PDA

View Full Version : Propun o sectiune pentru oameni intre 19-25 de ani de pe forum

William
04-09-2006, 06:20
Propun asta pentru ca mi-ar place sa avem o mica sectiune a noastra. Chiar daca unii zic ca nu e adevarat,noi astia mai tineri avem ganduri foarte diferite de cei de varsta a 3 a. Si in sectiunea asta sa vb ceam facut cum ne-am petrecut ziua si etc.

sfinx
04-09-2006, 07:04
Da frau liber ideilor. E interesant sa se vada ca si cei intre 19-25 de ani stiu ce vor si sa se vada diversitatea ideilor, cu argumente daca se poate.

chris
04-09-2006, 13:01
Deci dupa voi tot ce este peste 25 de ani e varsta a 3-a? Si daca ar fi sa deschid aceasta rubrica, ar trebui sa limitez accesul celor sub 19ani si peste 25? Aveti idei in aceasta categorie de varsta expuneti-le nu va opreste nimeni, nu inteleg de ce va trebuie express o categorie separata...

Alex
04-09-2006, 16:52
Si in sectiunea asta sa vb ceam facut cum ne-am petrecut ziua si etc.

Chiar te rog draga moderatorule sa deschizi un topic pentru cei "tineri" intre 19-25 ani pentru a ne amuza de "ceau" facut si cum isi mai "aduc aportul" la acest forum. ("adusul aportului" apare ce-i drept intr-un alt post....)

lucas1977
04-09-2006, 17:47
Chiar te rog draga moderatorule sa deschizi un topic pentru cei "tineri" intre 19-25 ani pentru a ne amuza de "ceau" facut si cum isi mai "aduc aportul" la acest forum. ("adusul aportului" apare ce-i drept intr-un alt post....)

Uuuu, that hurts! Cam dura lovitura aplicata celor 'tineri' (btw, I'm 29). Daca isi revin din acest croseu pot sa replice si ei cu mishtouri la adresa artistilor gabi cotabitza si corina chiriac, care in Romania n-ar strange 60 de spectatori platitori nici la Caminul Cultural din Chitila. Get it? ;D
Mai glumim si noi...

William
05-09-2006, 06:12
Sorry sper ca nu v-am jignit, dar eu am 19 ani :P si mi-ar place sa vad daca mai e cineva pe forum cuprins intre varsta asta, dar in caz ca cei care au varsta maimare vor sa posteze nu e restrictionat, dar tot mi-ar place o sectiune din asta.Vom avea discuti legate tot de romaniicare locuiesc in irlanda darsi despre chestii tineresti :P.

chris
05-09-2006, 07:55
Uite ai mana libera de la mine sa iti deschizi un subiect cu titlul care vrei tu, si eu ca baiat bun ce sunt ti-l fac si sticky, deschide- la o sectiune din aia cu distractii sau chiar la Probleme generale unde crezi tu ca se incadreaza mai bine, si iti promit ca daca postul tau se dovedeste popular iti creez o intreaga sectiune, exact cum ai cerut ;)

William
05-09-2006, 18:10
Multam mult, sper sa nu te dezamagesc :D, am facut deja topic la generale se numeste particica noastra de lume:P, va astept

orla
17-09-2006, 09:26
io zic k ar trebui sa se faca abstractie de eventualele greseli de scriere sau sa fie discutate intr-o sectiune anume de cine isi doreste asta.nu mi se pare frumos sa ne atacam intre noi pana si pe motive ortografice.peace.
si eu tot de varsta a3a sunt,dar tzin cu tineretul uneori ;)

sfinx
18-09-2006, 22:09
pai incepi sa-ti expui ideile sau doar a fost o ploaie de vara doar

chris
19-09-2006, 08:40
Ii mai dau timp cateva zile dupa care il scot de la sticky.. nu sunt reactii, neinteresant..

rosey
19-09-2006, 09:48
Interesant insa pacat, nu prea sunt persoane pe acest forum cuprinse intre 19-25, si daca sunt, le putem numara pe o mana!!!

andra
26-09-2006, 11:38
damn...
tocmai am trecut de 25! ;)

chris
27-09-2006, 07:55
nasol, sa stii ca nu ai voie sa intri in discutiile aprinse de la sectiunea cu pricina ;D

ionescu_george_cosmin
29-10-2006, 12:16
nu cred ca este o idee buna deschiderea acestui forum.,nu cred ca este interesant cum ne-am petrece fiecare timpul in parcursul zilei..mult mai interesant ar fi un forum cu propuneri despre programe culturale,adunari,deasemenea un proiectbun ar fi acela de a ajuta pe cei mai nevoiashi din tara,cei care nu se mai pot agata de nici o speranta...eu cred ca suntem destui cu inima mare si credinta in dumnezeu..

sfinx
29-10-2006, 17:29
george amice esti bine intentionat, dar sa mai treaca ceva timp pe acest forum si sa vezi ce saritori sunt romanii.
o sa se inghesuie sa sara in ajutor, sa faca actiuni caritabile si munca voluntara de o sa ramai impresionat , sper sa nu te si marcheze aceasta sperietura