View Full Version : A aparut nr. 54
Informatia irl. nr.54
Din cuprins:
- Cuvant de inceput
- Gripa aviara in Romania
- Alimentara - magazinul tuturor romanilor (o lista completa de preturi)
- Stiri (diverse)
- Sport (din Romania si Irlanda), anunturi sportive (se cauta jucatori de fotbal)
- Glume
- Reteta culinara
- Sfatul medicului
- Despre parinti si copii
- Reclame (cam tot ce vinde romanul in Irlanda)
Ziarul se gaseste la magazinele cu specific romanesc precum si la bisericile romanesti din Dublin
Da-mi voie sa fac o remarca!
Incepe din ce in ce sa nu mai arate a ziar!!!!!!
Mai degraba arata(cel putin ultimul numar)a brosura de reclama!
2 paginii despre Alimentara???!!!!
Si a "slabit rau de tot"....a pierdut cam multe paginii....
asta e treaba, cine sponsorizeaza ziarul are si pretentii :), o poti considera un snobism sau nu, dar cei care sustin financiar tiparirea au pretentia sa aiba reclama full pe pagina, si cum alte surse de finantare nu sunt, probabil ca aceste reclame o sa mai apara. Cat despre faptul ca e subtire, pot fi mai multe explicatii lesne de inteles, lipsa celor care scriu articole, costuri ridicate de tiparire, timp de care unii nu dispun. Oricum nr. 54 a fost mai subtire decat de obicei din alte cauze, o sa isi revina la formatul normal.
roadrunner
05-11-2005, 12:10
oricum ar fi sponsorii, un lucru e clar: habar nu au despre marketing. Majoritatea oamenilor de afaceri cu un succes mai mare decat zero, au senzatia ca au marketing-ul in sange, sub forma "am nas pentru afaceri". Campania de marketing care se duce de catre magazinul alimentara din pacate e conceputa mai mult sa enevrveze decat sa aduca clienti (din pacate pentru cei care conduc afacerea) Nu cred ca un articol sub forma unui "pomelnic" cu preturile la fasole va face ca de maine sa sa cumpere marfa ca la "lidl" sau "aldi", cum nu am crezut nici in pozele color supraincarcate cu o tanti cu decolteu pozand printre borcane de mustar si magiun.
Nu suntem impotriva reclamei dar sincer nu cred ca alimentare "va da tunul" cu eugenie.
Roadrunner
PS. Totusi fiind romani, le dorim success in afaceri.
a aparut si nr 55. tot la fel de subtire si nesubstantial. vina este in totalitate doar a mea. nu sunt capabil sa adun niste oameni care sa faca voluntariat.... asta e.
motivul pentru care e asa subtire este: ne-am cam saturat sa 3-4 oameni sa punem la olalta cateva informatii pe care noi ne consideram utile. se pare ca interesul pentru acest "ziar" este din ce in ce mai scazut. din zece editii in care a fost anuntul "cautam colaboratori" nu m-a sunat nici macar un potential colaborator anonim. de doi ani si ceva in care lucram la publicatia asta am primit..... cam.... 3 telefoane si alea cu injuraturi.
asa ca, ne intrebam, merita sa continuam? nu am ajuns inca la un raspuns...
ps. am avut intentia sa il publicam si pe web. din pacate, tot a mea fiind vina, calculatorul meu a murit cand incercam sa fac un export de pdf si fisierul a fost corupt - sory :'(