PDA

View Full Version : COSTUME DE BARBATI- VERSACE,EMPORIO ARMANI; CAMASI/CRAVATE -GIANFRANCO FERRE,

Valentin
04-09-2006, 12:32
Buna,

Am spre vanzare costume barbati Versace,Emporio Armani, Made in Italy, culori inchise- negru/albastru- diverse combinatii, marimile 50, 52, 54.Numai 2 costume Armani ramase, marimea 52- maro si gri- cu vesta interioara.
Camasi Gianfranco Ferre marimile 41 42 si 44 (16", 17", si 20"), diverse culori si modele.
Cravate Gianfranco Ferre, o multitudine de culori si modele.
Produsele sunt de calitate si pot fi probate si modificate (tivul la pantalon) la cererea clientului.
Preturile la costume incep de la 200 euro- Armani , niste modele cu vesta interioara, si ajung la peste 240 euro pt Versace.
Cei interesati, va rog sa ma contactati la 087 7931357 si o sa va prezint produsele dupa ora 18:30 in cursul saptamanii si in weekend.

Valentin

mutu
15-03-2007, 14:15
da halatu'..cat e halatu?

liviud
15-03-2007, 19:41
;D

Fara suparare Valentin dar daca ai Gianfranco "Ferrere" (sic) ai cam luat tzeapa-sunt contrafacaturi ( :-\ ) ieftine.
Ceva gen electronicele gasite la noi acum vreo 10-15 ani gen "Panascanic " ( dupa Panasonic-of course ) ;D si alte alea ...

Vanzare buna,oricum...

sfinx
15-03-2007, 21:56
in situatia asta ori sunt cu defect ori sunt furate

ceea ce se produce in lohn , producatorul nu are voie sa comercializeze, sau daca le comercializeaza o face fara etichete

nu cred ca admin acestui forum o sa accepte contrabanda

mutu
17-03-2007, 20:04
Valentine ce sensibil esti..ai facut cumva si puscarie de pe urma afacerilor cu produse contrafacute ca prea esti sensibila.Cine dreaq vindea cravate si costume originale la foamea din Romania.Eu cred ca tu iti vinzi propria linie intitulata Fraierre...bai fraier LOL.
P.S. ai tu o boala cu adunatul de pe jos!! ai pus botul la gluma cu sapunul cand vindeai treninguri cu cravata si costume cu atza-n inel prin parnaie ? ;D

vasiletina
18-03-2007, 15:23
REGULAMENTUL FORUMULUI NU DA VOIE LA ACESTE TIPURI DE INTERVENTII: CUVINTE JIGNITOARE LA ADRESA CELORLALTI MEMBRII.

ROG SI ATENTIONEZ PE CEI IMPLICATI IN DISPUTE SA LE REZOLVE CU UN TELEFON SAU PM, DAR NU PUBLIC.

Daca Valentin are ceva de vanzare, cei interesati sa il contacteze prin pm!

Este un ultim avertisment altfel sterg topicul in intregime.

catalin
19-03-2007, 21:53
Bine mey , profesore !
Ma tot intreb cum naiba ai ajuns tu ilegal pe aici, ce naiba iti lipsea pe acasa??Ca vad ca esti doxa de comert si alte alea!