Mai este cineva care asteapta acte in baza IBC?
Doar o intrebare, mai ales ca subiectul nu prea mai este de actualitate si ne gandim sa inchidem acest Topic. Daca raspunsul este da, rubrica va ramane activa.
....Salutare tuturor!
Situatia mea pe scurt: sunt in Irlanda din iulie 1999 iar statutul meu la ora actuala este acela de asteptare a unei decizii din partea Ministrului Justitiei in legatura cu permisiunea mea de a ramane in Irlanda pe considerente umanitare.In 2004 m-am casatorit.Sotul meu are viza de lucru de 3 ani si in iunie 2005 s-a nascut copilul nostru.Despre toate acestea am informat autoritatile si inca nu mi-e in clar daca in baza faptului ca am copilul nascut aici, pot obtine rezidenta si daca, copilul meu are dreptul la cetatenia irlandeza.La data nasterii copilului, sotul meu nu avea inca 3 ani din 4 de rezidenta continua in Irlanda, iar eu, sunt aici de 7 ani, sunt inca in asteptare.
Daca mai este cineva intr-o situatie similara, sau stie noutati referitoare la acest aspect, il rog sa dea un semn, un sfat, ...ca tare e mult de cand stau in sala de asteptare....