PDA

View Full Version : Diana Hategan

diana_hat
29-01-2007, 12:27
Sunt din Alba Iulia si m-ar interesa si pe mine anumite aspecte ale vietii in Irlanda avand in vedera ca impreuna cu prietenul meu o sa venim la sfarsitul lunii februarie in Dublin. 1. Nu stiu in ce zona a Dublin-ului sa vin deoarece am auzit ca sunt unele zone rau famate? 2. In ce zona a Dublin-ului se gaseste mai usor de munca? 3. Caut pe cineva cu care sa impart un apartament pentru a reduce consturile. 4. Caut macar un loc de munca.... ;D

Adi
14-02-2007, 11:01
As putea sa te intreb de ce vrei sa vi in Irlanda?

adyxon
15-02-2007, 01:31
Exact ! DC vii in Irlanda unde nu ai drept de munca, pe cand ai putea sa mergi intr-o tara ca Suedia, Finlanda unde ai dreptul sa muncesti,sa platesti taxe, iar apoi sa primesti ajutor social in caz ca pierzi locul de munca, accidente... etc. Aici nu vei avrea nici un drept , si mai rau te vei alatura sutelor de romani care au venit aici dupa 1 ianuarie si sunt in cautare disperata de munca. Nu vreau sa te descurajez, dar acum cand unele tari ( in care se castiga destul de bine) au acordat dreptul la munca, nu vad sensul sa pleci intro tara unde sa muncesti...ilegal !!!