadrunner
06-12-2005, 13:01
Si uite asa dragi prieteni, s-a mai clarificat si raspunsul de la topicul "care-i diferenta?"
Raspuns: OAMENII

Roadrunner

daniel_nedelcu
06-12-2005, 14:14
Imi place concluzia roadrurunner...............

mutu
06-12-2005, 15:29
bre chris da-te bre de la perete ca sa te udam mai bine ..pishhhhhhhh

ipse
06-12-2005, 16:37
Rupe-i jaka la ala care te intreaba de bani, sparge-i gura la ala de zice de religie si apoi picura-te contra vintului sa fii sigur ca esti RUMIN.
Zicea unu ca OAMENII fac diferenta intre organizatiile de aici, dar citi se comporta/manifesta ca OAMENI asa zis NORMALI?

mutu
06-12-2005, 16:52
Lasa-ne wai ipse ,baga o manea sa te calmezi

roadrunner
06-12-2005, 17:37
Toavarashu' membru cu numarul 400, vine cu forta din fundul curtii si ne loveste aprig, cu un limbaj de lemn de mare anvergura si complexitate.
bine ai venit printre noi tavarashe ipse!

Roadrunner

PS. Dragi romani nu va suparati pe ipse, si-a luat ecran plat, si ...vede lumea numai in 2 dimensiuni, ce sa-i faci asta-i user-ul nostru, fara perspectiva.

chris
06-12-2005, 20:59
Nici nu stiu de unde sa incep.
@Catalin nu am scris nimic cu rautate, ci doar dintr-o curiozitate nebuna, ai ignorat faptul ca am scris bravo Societatii Romanesti ca s-au descurcat. Nu trebuia decat fie sa ignori curiozitatea mea in legatura cu suma alocata de MAE, desi nu cred ca ar trebui sa fie un secret, sau pur si simplu sa imi spui 3000 yo-yo. Nu cred ca te-am acuzat nicaieri ca tu ai bagat mana in acesti bani, ca am o suspiciune ca acesti bani sunt folositi in interesul pentru care au fost alocati, fara nici o aluzie la persoana ta. Din contra admir ceea ce a facut Societatea, si vreau sa fie clar, faptul ca sunt administrator pe acest forum si din cand in cand mai fac modificari la site, nu inseamna ca sunt deaccord cu tot ce se intampla in cadrul comunitatii, de cotizat am cotizat o singura data si avut niste pareri care nu prea au fost luate in seama. Am sa trec mai departe.
@Ancuta tu sigur ai ceva cu persoana mea, m-ai acuzat in mai putin de o saptama de doua ori, odata ca am sters posturile si acum ca am bagat bani in buzunar de la Comunitate. Eu nu am primit si nu o sa primesc nici un cent de la comunitate, nu stiu si nici nu vreau sa stiu ce bani se invart in comunitate.
@roadrunner nu cred ca acele comentarii la adresa mea isi au rostul, daca voiam sa te intreb cati bani iei salariu, stii bine ca am avut ocazia de multe ori, probabil ca m-a luat putin valul cu banii acordati de MAE, dar pana la urma acei bani sunt bani publici si nu vorbim de bani personali, si intrebarea a fost pusa din curiozitate.
@shamrock nu am vrut sa sune ca o acuza faptul ca societatea sustine siteul amicii.info , pur si simplu linkul respectiv a aparut pe undeva prin pagina Societatii si in prostia mea am crezut ca au legatura, mai ales ca aceeasi persoana administreaza ambele siteuri. Si ca un comentariu rautacios, daca cineva va cerea bani pentru a sustine acesti site (suma modica care venea la pachet cu membership :) ) si sa vorbiti cate 50-60 pagini numai cu Buna Dimineata! 50-60 pagini cu Buna Seara, v-ati fi suparat, si consider ca ati facut alegerea buna. Din nou imi pare rau ca a trebuit ca totul sa degenereze si pentru asta imi cer scuze (MEA CULPA), mai ales ca nu erau banii mei proprii, banii din care se platea hostingul si traficul care depasea limita alocata.

Daca am uitat pe cineva sa imi aminteasca.

mutu
06-12-2005, 23:54
ai uitat de INNRAIN vorbaretzule sau te-ai facut ca ploua again..and again..

shamrock
07-12-2005, 08:43
@shamrock nu am vrut sa sune ca o acuza faptul ca societatea sustine siteul amicii.info , pur si simplu linkul respectiv a aparut pe undeva prin pagina Societatii si in prostia mea am crezut ca au legatura, mai ales ca aceeasi persoana administreaza ambele siteuri. Si ca un comentariu rautacios, daca cineva va cerea bani pentru a sustine acesti site (suma modica care venea la pachet cu membership  :) ) si sa vorbiti cate 50-60 pagini numai cu Buna Dimineata! 50-60 pagini cu Buna Seara, v-ati fi suparat, si consider ca ati facut alegerea buna. Din nou imi pare rau ca a trebuit ca totul sa degenereze si pentru asta imi cer scuze (MEA CULPA), mai ales ca nu erau banii mei proprii, banii din care se platea hostingul si traficul care depasea limita alocata.

