PDA

View Full Version : Antene, Receivere, LNB.....unde?

romania
13-12-2006, 19:24
Vreau sa cumpar un LNB mai performant in speranta ca o sa castig la semnal care este vai de el cu sistemul Digi...
Stie cineva daca se poate cumpara local (Dub in afara de Zintek)) un LNB de 0.2 db (Invacom) simplu?

Cunosc site-uri in Germania care au preturi foarte bune dar nu as face comanda doar pentru atat.
Multumesc.

irlandeza
20-12-2006, 20:01
Noi ne-am luat din Romania , 0.3. ca aici erau f. scumpe si atunci nu gaseam. Dar sa sti ca semnalul e tot nasol.

Inox
08-01-2007, 15:03
Incearca aici:

http://www.satellite.ie/acatalog/Titanium_.2DB_LNB.html

joabaru
08-01-2007, 19:52
cam scumpe componentele pt satelit prin irlanda! deja ma gandesc serios sa-mi deschid in dublin un magazin de specialitate,as putea aduce marfa spre vanzare la 70% fata de preturile pe care le au irlandezii.ce ziceti s-ar merita asa ceva,exista cerere?

vasiletina
08-01-2007, 23:51
poate da, poate nu.

marfa se poate aduce insa dupa ce adaugi taxe TVA 21% la pretul real plus profitul tau, tot acolo se ajunge. ;D

joabaru
09-01-2007, 09:44
daca numai asta e (21%) atunci e ok.oricum cu tot cu tva si transport in irlanda le-as putea da la 70% din pretul de acolo,cel putin asa am calculat.mai ramane de vazut cand ajung acolo la ce bani gasesc de inchiriat un spatiu si cat de repede se rezolva actele pt firma.

Liviu.Onofrei
09-01-2007, 18:13
daca numai asta e (21%) atunci e ok.oricum cu tot cu tva si transport in irlanda le-as putea da la 70% din pretul de acolo,cel putin asa am calculat.mai ramane de vazut cand ajung acolo la ce bani gasesc de inchiriat un spatiu si cat de repede se rezolva actele pt firma.

sunt surprins de cata "excitement" dai dovada...
spune-mi daca stii cat costa un spatiu de rent,asta daca vrei sa iti faci un magazin ca prezentare ??
also,de ce nu increci sa iti faci mai intai o reclama sa vezi pe unde stai,fati o prezenta "virtuala" pe net.

Multi de aici deja au connectii,mai putin se uita la preturi.Se stiu toate magazinele si deja au un pret afisat si alt pret pentru cel ce ...stie cum sa intrebe !!Also,sunt multe deal-uri ce se fac cash-on-hand,ceea ce tu nu ai inca access.Multi au cable sau SKY si au instalatorii si consultantii lor:te intreaba pe tine,iti ia pretul tau ieftin apoi se duce la "al sau supplier" si il intreaba dacapoate face la fel sau "match the price".Al sau supplier ia la bulk / cantitate si sigur ca va "match it",ca nu vrea sa il piarda !

Ah...si nu uita:preturile sunt mici,ca valoare:20-50-100 euroi....cat treba sa vinzi sa platesti chirie de 500-1000 euroi pe luna ???????

BaFTA !!!

joabaru
09-01-2007, 18:35
e interesant ce spui,eu ma gandeam prima data sa ajung sa vad cum sta treaba si daca e ok sa duc marfa de vreo 50k,nu de alta dar am un unchi in ro pentru care am lucrat mai multi ani si el are un magazin cu asa ceva si nu ar fi problema de marfa(e si importator).oricum preturile la care vin sculele din china(ca acolo sunt facute toate indiferent ce marca poarta) ajung in romania la preturi f mici de ex:un lnb single 5 eu,un rec fta 25-40 eu,o antena de 60 cm la 2 eu,cablu coaxial la cativa centi metrul etc.adaosul in romania e de 100 %.
referitor la chirie am vazut ca e peste 1000 eu dar oricum trebuie sa inchiriez ceva unde sa stau.

roadrunner
10-01-2007, 15:03
Tu crezi ca vor multi sa-si cumpere receptoare FTA? un LNC decent e ~15 Eur, nu prea vad cum poti sa faci un profit substantial, nu uita ca 80% din utilizatori sunt cu SKY, restul sunt strainii si hobbyistii care deja au sisteme, si altceva important, e o tara mica 4.x Milione oameni cu reguli destul de stricte pentru montat antene pe acoperis (planning permision- autorizatie de constructie)
dar pana la urma poti sa incerci de ce nu, cine nu risca nu castiga.
Roadrunner

joabaru
10-01-2007, 16:42
eu am dat doar exemplu receptoare fta si lnb acela ieftin.pot aduce cam tot ce ofera ei la aproape jumatate de pret,inclusiv hh,receptoare dedicate,cam acces,antenele terestre si satelit,dvd ,sisteme de supraveghere etc.de asemenea cam tot ce tine de componente de televiziune prin cablu si supraveghiere video.dar repet toate la preturi mult mai mici.

chris
10-01-2007, 16:45
eu iti spun sa nu iti risti banii.. decat daca reusesti sa le dai SkyUk la jumatate de pret.. la abonament :)

joabaru
10-01-2007, 21:36
iti multumesc de sfat!chestia e ca nu riscam banii mei ci doar duceam o parte din marfa unchiului meu in irlanda.
acum eu o sa vin in dublin la sfarsitul lui ianuarie si o sa vad cum sta treaba,nu-mi pun sperante neaparat in treaba cu magazinul,o fi ceva si pt mine de lucru in irlanda(chestia cu magazinul am gandit-o pe chestia ca marfa exista in depozit).

wanted
20-09-2008, 11:06
ce site stii in germania?

vasiletina
20-09-2008, 12:19
http://www.cheap-sat.com/index.php?language=en

adyxon
02-10-2008, 17:53
Aideen Place in Kimage, acolo gasiti tot ce vreti, e un magazin rusesc dar lucreaza acolo si un roman, avantajul e ca puteti sa vedeti antenele live la fata locului. De acolo se aprovizioneaza si "meseriasii " care monteaza antene. Venind dinspre centru la " V" junction Harolds Cross tineti dreapta catre Kimmage apoi lasati Superquinn in dreapta catre KCR si inainte de cele 2 statii de benzina face-ti stanga. Happy days !!!!