PDA

View Full Version : Domnilor de la Ambasada ROMANIEI....

zdragon
27-11-2006, 13:29
Catre domnii si doamnele de la ambasada ROMANIEI!!!

astazi luni 27 noiembrie ora 11.45.. deci orele de primire la ambasada .. mai vedeti ce face telefonu cela nu s-a inrosit ?
caci sun deja a nustiu cita oara sa aflu ceva informatie si ce primesc in schimb o ignorare totala..
astfel de "surprize" le primeam cind sunam la Visa Office , dar acolo cel putin robotu raspundea ca toti sunt busy..

Sa fim Domnilor un pic mai respetuisi fata de conationali si alti cetateni DE ETNIE ROMANA!!!
va multumesc.
[br]Postet at: November 27, 2006, 01:47:38 PM________________________________________________ _Multam Domnilor si Doamnelor asa si nu am mai reusit sa telefonez la ambasada.

vasiletina
27-11-2006, 23:10
Zdragon,

nu trebuie sa fii enervat.

Ambasada are partea ei de activitate si fiecare membru al Ambasadei are prorpiul program de activitate, mai putin program cu publicul.

Consulatul (pe care cred ca il cautai tu), desi are program la ora cand te enervai tu pe forum, este condus de D-l Consul General Dumitru Ioan Vintila, si care in timpul de lucru cu publicul la ghiseu nu are timp sa raspunda la telefon (pentru ca o singura persoana nu poate face 2 lucuri in acelasi timp - cu exceptia femeilor).

Incearca maine si sper sa reusesti sa vorbesti cu D-l Consul la telefon: 01 6681150.

irlandeza
29-11-2006, 21:36
Pai atunci mi se pare normal sa aiba un program de lucru " la telefon" si altul pt. cei care merg la ghiseu. Sunt multi care nu pot ajunge la ambasada si atunci singura sansa e telefonul.

ovimat
30-11-2006, 10:35
In programul ambasadei nu e specificat, din pacate, cind Consulul este disponibil la telefon. Paote nu ar strica sa ia in considerare si programul cu publicul prin telefon.

catalin
30-11-2006, 12:29
Traim intr-o tara plina de call centers !! Ar putea sa se adapteze !

vasiletina
02-12-2006, 23:48
In discutia avuta recent cu Domnul Consul General al Romaniei, acesta m-a rugat sa prcizez ca sevicil telefonic, va fi imbunatatit in zilele urmatoare, dar si asa pana la suplimentarea cu cel putin a inca un angajat consular, nu va putea prelua apeluile telefonice in timpul programului cu public, ci numai in afara orelor de program cu publicul.

zdragon
11-12-2006, 12:40
In discutia avuta recent cu Domnul Consul General al Romaniei, acesta m-a rugat sa prcizez ca sevicil telefonic, va fi imbunatatit in zilele urmatoare, dar si asa pana la suplimentarea cu cel putin a inca un angajat consular, nu va putea prelua apeluile telefonice in timpul programului cu public, ci numai in afara orelor de program cu publicul.

mersi mult!!! sper sa funcicleze:)[br]Postet at: December 04, 2006, 06:11:09 PM________________________________________________ _Domnule Ros!!!
Am osugestie. poate pe pagina despre ambasada Romana de afisat o nota unde sa se explice ca mai bine de telefonat inafara orelor de primire. astfel vom evita stresul celor care suna si celor de la ambasada..

vasiletina
12-12-2006, 00:18
Ok. se face imediat (sper) ;)

S-a facut anuntul.

in plus linkul catre pagina proprie a Ambasadei Romaniei in Irlanda este functional.