PDA

View Full Version : Children entertainment

Alex
24-01-2007, 15:39
Imi permit o intrebare care se adreseaza parintilor cu copii.* In zilele acestea de iarna irlandeza cum mai tineti pasul cu cerintele micutilor si mai ales ce idei aveti pentru a le consuma energia lor care pare sa nu tina cont de anotimp?

Eu am cautat si gasit un site foarte util pentru iubitorii de teatru, concerte si activitati de tot felul:
http://www.entertainingthekids.ie/ (echivalentul lui http://entertainment.ie/ pentru adulti)

Pentru iubitorii de teatru de papusi as putea sa le recomand Lamber Puppet Theatre unde se joaca momentan "Sleeping Beauty". Biletele sunt ieftine iar specolul este interactiv, personajele comunicind deopotriva cu copii si parintii. O sa va placa tare mult!
http://lambertpuppettheatre.com/lambert/home/index.htm

Pentru iubitorii de sport exista la National Aquatic Centre din Blanchardstow cursuri de innot incepind cu grupa Parent & Todler, Pre-school si mergand pina la toate nivelurile de virsta. Pretul pentru 7 sedinte a cite 45 de minute este in jur de 75 de euro si tinind cont ca dupa cursuri ai access si la locul de joaca pt. copii (o corabie a piratilor, water slides, etc) e un pret bun, pentru ca o singura intrare costa 12 euro/adult si 10euro/de copil. Antrenorii sunt niste tineri simpatici, iar limita de virsta practic nu exista pentru ca am vazut si copii de 8 luni in piscina cu mama lor...

Daca aveti experiente interesante pentru a va distra copii va rog mult sa ni le imparatasiti si noua.
Cu multumiri anticipate....

romania
26-01-2007, 05:19
Hai oameni buni, spuneti ceva daca stiti, nu tineti doar pentru voi!! Ai mei nu fac prea multe doar scoala si acasa la PC... iar cateodata in parc si cu heelies.

catalin
26-01-2007, 08:39
Eu unul recomand, daca varsta lor o permite, sa ii inscrieti la cluburi de sport, fotbal, rugby, inot,sau ce alte sporturi mai sunt disponibile. Cu siguranta, o sedinta de antrenament le va consuma o importanta cantitate de energie si in plus este bine si pentru dezvoltarea fizica si psihica.
Boicotati Gaelic Football si Hurling !! :D :D sunt sporturi pur irlandeze, ;) .Poate gasim pe undeva un antrenor de OINA ... :D
Pentru cei mai mici este destul de dificil, atata timp cat vremea de afara nu este propice nu se pot utiliza locurile de joaca - tot in Blanch' vis-a-vis de Power City este unul foarte mare si bine pus la punct . Mai exista in Blanchardstown SC, la LeisurePlex o incapere speciala in care se pot juca copii mai mici, si care, din experienta proprie este foarte apreciata de copii.Este 1 Euro/persoana intrarea, nu mai tin minte daca si pentru cei mici dar pentru cei care stati in zona merita sa incercati.

ovimat
15-02-2007, 10:44
Clown de inchiriat pentru diferite ocazii: www.sillysally.ie

catalin
15-02-2007, 15:06
Da vad ca te pregatesti !! ... Ovidiu ! ;)

E totul OK?

ovimat
15-02-2007, 16:27
Yasir!! ;D

Valentin
12-09-2007, 14:44
Eu unul recomand, daca varsta lor o permite, sa ii inscrieti la cluburi de sport, fotbal, rugby, inot,sau ce alte sporturi mai sunt disponibile. Cu siguranta, o sedinta de antrenament le va consuma o importanta cantitate de energie si in plus este bine si pentru dezvoltarea fizica si psihica.
Boicotati Gaelic Football si Hurling !! :D :D sunt sporturi pur irlandeze, ;) .Poate gasim pe undeva un antrenor de OINA ... :D
Pentru cei mai mici este destul de dificil, atata timp cat vremea de afara nu este propice nu se pot utiliza locurile de joaca - tot in Blanch' vis-a-vis de Power City este unul foarte mare si bine pus la punct . Mai exista in Blanchardstown SC, la LeisurePlex o incapere speciala in care se pot juca copii mai mici, si care, din experienta proprie este foarte apreciata de copii.Este 1 Euro/persoana intrarea, nu mai tin minte daca si pentru cei mici dar pentru cei care stati in zona merita sa incercati.

Ce mi s-a parut distractiv e misiunea imposibila de a gasi antrenor pt "sportul national romanesc"-oina.
Asta e mult mai greu decat a gasi irishi care vorbesc irlandeza!
Iarasi distractiv sa boicotezi fata de copii sporturile nationale irish.
Parca al meu ma intreaba cand iese afara si se joaca cu prietenii cu hurler si slitter-ul , daca cumva agreez sau nu asta!
E ca si cum ai spune la un irish ca cea mai buna masina este BMW si ca Toyota nu merita sa-ti iei!
Si macar daca am boicota sporturile lor sa avem altceva mai bun, dar ma indoiesc!
V

ovimat
12-09-2007, 15:17
@Valentin
Aceeasi misiune imposibila o ai si in Ro la sportul national, sunt doar vreo 4 - 5 echipe in TOATA ROMANIA. Aici cel putin sporturile lor sunt pe primul loc.

catalin
12-09-2007, 22:21
Valentin,moshule...era o gluma...dar daca sunt unii mai irish decat altii, poate ca nu inteleg de gluma,atunci cand este vorba de sporturile pur irish.
Atunci cand scriam lucrul acesta ma gandeam la boicotul de 90 de ani impus english sports pe Croke Park! ;)
Orice sport sau aproape orice sport este bun pentru copii.Decat sa "hang around" cu tigara si sticla de bere in mana mai bine pe un teren de antrenament.Eu unul imi aduc aminte ca am mancat o data bataie de la maicamea ca nu vroiam sa ma duc la antrenament,la rugby.Pot sa spun ca mi-a facut placere si mai ales m-a ajutat mult in viata.Fizicul dar mai ales spiritul pe care le cizeleaza practicarea unui sport vor ajuta mai incolo.
Nu conteaza pana la urma cum se numeste sportul, important e sa ii faca placere si sa continue.
Cat despre OINA, chiar daca am gasi un antrenor tot nu este suficient ca nu ar exista o a doua echipa cu care sa intre in competitie.Deci sa cautam 2 antrenori !! :D

sfinx
12-09-2007, 23:05
pai era cineva venit din Romania care a prezentat u idee despre oina

poate ne ajuta Vasile Ros sau cineva care l-a ajutat atunci
mai este sau nu in Irlanda ?

vasiletina
13-09-2007, 17:41
exista o adresa de e-mail, o persoana si un DVD needitat.

detalii, la cerere (desi DVD-ul nu este la mine)

sfinx
13-09-2007, 19:41
da cursuri de limba latina
se fac undeva?

viorica.vesa
13-10-2007, 20:51
Ati auzit de Imaginiosity ?
http://www.imaginosity.ie

S-a deschis recent si se pare ca e super !

sfinx
14-10-2007, 09:02
nu vrea nimeni sa deschidem un centru de judo?