PDA

View Full Version : bluetooth

cininu
08-11-2006, 00:32
Se poate conecta un bluetooth headset de la Nokia la un laptop (USB bluetooth adaptor) ptr a-l folosi să vorbesc?

sorinmetea
08-11-2006, 15:14
daca driverele bluetooth sunt instalate corect pe PC, ar trebui sa ai pe la sounds in windows (presupunand ca windows folosesti) posibilitatea de a alege "iesirea" de sunet a PC-ului ca Bluetooth Audio si microfonul tot ceva de genul. n-ar strica si un "pairing" software ca Bluesoleil, de exemplu. sper ca m-am facut inteles.

chris
08-11-2006, 17:48
nu merge ... laptopul nu apare ca device audio ;), e bun numai pentru syncronizare, instalare soft (daca e cazul) dar poti face alte lucruri cum ar fi sa trimiti mesaje scrise, si poti sa faci dialing, numai sa formezi numarul ca de vorbit tot la telefon trebuie sa vorbesti

cininu
09-11-2006, 14:15
:( Voiam să am mai multă mobilitate... :P

sorinmetea
09-11-2006, 17:58
ca să ne īnţelegem mai bine, cininu are un laptop cu un adaptor Bluetooth pe USB şi un headset Nokia, pe care vrea să-l folosească pe post de cască cu microfon wireless.
instalānd adaptorul meu BT pe USB, īn Control Panel, la Sounds, al treilea tab, iată ce pot selecta:
http://i14.tinypic.com/29mprls.jpg

La asta mă refeream. Nu am de unde să ştiu dacă merge pānă la capăt, pentru că, din păcate, nu am un headset.

cininu
09-11-2006, 19:42
mulţam! o sa incerc...

chris
09-11-2006, 19:48
pardon.. greseala mea.. m-am grabit si am inteles alt scenariu.. :)