View Full Version : Pareri despre Irlanda...
http://www.gandul.info/articol_20470/romani__quot_no_nation_quot__in_irlanda.html
Naspa !!
Dancea doctorand in Fizica???!!! :D :D ;) Sunt tare curios ce o sa zica Cezar !!! :D :D
Halal ziarista, nu este in stare sa isi tina notitele in ordine!
roadrunner
25-11-2006, 12:18
Ar trebui sa apara o rectificare la articol, ca fapt domul Dancea nu e doctorand ci altceva, ca nu se spunea "no-nation" ci "non-national", si ca sa fii beat mort e o mandrie nu o rusine, si masiuna de firma nu e loc public in nici un caz, in rest articolul prost, sub mediocru, mi-a reamintit de ce am plecat din scumpa patrie
Roadrunner
Arata non-profesionalismul celei care l-a scris.
sorinmetea
25-11-2006, 16:45
nu face diferenţa dintre rasism şi xenofobie. acolo mi-am făcut 80% din opinie. în rest, numai de bine... Temple Bar hir ai cam! plus că mă bucur (din nou) că m-am lăsat de fumat de trei ani.
Roadrunner, masina de firma este considerata loc de munca si de aceea nu este voie sa fumezi in ea!Sau cel putin asa a fost considerat la inceput in legea cu fumatul.Ex: un sofer de camion nu avea voie sa fumeze in cabina.
Daca nu este asa, eu imi cer scuze ca am indus-o in eroare pe ziarista!! ::)
Articolul este mai mult decat mediocru, stiu tot ce s-a discutat acolo si acum vad ce a iesit: VARZA ! ;D
A fost pentru prima si ultima data cand mi-am pierdut timpul pentru asa ceva,si acum ii inteleg pe cei care au avut probleme cu ziarele, cand spuneau la un moment dat ca ei nu declarasera nimic din ce a aparut publicat!
Cu astfel de ziaristi....
e adevarata chestia cu fumatul in masina de servici. exemplul care s-a dat la vremea respectiva era salesman-ul care si daca foloseste masina pers. in timpul serviciul nu poate fuma.
imediat ce legea cu fumatl a intrat in vigoare un taximetrist din Cork (daca imi amintesc bine) a fost amendat pentru ca in timp ce astepta sa-i vina un client a fost gasit fumand in masina. A ajuns in curte si judecatorul l-a pus sa plateassca € 650 la o organizatie caritabila , drept amenda, pe motive ca masina lui (TAXI) este loc de munca
In schimb editoarea articolului nu are nici o treaba in a retine datele care i-au fost prezentate, si mai avem pretentii ca ziarele irlandeze sa scrie frumos despre romani
cand Dancea reprezentantul Rromilor in Irlanda e doctorand................. la ce?
Naspa !!
Dancea doctorand in Fizica???!!! :D :D ;) Sunt tare curios ce o sa zica Cezar !!! :D :D
Halal ziarista, nu este in stare sa isi tina notitele in ordine!
:))
De aia am si postat link-ul...:)
Sa mmultumim lui Dzeu ca am reusit sa scapam de acesti editori de ziare care nu au nici o treaba cu profesionalismul, din nefericire am cazut victime acestei pseuodojurnalista, o jurnalista de divizia judeteana dar are pretentii de div A
mai baieti voi ati plimbat fata prin Temple Bar pina i s-au amestecat informatiile in creier de a iesit o penibilitate de articol. Singurul lucru pozitiv e calitatea de doctorand a lui Dancea de care nici el nu stia. ;D ;D