View Full Version : caut de munca,sunt in dublin
karolboy
07-02-2007, 20:06
Caut de munca in orice domeniu(necalificat),vorbesc binisor engleza.Sunt de cateva zile in Dublin si caut pe cineva sa ma ajute cu un loc de munca.Nr.meu e 085.7333185.
Ma numesc Catalin, acum sunt in italia. Vreau sa vin si eu in irlanda, m-ar interesa ceva informatii, ma poti ajuta?:)
karolboy
18-02-2007, 15:22
Nu am gasit nimic in 2 saptamani,majoritatea romanilor pe care ii cunosc au plecat acasa.
Valentin
22-02-2007, 22:32
Caut de munca in orice domeniu(necalificat),vorbesc binisor engleza.Sunt de cateva zile in Dublin si caut pe cineva sa ma ajute cu un loc de munca.Nr.meu e 085.7333185.
Buna,
Ma uitam pe la magazinele Romanesti- de pe Bolton Street- Alimentara si cel de pe North Circular Road. ABC.
Sunt post-uri in care romani cauta alti conationali pt diverse lucrari in constructii. Suna-i, ofera de lucru.
Sigur poti gasi magazinele romanesti, si pune intrebari si la vanzatori acolo.
Mai uita-te la puburi, eu am vazut cateva anunturi pt staff;
Uite: Pub-ul ROsie O' Grady in Harold's Cross nr 250 Dublin 6w,angajeaza personal. Du-te si intreaba-i.
Uite-te pe la restaurante, baruri, am mai vazut anunturi dar cauta si prin Temple Bar, stiu ca am mai vazut.
Cheers.
karolboy
28-02-2007, 19:05
merci,am lasat peste 100 cv-uri si nimic,imi spuneau ca au teancuri de cv-uri de la italieni spanioli,polonezi ,care au drept la munca,cred ca am sa plec spre alte zari,majoritatea romanilor de la hostel au parasit irlanda.
incearca Finlanda, Suedia , unde romanii au drept de munca
karolboy
27-03-2007, 16:56
nu mai caut nimic,am parasit demult irlanda