PDA

View Full Version : Job Security -Guard Static-Bodyguard -Driver

john
15-01-2007, 19:25
:)Caut un job in Irlanda ca bodyguard , security_guard static -mobile driver, am experienta necesara 3 ani in afganista 1 in irak momentan lucrez ca insotitor valori banci , si garda de corp .Am 39 ani 1.85 105 kg .Doresc sa stiu daca trebuie un atestat or facute cursuri in Irlanda mai intii pentru obtinerea unui job in aceasta disciplina.Apreciez orice sfat , informatie pe care mi se poate da .Multumesc

vasiletina
15-01-2007, 23:05
mai intai de orice ai nevoie de permis de munca (implicit cineva care sa doreasca sa te ajute in acest sens).

in rest totul este mai usor (sunt ceva probe mai degarba teste gen IQ, sau psihologic).

pana acolo, mai trebuie ca Ministrul Muncii Irlandez sa lanseze oficial pe 24 Ianuarie 2007 care sunt schemele de munca si metodologia aplicarii acestora incepand cu 01 Februarie 2007.

In rest cauta pe google: securicor, chubb, group 4, sau mai simplu: security jobs ireland

Valentin
16-01-2007, 22:22
Hi John,
Incearca Chubb Ireland, Divizia Cash in Transit. Trimite un CV in engleza catre HR Department. Fax no 0035312955779 in attention of Jacqueline O'Neill, Rebecca O'Neill. Ei vor analiza CV-ul si vor vedea daca sunt happy sa aplice de Work Permit.
Toate cele bune.

sabin_martin99
18-01-2007, 10:12
Buna,

Referitor la anunt, am 37 de ani si doresc sa-mi gasesc un job in Irlanda
Am depus pe multe site-uri cv-ul meu dar deocamdata nici un raspuns. E mai greu si din cauza ca nu stiu limba engleza.
Calificarile mele ar fi : 8 ani pe macara pe senile pe un santier de constructii, aprox. 11 ani experienta in hardware, service calculatoare, controll acces, video interfon, supraveghere video, instalare si programare sisteme de alarma, instalare si programare sistem de inchidere porti batante, carnet de conducere. Nu pentru toate am calificare, deoarece le-am invatat din mers la locul de munca iar acum sunt pe cont propriu si imi place ceea ce fac insa nu se prea castiga si atunci cand ai o familie e mai greu. Banii se duc si nu realizezi nimic. As merge acolo, platesc pana imi gasesc ceva partea mea de cazare, masa, insa nestiind pe nimeni nu indraznesc, neavand loc de cazare. Vreau ca cineva sa ma ajute daca se poate. Stiu ca foarte multi romani din Ardeal sunt acolo, simpli muncitori fara studii superioare. Pe site-uri iti cere CV in engleza, certificat de calificare tradus si un nivel al studiilor destul de ridicat. Eu nu sunt decat tehnician.Am terminat doar colegiul. Daca doriti sa ma contactati adresa mea de e -mail este sabin_martin99@yahoo.com. Va multumesc.

roadrunner
22-01-2007, 15:25
Sabin,
poate ar fi bine sa inveti engleza, oricate calificari ai sau nu ai, nu au nici o valoare daca nu te poti prezenta la un interviu. Chiar si la maturat trebuie sa stii limba, macar sa intelegi ce-ti spune sefu'.
Nu prea vad cum te poate ajuta cineva in cazul de fata (ce sa faca sa vorbeasca in locul tau?)
ia-le ca pe niste remarci constructive te rog, nu am vreut sa te supar in nici un fel.
Roadrunner

mishulyna
22-01-2007, 17:48
Sabin, SIGUR ar trebui sa inveti engleza, va trebui sa faci cumparaturi, sa ceri informatii, nu poti trai intr-o tara straina fara cunostinte minime de limba. Cum Doamne-iarta-ma ai 11 ani experienta in hardware si service calculatoare? Ceva engleza tot trebuie sa stii, chiar si ca sa trimiti un mail ai nevoie de cunostinte minime. Cauta si tu pe Google sau cumpara cursurile Eurocor, nu vei regreta!

sabin_martin99
23-01-2007, 11:02
Mersi pentru sfat. Ideea e ca stiu cat de cat engleza insa nu la nivel de conversatie. Cred ca stiti si voi ca daca nu ai cu cine sa conversezi aici in Romania, aricata engleza ai invata nu faci fata decat daca pleci in altatara si esti nevoit sa inveti. [br]Postet at: January 23, 2007, 11:54:24 AM________________________________________________ _ Mersi pentru sfat. Stiu cat de cat engleza insa nu la nivel de conversatie. Cred ca stiti si voi ca daca nu ai cu cine sa conversezi aici in Romania, oricat ai invata limba engleza tot nu faci fata decat daca pleci in alta tara unde esti nevoit sa te descurci. Din punct de vedere tehnic cunosc destul de bine engleza deoarece sunt nevoit sa-mi programez sistemele.Insa sunt constient ca engleza este prioritara de aceea daca trebuie sa matur atunci asta voi face, ideea e sa invat si apoi sa castig.
Multe salutari, Sabin

sorinmetea
23-01-2007, 11:16
sabin, încerc eu să te ajut. sunt în tratative de angajare cu o firmă mare cu activitate în domeniul sistemelor de securitate. mi-au cerut să le dau şi alte persoane care au pregătire şi experienţă în această meserie. ia din profilul meu de pe acest forum id-ul de yahoo şi adaugă-mă. discutăm mai multe detalii acolo.

trance
13-02-2007, 21:51
. .....Ei vor analiza CV-ul si vor vedea daca sunt happy sa aplice de Work Permit.
Toate cele bune.

pai am si eu o firma care ar fi happy sa aplice de Work Permit doar ca treaba nu e chiar asa simpla ,defapt ei se tem ca au sa depuna aplicatia si o sa asteptam 8 saptamani degeaba plus mi se pare ca trebuie sa si plateasca ceva .Din cate am inteles eu trebuie sa faca public postul si daca nu aplica nimeni din EEA atunci o sa am prioritate fata de ... Chinezi pentru ca probabil doar ei mai au nevoie de WP.
daca stiti voi vreun trick pls sa imi spuneti si mie ,

mva
13-02-2007, 23:05
ca chiar ma intreb (retoric): de ce nu ne-or facut macar favorul sa renunte la cerinta de publicare a postului timp de 2 luni ... daca tot suntem membri UE, singurii pt care cer drept de munca ??? oricum timpul cu procesarea dosarelor de work permit e un dezavantaj, si firmele care vor sa angajeze asap probabil ca prefera sa nu se incurce.

nu le mai putem propune de-acu modificari ale "draftului" initial?

Valentin
15-02-2007, 22:45
. .....Ei vor analiza CV-ul si vor vedea daca sunt happy sa aplice de Work Permit.
Toate cele bune.

pai am si eu o firma care ar fi happy sa aplice de Work Permit doar ca treaba nu e chiar asa simpla ,defapt ei se tem ca au sa depuna aplicatia si o sa asteptam 8 saptamani degeaba plus mi se pare ca trebuie sa si plateasca ceva .Din cate am inteles eu trebuie sa faca public postul si daca nu aplica nimeni din EEA atunci o sa am prioritate fata de ... Chinezi pentru ca probabil doar ei mai au nevoie de WP.
daca stiti voi vreun trick pls sa imi spuneti si mie ,

Nu cred ca exista vreun trick, doar ca daca vrei job-ul respectiv ar fi bine sa-i convingi sa plateasca ce trebuie pt aplicatie si tu sa dai anunturile.