PDA

View Full Version : Advent Concert

vasiletina
16-11-2006, 22:45
The Embassy of Romania in Dublin

and

Romanian Cultural Institute

are delighted to invite you to attend an

Advent Concert

by

Armonia Sacred Music Choir

with a rich repertoire ranging from religious chants to Romanian folklore music,

traditional Christmas carols, as well as pieces from the international classical repertoire.

A Vin d’honneur will be offered after the performance

Venue and time

Christ Church Cathedral

Christchurch Place, Dublin

Sunday, 10th of December 2006, at 20.00 hrs.

liviud
17-11-2006, 01:36
Mammaaa...ce activa a devenit ambasada romaniei din Dublin...!!!

Concerte peste concerte....

Ceva de 1 Decembrie nu? Sau ei nu stiu cand e ziua romaniei?

:)
Numai bine,
Liviud.

catalin
17-11-2006, 07:17
Pai concertul asta este din alte fonduri !! ;D
Daca noi le-am cerut ajutorul in organizarea traditionalului de pe acuma( a 4-a editie ), a ZILEI ROMANIEI IN DUBLIN au dat din colt in colt.Cand e vorba de fonduri se ocupa ei ;D cand e vorba numai de munca sau activitati voluntare , ne paseaza noua, CRI sau RSI !! ;D
Intr-un final am reusit de unii singuri,fara ambasada, fara DRDP,asa ca in data de 3 Decembrie organizam un spectacol de celebrare a Zilei Nationale.Mai multe detalii despre acest spectacol,intr-un post separat si pe www.romaniansociety.ie.

ovimat
17-11-2006, 10:05
Vezi ca cei de la DRRP inca mai au fonduri pentru anul acesta, sau asta zicea Radu Cosma ieri dupa ce m-am luat de el in legatura cu proiectul trimis de CRI. Poti sa il contactezi la: 0040213145040.

catalin
17-11-2006, 10:26
Sincer, Ovidiu... mie unul imi este sila sa mai apelez la ei, imi da impresia ca suntem tratati ca cei care merg cu maina intinsa !
Ne descurcam singuri de data asta, chiar daca nu vom reusi sa fim la nivelul asteptarilor sau mai mult la cel al ideiilor si dorintelor noastre.
Multumesc oricum de informatie.

chris
17-11-2006, 11:42
Invitatiile publice pe prima pagina.

soncu
17-11-2006, 12:59
Astia de la ambasada n-au nici un fel de bune maniere. I-am sunat acum cateva zile pentru niste informatii, care, ca si cetatean roman sunt obligati sa mi le dea, doar de aia se numeste ambasada, si mi-au raspuns pe un ton badjocoritor de mi-a venit sa le spun cate ceva mioritic si sa le trantesc telefonul in nas. Eu cred ca iau cautat mult pe astia in Romania pana iau gasit, si iau trimis la ambasada in Irlanda. Niste specimene..... >:(

ovimat
17-11-2006, 15:11
Daca ai numele lor ia hai sa deschidem un topic special: Coltul de Rusine, parca asa ii zicea cind earam la gradinita.

sfinx
17-11-2006, 23:34
soncu fa te rog public numele persoanei de la ambasada sa putem sa facem reclamatie.
sa invatam sa cerem sa fim tratati cum trebuie, si sa le amintim ca cei de la seviciile de ambasada sunt platiti si din banii nostrii, chiar daca ei primesc salariile de la guvernul de mitici

soncu
20-11-2006, 18:49
Nu stiu cum il cheama ca nu l-am intrebat, dar cred ca-i secretarul sau administratorul. In orice caz a raspuns un barbat.. Nici n-am apucat sa-l intreb ceva si mi-a raspuns: "Suna la consulat caci noi nu avem informatiile astea!" pe un ton de marlan. Merita un picior in cur sa zboara direct in bratele lui Base la Bucuresti. Nesimtitul.... >:(