PDA

View Full Version : Mai este cineva care asteapta acte in baza IBC?

chris
24-10-2005, 18:08
Mai este cineva care asteapta acte in baza IBC?

Doar o intrebare, mai ales ca subiectul nu prea mai este de actualitate si ne gandim sa inchidem acest Topic. Daca raspunsul este da, rubrica va ramane activa.

Maria
17-01-2006, 23:32
....Salutare tuturor!
Situatia mea pe scurt: sunt in Irlanda din iulie 1999 iar statutul meu la ora actuala este acela de asteptare a unei decizii din partea Ministrului Justitiei in legatura cu permisiunea mea de a ramane in Irlanda pe considerente umanitare.In 2004 m-am casatorit.Sotul meu are viza de lucru de 3 ani si in iunie 2005 s-a nascut copilul nostru.Despre toate acestea am informat autoritatile si inca nu mi-e in clar daca in baza faptului ca am copilul nascut aici, pot obtine rezidenta si daca, copilul meu are dreptul la cetatenia irlandeza.La data nasterii copilului, sotul meu nu avea inca 3 ani din 4 de rezidenta continua in Irlanda, iar eu, sunt aici de 7 ani, sunt inca in asteptare.
Daca mai este cineva intr-o situatie similara, sau stie noutati referitoare la acest aspect, il rog sa dea un semn, un sfat, ...ca tare e mult de cand stau in sala de asteptare....