PDA

View Full Version : Re: Ghidul Permisului de Munca - toate detalile

katt
02-02-2007, 14:27
"...Pentru cetăţenii Romāni şi Bulgari:
Da, dacă soţia/soţul sau persoanele dependente au locuit legal īn Irlanda pe baza statutului de soţie/soţ sau persoană dependentă şi Dvs. aţi avut un permis de muncă pentru o perioadă continuă de cel puţin 12 luni sau peste atunci soţia/soţul sau persoanele dependente nu mai au nevoie de permis de muncă...."

Dar daca cele 12 luni le cumulez abia peste o luna. Conform legii eu nu voi mai avea nevoie de permis de munca (ma refer la situatia mea: working visa). Dar care e situatia pt stia mea (venita anul trecut cu join spouse visa; nu a aplicat pina acum pt nici un work permit)? Daca aplica inainte de cumularea celor 12 luni ale mele are nevoie de work permit...dar care e situatia daca aplica dupa ce eu voi cumula cele 12 luni? Va mai avea nevoie de work permit?

Multumesc

vasiletina
02-02-2007, 14:57
Katt,

trebuie sa astepte pana expira cele 12 luni la permisul tau si se simplifica procedura adica munceste in conditiile mentionate in acel pasaj- altfel trebuie sa se conformeze noilor cerinte si sa indeplineasca toate conditiile scrise acolo.