PDA

View Full Version : un nou dth in romania-dolce tv

joabaru
30-11-2006, 14:32
astazi s-a lansat al 5-lea direct to home romanesc!

este lansat de romtelecom,satelit hellas sat 39 grade est,acoperire f buna a europei,perfect si pentru irlanda chiar si cu antena de 60 cm.
contine pt inceput 45 programe tv
cine are abonament la romtelecom poate lua echipamentul gratis daca face contract pe 2 ani.[br]Postet at: November 29, 2006, 04:03:20 PM________________________________________________ _ultimele noutai dolce tv:
45 canale in pachetul baza,pret 3,9 eu +tva pt abonatii romtelecom
5 eu+tva pt restul abonatilor
17 canale in pachetul dream,pret 7,4+tva

pachetul baza:tvr1,pro tv,antena1,tvr2,primatv,national tv,b1,acasa,otv,antena 2,kanal d,tvr cultural,pro tv international,tvrm,euforia lifestyle tv,pro cinema,hallmark,axn,axn crime,axn sci fi,tcm,discovery,animal planet,national geographic,realitatea,antena 3,n24,cnn international
euro news,the money channel,eurosport,eurosport 2,tv sport,extreme sports channel,sport klub,cartoon network,boomerang,mini-max,anime(a+),mtv romania,vh1,kiss tv,utv,atomic tv,
favorit tv.

pachetul dream:discovery civilization,discovery science,discovery travel& living,telesport,mtv base,vh1 clasic,mtv 2,trace,fashion tv,travel channel,private spice,free-x tv
free-x tv 2,x-dream tv,hbo,cinemax,cinemax 2.

adyxon
14-03-2007, 22:01
Stie cineva mai exact ce diametru tre sa aiba oala , ca sa receptionez Dolce in Irlanda.? Am inteles ca merge si cu diametru mai mic in comparatie cu Digi tv . Vreau sa ma mut in alta casa si e greu sa gasesc un lanlord care sa accepte si ozn-ul meu de 120 cm :). Ma bate gandul sa cumpar un sistem Dolce, asta in cazul in care merge cu dish Sky, sau kiar un pic mai mare( pana in 60 cm diametru )

joabaru
15-03-2007, 00:31
ultima data am incercat saptamana trecuta ,merge cu oala de sky,garantat.au grecii semnal bun deasupra insulei.

onadorel
03-03-2009, 17:20
Stie cineva mai exact ce diametru tre sa aiba oala , ca sa receptionez Dolce in Irlanda.? Am inteles ca merge si cu diametru mai mic in comparatie cu Digi tv . Vreau sa ma mut in alta casa si e greu sa gasesc un lanlord care sa accepte si ozn-ul meu de 120 cm :). Ma bate gandul sa cumpar un sistem Dolce, asta in cazul in care merge cu dish Sky, sau kiar un pic mai mare( pana in 60 cm diametru )
cum gasesc coordonate satelitului cand vreau sa-mi montez antena de la dolce tv in dublin?

santiago
03-03-2009, 17:26
dai un telefon si vin baietii..numerele le gasesti in Informatia :)

admin
03-03-2009, 18:36
intra pe www.kingofsat.net. satelitul pe care il cauti e asta:
http://en.kingofsat.net/pos-39E.php
iti trebuie un dish de 80 - 90 cm

funkyfresh
03-03-2009, 21:52
as instala si eu mai mult pentru sport, canalele Discovery si canalele National Geo si ceva filme... daca ma gandesc, ca sa inchiriezi un dvd e vreo 4€ iar HBO transmite filme bune ... tre sa vorbesc cu landlordu :)