nici nu ar fi o acuza ca societatea sustine amicii,o acuza si foarte grava e ca ai implicat ca amicii sunt sustinuti cu bani alocati de MAE pentru sarbatoarea de 1 Decembrie,adica ca ar fi avut loc o hotie,sau o deturnare de fonduri,sau cum vrei sa-i zici.

la spectacol cheltuielile s-au tinut din banii de bilete si voluntariat, ceea ce este mult mai grav, avand in vedere ca aveati bani de la M.A.E. care sunt pusi mari ca sponsori ai spectacolului, trebuia sa fie un spectacol gratuit.

De fapt cred ca stiu: si daca gresesc corecteaza-ma din acesti bani se sustin siteurile http://www.romaniansociety.ie si http://www.amicii.info.

in alta ordine de idei,de unde stii cine si daca s-ar fi suparat cineva daca s-ar fi cerut bani pentru acest forum fiindca nici macar n-ai intrebat?? sunt convinsa ca tu te-ai fi suparat ca aproape nu exista mesaj al tau in care sa nu te vaicaresti cum faci tu treaba fara sa primesti nici un ban daramite sa mai pui si de la tine,da vezi tu,nu toti "e" ca tine.daca ai fi intrebat ai fi avut o oareshcare surpriza.cum n-ai intrebat,nu cred ca e cazul sa tragi asemenea concluzii.

oricum,multe multumiri pentru reclama facuta site-urilor mai sus amintite ;)

shamrock
07-12-2005, 09:15
Rupe-i jaka la ala care te intreaba de bani, sparge-i gura la ala de zice de religie si apoi picura-te contra vintului sa fii sigur ca esti RUMIN.
Zicea unu ca OAMENII fac diferenta intre organizatiile de aici, dar citi se comporta/manifesta ca OAMENI asa zis NORMALI?

ipse,daca esti chiar asa de "nou" dupa cum pretinzi,atunci imi pare rau ca nu ai fost in zona sa citesti raspunsurile conducerii CRI cind li s-au pus intrebari asemanatoare.innrain si catalin au raspuns la obiect si cu eleganta,in schimb de la CRI s-au auzit numai reprosuri si chiar acuzatii de rasism! :o :D :D

roadrunner
07-12-2005, 10:26
cateva cuvinte despre website-uri:
Sunt curios de unde a plecat (aiurea) toata discutia asta cu banii legata de website-uri, de fapt vorbim de max 100 Eur/site pentru un hosting decent (ca se poate face si cu mai putin) asa ne comportam de parca e vorba de un milion de euro din fonduri publice. La un numar de ~20 membrii asta inseamna 5 euro/an. are rost sa ne bate gura de pomana pentru suma asta ? Irisman daca-ti dau 20 de euro promiti ca te faci bine? restul, adica munca, a fost voluntariat din partea lui Innrain care a refuzat chiar si propunerea unor membrii sa-i faca rost de un calculator mai bun (acasa) ca sa poata sa se ocupe de site in conditii mai bune. Tot site-ul sta in picioare, pentru simplul motiv ca lumea se respecta, membrii se cunosc personal intre ei (chiar daca unii sunt in capatul celalalt al tarii) isi respecta opiniile, cu toate ca uneori sunt foarte diferite, se ajuta intre ei, intr-un cuvant colaboreaza. Exact asa cum spune si numele domeniului sunt amici. Si poate ce e cel mai important nimeni nu vrea sa fie deasupra celorlalti.

cateva cuvinte despre SRI:
Despre SRI nu prea am ce spune decat ca cei de la varf sunt niste oameni de actiune care vorbesc putin si fac mult, si se pare ca fac bine ce fac. Pentru SRI cea mai buna reclama sunt faptele si eu zic ca sunt pe drumul cel bun.

rezumat:
Ca si in economie e bine sa existe doi ofertanti pentru a deservii cererea, asa se creaza concurenta, se creaza un sistem de referinta si lumea poate sa compare mai usor si sa aleaga mai usor. Nu e nimic rau in a fi mai multe societati, comitete website-uri, religii si rase in cadrul aceleiasi natiuni, daca cineva se se identifica cu grup mai mult decat cu altul se va duce spre grupul respectiv, e firesc sa fie asa. Dupa cativa ani emigratie, in Irlanda se creaza grupuri de interese si paturi sociale distincte care se departeaza unele de altele (in general) pe baza a multi factori gen pozitie sociala, educatie, interese profesionale etc, tot asa si membrii diferitelor grupuri migreaza de la un grup la altul daca simt sa sunt reprezentati mai bine (sau membrii grupului sunt mai asemenea lui) e un proces de selectie naturala si nimeni nu se poate impotrivi.

