View Full Version : Abonament
Multi dintre noi locuiesc in afara Dublin-ului.
Unii mai aproape, altii mai departe (iar altii foarte departe)...
Dintre acestia, cum ar putea cei care vor, sa intre in posesia respectivei publicatii?
Nu se poate face un abonament care sa includa si costul expedierii prin posta?
sau...
Nu se poate posta pe net? Ma gandesc la un format PDF...
Regards.
sunt sigur ca Admin (Paul) te poate rezolva cu abonamentul, cat despre editia PDF s-a mai discutat, ori nu este timp pentru a face pdf-ul ori ocupa prea mult ca spatiu. Ideea e ca ziarul e facut pe baza de voluntariat, oricine poate contribui cu articole, si cei care contribuie isi rup cate o ora sau mai putin sau mai mult dupa caz pentru a face articolele. Odata ce ziarul a iesit toata lumea rasufla usurata (l-am scos si pe asta).
Cei care sunt in afara Dublinului luati legatura cu Admin si sigur va poate rezolva cu o copie prin posta a ziarului, cei care sunt in Dublin ar fi indicat sa il luati de la magazinele romanesti sau de la bisericile romanesti.
Mai dupa amiaza am sa public cuprinsul editiei de astazi!
se poate. da-mi un pm cu adresa ta si iti trimit ziarul de fiecare data cand apare.
daniel_nedelcu
06-11-2005, 15:57
admin,pot sa apelez si eu la tine pt un abonament?Iata adresa mea.
7 Dawson Villas, Tipperary town ,co.Tipperary.Multumesc.
roadrunner
24-11-2005, 23:30
Daniel,
Daca vrei ti-l dau pe al meu (nr 56) e fenomenal de interesant, mai ales daca esti pakistanez, chinez, irlandez ...dar nu roman.
de data asta redactorii s-au intrecut de ei, si nu au precupetit nici un efort sa puna laolalta aceasta capodopera a mediocritatii, avand ca subiect societatea romanesca aflata in exil, aflata sub povara sociala care ne tine pe toti in mocirla capitalismului, facand o analiza amanuntita cu profesionalimul cu care ne-au obisnuit deja, pe noi cititorii de rand.
Roadrunner