PDA

View Full Version : Concert Damian and Brother’s band

vasiletina
16-11-2006, 22:43
The Embassy of Romania in Dublin

is delighted to invite you to attend a performance by the

Damian and Brother’s band

Led by

Grammy Nominee musician Damian Drăghici

Creators of the Roots Project, Damian & Brothers

are combining Romanian folklore in all its diversity with contemporary forms of musical expression.

The Roots Project seeks to recover the deep origins of the Romanian folk music

by digging out the very traditional core while exposing it in a definitely modern manner.

Venue and time The Sugar Club 8 Lwr. Leeson Street, Dublin 2

Wednesday, 6th of December 2006, at 20.00 hrs.

ovimat
17-11-2006, 10:10
Cred ca ar trebui sa intrebam ambasada ce activitati culturale au organizat aici ca ei vad ca nu considera necesar sa-si faca publicitate pentru romani. Sau poate pentru ei nu exista romani in Irlanda. ???

mishulyna
17-11-2006, 10:12
E posibil sa se aiba in vedere doar pe ei, personalul Ambasadei... ;)

sfinx
17-11-2006, 23:38
invitatille le-am primit de la ambasada Romaniei ieri dupa amiaza pe adresa de mail si le-am postat pe site-ul romaniansociety.ie dimineata la prima ora; asta e tot ce am primit, probabil si Vasile a primit acelasi mesaj
daca o sa apara si alte detalii o sa le postez

vasiletina
18-11-2006, 00:08
ceea ce am primit pe e-mail, le-am trimis lui Cris, care le-a postat pe prima pagina.

In rest nu stiu mai multe.

sfinx
07-12-2006, 10:22
cine vrea sa mearga se poate inscrie pe o lista sa avem idee cati ar fi dispusi sa mearga la acest concert
Eu sunt dispus 2 pers who is next?
[br]Postet at: November 18, 2006, 11:19:27 PM________________________________________________ _interesanta optica de abordare a MAE cat si a Ambasadei in promovarea Damian and Brothers
Pentru Ziua Nationala a Romaniei nu am vazut nici un fel de agitatie din partea ambasadei
spre surpriza mea , la concertul (sau asa zis-ul concert) de la Ambasada au fost prezenti in sala vreo 10-15 pers (nu am putut sa-i numar pe toti ca nu era estetic) vreo 10-15 irlandezi, vreo 10 romani si vreo 20-30 de brothers a lui damian, de unde nu lipsea "doctorandul" Dancea&Co
un program de 40-45 min pentru care MAE a platit € 20.000 (din auzite) la care se adauga sala, transport, cazare, diurna pentru 19 pers pe care le-am vazut pe scena -adica brothersii, cine mai stie cati au venit pe langa ei la cumparaturi din personalul MAE.
MAE poate cheltui cateva mii de euro pe nimic in fond dar cand e vorba sa faca un centru de informare romanesc la Dublin, un sediu pt comunitatile romanesti , un ziar, etc,etc este acelasi raspuns NU SUNT BANI

ovimat
07-12-2006, 10:53
Oare ar trebui sa fim surprinsi?? ???
Si zici ca "braderii" erau mai "maro"? ;)

sfinx
07-12-2006, 21:29
Oare ar trebui sa fim surprinsi?? ???
Si zici ca "braderii" erau mai "maro"? ;)

erau cei din pozele de reclama, erau bradarii lu` studentu DANCEA
si au cantat doar in limba lor (romales)

sexy
10-01-2007, 20:40
mai bine aduceau ceva muzica populara

catalin
10-01-2007, 22:49
Mai bine ramaneau numai cu concertul sustinut de corul acela la Christ Church!
Nu era necesar sa cheltuie atatia bani pentru NIMIC!