Daca cineva are alte opinii as fi curios sa le aud, evident, cu argumente

Roadrunner

shamrock
07-12-2005, 11:39
Ca si in economie e bine sa existe doi ofertanti pentru a deservii cererea, asa se creaza concurenta, se creaza un sistem de referinta si lumea poate sa compare mai usor si sa aleaga mai usor. Nu e nimic rau in a fi mai multe societati, comitete website-uri, religii si rase in cadrul aceleiasi natiuni, daca cineva se se identifica cu grup mai mult decat cu altul se va duce spre grupul respectiv, e firesc sa fie asa. Dupa cativa ani emigratie, in Irlanda se creaza grupuri de interese si paturi sociale distincte care se departeaza unele de altele (in general) pe baza a multi factori gen pozitie sociala, educatie, interese profesionale etc, tot asa si membrii diferitelor grupuri migreaza de la un grup la altul daca simt sa sunt reprezentati mai bine (sau membrii grupului sunt mai asemenea lui) e un proces de selectie naturala si nimeni nu se poate impotrivi.

Daca cineva are alte opinii as fi curios sa le aud, evident, cu argumente

Roadrunner

frumos spus si total de acord.si inca ceva,concurenta intre asociatii si alte comunitati nu poate fi decit benefica pentru romanul de rind.poate CRI se va mobiliza sa organizeze un spectacol in viitor,poate RSI vor oferi si cursuri,etc.intotdeauna vor exista si lovituri sub centura ca altfel nu se poate si nici macar nu e specific doar romanilor,diferenta insa o constituie felul in care se raspunde si transparenta actiunilor.

chris
07-12-2005, 18:42
Mi-am cerut scuze daca vorbele mele au luat un alt sens dar se vede ca unii dintre voi va incapatzanatzi sa intelegeti, shamrock am asociat siteul amicii cu RSI doar din cauza ca in paginile website-ului RSI am gasit linkul amicii, si cu asta am incheiat. Asocierea a fost nefasta si nedreapta si mi-am cerut scuze. Cat despre bani am spus-o, o repet nu ma intereseaza, a fost o curiozitate personala legata de banii de la MAE, o curiozitate si atat, nu aveam pretentia sa imi dea sau ca mi se cuveneau sau ca se cuveneau cuiva.
Am felicitat cu mult inainte sa intreb de acesti bani pe cei de la RSI, si discutiile nu isi mai au rostul.

Oricum in cateva zile veti asista la o BOMBA in legatura cu CRI (si bineinteles ca or sa urmeze ironiile voastre cu referire la cuvantul BOMBA :) )

Si ca sa nu deschid alt subiect am modificat raspunsul prin a va reaminti ca parerile mele nu reprezinta parerile CRI, daca mi se comunica sa pun ceva din partea CRI pe website postez cu specificarea ca e din partea lui cutarescu.

roadrunner
07-12-2005, 18:59
Asteptam cu sufletu' la gura ...
sa vina bursucul care arunca BOMBA ca sa-i taie lu' CRI ...trompa

Roadrunner

sfinx
08-12-2005, 09:49
Salutare tuturor.
Sper sa aduc cateva informatii necesare sa lamureasca aceasta ambiguitate asupara mult discutatei finantari de la MAE si nicidecum o sponsorizare. O sa avem cat de curand detaliile alb pe negru si cei care s-au infruptat din "cascaval", numele lor vor fi facute PUBLICE.
Numai sa nu va grabiti.

Pe curand

roadrunner
08-12-2005, 10:11
Sa fiu sincer, cat cascavalul nu e al meu din frigider, nu prea conteaza cine-l mananca. Fiecare cu cascavalul lui, eu unul am platit 10 eur la intrare la spectacolul de 1/3 decembrie, consider ca a meritat banii, lumea in general a fost civilizata, bine imbracata, cu zambetul pe buze si cred ca asta conteaza cel mai mult. Partea de politica din spatele organizarii spectacolului e mai putin importanta pentru marea majoritate. Oricum sumele de care se vorbeste aici sunt mult prea mici ca sa starneasca un interes financiar, e un tort mult prea mic care se vrea taiat in prea multe felii, asa ca nu stiu daca merita discutat.
Eu personal ma asteptam la cu totul alta BOMBA nu la una cu "cascaval"

Roadrunner

ipse
08-12-2005, 10:54
@ shamrok
SRI, CRI frectii la picior de plastic.
Rasisti e toti cind au ceva de ascuns, asa ca lasa si gura lor sa maninca o pine eftina.
CRI, Cri, Cri si la iarna SRI.

admin
09-12-2005, 20:05
folclor traditional romanesc de la prietenii nostri de 1 decembrie. a nu se intelege ca sunt rasist.

enjoy!

http://www.megaupload.com/?d=MPS44Y8Y