View Full Version : Ce sa faca?
Buna,
Odata cu aderarea in UE, ce se intampla cu cei veniti aci mai putin legal? Se pot intoarce in Ro fara nici o pb (fara interdictie sau alte pb la aeroport sau vami)?
Multumesc
Scuze pt noul topic, dar ma interesez pt cineva apropiat.
Cred ca vor fi la mina/buzunarul vamesilor romani. Pe cei de aici nu-i doare capul ca se pleaca.
irlandeza
09-10-2006, 18:54
5 ani interdictie de a parasi Ro.
o sa ridic aceasta problema autoritatilor de la Bucuresti la Conferinta Comunitatilor Romanesti, care se tine la Bucuresti in perioada 13-15 0ct.
Daca mai aveti si alte probleme asemanatoare va rog sa le expuneti sa le pot adresa intrebari celor de la Bucuresti.
merci mult pt raspunsuri
irlandeza(o) ma sperii
am adresat aceasta intrebare Secretarului de Stat Mircea Toader si cand am expus cazul familiei de romani carora li s-a retinut pasaportul si plimbati pe drumuri intre BUCURESTI SI PLOIESTI a zis ca nu e posibil, e doar un abuz in serviciu si trebuie raportat autoritatilor si in consecinta am primit numarul lui de fax unde se poate face plangeri
Si rezultatul plingerilor?!
vasiletina
19-10-2006, 10:23
o batista cu care sa isi stearga lacrimile de atatea plangeri ;D
ca de obicei, esti doar tu singur de vina ca te-ai intors acasa de unde ai plecat de buna voie, etc, etc.
continuarea in episodul 2500 al telenovelei cetateanului pacalit de propriul stat.
care e nr de fax?
(nu ca as avea nevoie de batista ...)