View Full Version : bluetooth
Se poate conecta un bluetooth headset de la Nokia la un laptop (USB bluetooth adaptor) ptr a-l folosi să vorbesc?
sorinmetea
08-11-2006, 15:14
daca driverele bluetooth sunt instalate corect pe PC, ar trebui sa ai pe la sounds in windows (presupunand ca windows folosesti) posibilitatea de a alege "iesirea" de sunet a PC-ului ca Bluetooth Audio si microfonul tot ceva de genul. n-ar strica si un "pairing" software ca Bluesoleil, de exemplu. sper ca m-am facut inteles.
nu merge ... laptopul nu apare ca device audio ;), e bun numai pentru syncronizare, instalare soft (daca e cazul) dar poti face alte lucruri cum ar fi sa trimiti mesaje scrise, si poti sa faci dialing, numai sa formezi numarul ca de vorbit tot la telefon trebuie sa vorbesti
:( Voiam să am mai multă mobilitate... :P
sorinmetea
09-11-2006, 17:58
ca să ne īnţelegem mai bine, cininu are un laptop cu un adaptor Bluetooth pe USB şi un headset Nokia, pe care vrea să-l folosească pe post de cască cu microfon wireless.
instalānd adaptorul meu BT pe USB, īn Control Panel, la Sounds, al treilea tab, iată ce pot selecta:
http://i14.tinypic.com/29mprls.jpg
La asta mă refeream. Nu am de unde să ştiu dacă merge pānă la capăt, pentru că, din păcate, nu am un headset.
pardon.. greseala mea.. m-am grabit si am inteles alt scenariu.. :)