View Full Version : Si totusi..
Multumesc pentru raspuns Admin dar...tot e ceva..
Incerc sa-l contactez pe Catalin pe PM...nu pot ..in schimb azi am primit un PM de la el care cred ca era pentru altcineva...:) :)
Ce poate fi asta ? :)
Numai bine,
Liviud.
deci in principiu nu ai cum sa fii blocat decat daca userul respectiv te ignora, sau esti banat, dupa cum vezi nu esti banat, cat despre Catalin, am trimis si am primit de la el mesaje in ultima vreme. O sa mai fac verificari...
there is an upgrade available for the forum. You should try that might sort out all issues.
Hello hello, i-am scris deja lui Liviud ce s-a intamplat.Din cauza ce era tarziu in noapte cand i-am trimis PM nu am fost atent si cum butonul de Reply este in partea de sus am mesajului la care vrei sa trimiti raspuns si eu obisnuit ca pe forum ca acesta sa fie jos... ::)i-am trimis lui liviud mesajul care trebuia sa il trimit la altcineva ( bine ca nu il injuram pe liviu in mesajul ala :D ;D )
Inca o data sorry , my mistake !!![br]Postet at: November 11, 2006, 04:10:53 PM________________________________________________ _Dar am si eu o recomandare ,Chris , poti te rog sa faci ceva cu ceasul pe care merge forumul.?
Ca este confuz in momentul de fata se pare ca este pe ora Romaniei!Nu se poate schimba?
Multumesc.
da pot sa fac.. chestia ca acum cateva luni am fost rugat sa il dau pe ora Romaniei.. erau mai multi useri din Romania.. si in plus fiecare poate sa isi seteze in profilul lui ora ;), acum daca il schimb schimbarile generale afecteaza pe toti .. si pe cei care deja si-au personalizat ora in profil.