View Full Version : intrebare despre AILETS
Am auzit ca s-a eliminat obligatia pt romani dea a avea acest examen? Stie cineva ceva oficial despre acest lucru? Multumesc!!![br]: Ianuarie 19, 2007, 05:27:20 pm________________________________________________ _Am gresit AIELTS- e corect
mishulyna
19-01-2007, 16:44
Oficial nu dar asta mi s-a comunicat si mie de la agentia care se ocupa de angajarea mea in Irlanda. Si il luasem deja.... :D
vasiletina
21-01-2007, 00:13
nu strica sa il ai.
orice diploma este un plus.
fac eu rost de rame si cuie
mishulyna
21-01-2007, 09:29
Multumesc, deci sa vin doar cu rezultatul de la test si cu sticla! :D
Exista profesii la care trebuie sa ai examenul luat cu un anumit punctaj ca sa poti practica.
Altfel cum stie angajatorul ca tu poti comunica in engleza la un nivel acceptabil?
mishulyna
22-01-2007, 12:32
Pana acum cateva zile ceea ce spui tu era valabil pentru asistentii medicali, acum cica nu mai e... Ma surprinde un pic dar asta-i stuatia.
Chiar nu apare nimic autorizat in privinta obligativitatii acestui test in speta pentru (asistenti medicali)
Personal nu cred ca nu mai cer testul de limba si recunosc mai ales diplomele de medic.
Oricum cei interesati trebuie sacontacteze Medical Council pentru asta.
Nu mai este necesar testul de limba pentru Nurse/Doctor , dar se ia in considerare bineinteles nivelul cunostintelor de limba engleza in momentul in care te prezinti la interviu.Deci pana la urma urmei, cei care doresc sa incerce sa obtina un job tot trebuie sa se apuce de invatat!
asa trebuie , doar nu vrei sa mergi sa lucrezi cu oameni si sa nu stii engleza
cel putin o engleza cu accent de chinez
mishulyna
26-01-2007, 15:59
Tocmai de-asta mi se pare ciudat ca testul nu mai este considerat necesar, pe baza unui simplu interviu pot oricand sa te refuze pretinzand ca nu ai suficient cunostinte de limba engleza... Daca ai deja testul luat vor mai tine cont de el? Nemaifiind necesar, ma indoiesc. ;D
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu oricine are suficienti bani pentru a se deplasa in Irlanda la un interviu cand exista slabe sperante sa fii acceptat fiind roman...
any way I wish u good luck
mishulyna
27-01-2007, 10:21
Thanks, have a nice week-end! :)