View Full Version : Blestemati de a ne fi dor de tara...
Liviu.Onofrei
31-08-2006, 23:22
Pentru cei nascuti langa Carpatii nostrii:
Cum duceti acest blestem ?
Cat va mai dura si cat 'om mai putea rabda ?
Noi,astia de aici...dar aceia pe care i-am lasat acasa...ii vom mai vedea in picioare sau doar un lacat pe poarta si pe usa din fata casei ???
mishulyna
01-09-2006, 05:42
E o stare ciudata, cand eram plecata din tara mi-era dor de ea, acum cand sunt aici de peste un an n-astept decat sa plec. Poate sa fie doar dorul de familie, de prieteni? Cred ca fiecare a avut un motiv intemeiat sa plece si sa ramana in strainatate. Am 44 de ani, sunt singura fiica la parinti si sunt nevoita sa-i las singuri la batanete pentru a pleca din nou, cum credeti ca ma simt? Si totusi nu am alta solutie...
Daca va este dor intorceti-va, va asigur ca o sa va treaca repede!
Mult succes tuturor!
mishulyna,subscriu.in Irlanda ma apuca nostalgia dupa Romania.iar cand vin in Romania si dk stau mai mult k acum mor de dorul Irlandei.dk imi voi aduce si cateva din rude f apropiate sigur nu imi va mai trebui Ro,din pacate >:(
mishulyna
04-09-2006, 08:13
Chestia cu rudele e relativa... Daca esti in tara si ai rudele la cateva sute de km si prea putini bani pentru a le vizita sau a le cumpara un apartament in acelasi oras cu tine? Sa fim sinceri, faptul ca ati reusit, ca le puteti trimite lunar o mica suma care le asigura supravietuirea face mai mult decat daca ati fi impreuna dar nevoiasi...
Din pacate in viata nu le poti avea pe toate, sau macar o buna parte dintre noi nu pot... :(