PDA

View Full Version : Cine a mai fost tzapuit de LANEROCK sau de Tom Curran?

labush
19-10-2005, 10:20
Astept pareri despre firma sau persoana de mai sus....Eu zic ca mincinos ca toti irlandezii si tzapinar.

delaltctrl
19-10-2005, 13:41
cu ce se ocupa, ca parca am auzit ceva de numele asta pe undeva?

labush
30-10-2005, 17:02
Lanerock SRL firma din Brasov Str Toamnei Nr 9 care se ocupa cu recrutare pentru Irlanda si Irlanda de Nord. Am platit 1.500 de euro pentru post de security in Dublin ...ca dupa 7 luni de zile sa zica ca nu se mai poate.

vasiletina
31-10-2005, 12:25
din pacate este adavarat ca nu se mai poate, vezi si subiectul despre permise de munca>

era posibil cu catva timp in urma sa vii cu "intratransfer company" (adica firma irlandeza are sediul si in Romania, deci erai transferat din cadrul firmei din Romania in interes de serviciu in Irlanda fara permis de munca si primeai viza de sedere usor) in Irlanda, dar s-a abuzat de sistem si de muncitorii adusi, astfel ca guvernul a inghetat acest sistem de vize, si nu se mai pot aduce persoane noi, ceilalti adusi deja vor fi trecuti la catgorii de persoane care au nevoie de contract de munca.

problema banilor este delicata, intrucat daca ai sau nu dovada platii lor, atunci fie dai ordin sa ti se returneze banii sau esti la mana lor. Oricum o trista realitate pentru toti romanii care intentionau sa vina aici in asa conditii.

aura
01-11-2005, 22:16
Nu, Tom a mai adus, acum cateva luni, cativa romani care lucreaza aici in Irlanada la Chubb cu permis de munca ca si security. Munca de security nu face parte din acele meserii sau job-uri cum vrei sa le numesti, pentru care nu se mai fac permise de munca.

labush
02-11-2005, 16:15
Da a trimis in august vreo 16 persoane...din 50 de la care a luat 1.500 de euro in aprilie.
Romanul e disperat si smecherii profita. Cred ca in Irlanda Tom asta e cam infractor si
cred ca o sa se sparga buba si in Romania curand.

aura
02-11-2005, 22:04
Nici in Irlanda situatia nu e prea stralucita....a fost dat in judecata pentru concedii neplatite(a pierdut) si bani luati din salarii fara nici un temei legal( o sa piarda)...

rosey
08-01-2006, 13:49
Cum e posibil asa ceva? stiu ca Chubb angajeaza si se ofera ei sa-ti faca contracte de munca, de unde stiu asata, pai acum 1 an cautam si eu de munca in Finante si am fost la un interviu cu ei, le-am spus de unde sunt si imediat mi-au oferit sa-mi faca contract de munca )asta in cazul in care imi ofera munca) insa bineinteles nu am avut nevoie. Insa e adevarat Chubb ofera contracte de munca!!! Experienta personal!!! E drept asta a fost acum un an, poate poate mai ofera!

aura
15-01-2006, 09:02
Treaba e mult mai complicata si mai complexa intre Lanerock (Clearwater logistics) si Chubb. Clearwater aici in Irlanda functioneaza ca o agentie de recrutare...oameni de la Claerwater sa treaca la Chubb nu s-a pomenit. Asa cum am spus treaba e mai complexa intre firme (cred ca banii)

Parteneru
18-01-2006, 08:41
In august 2005 am fost in Bv, la Lanerock si le-am lasat un cv in vederea aplicarii pt un post in Irlanda. In noiembrie 2005 , m-au sunat sa platesc comisionul firmei in valoare de 25 milioane lei, deoarece imi sosise permisul de munca. Momentan astept sosirea contractului de la fabrica Okane din Irlanda de Nord, pentru a ma prezenta la ambasada in vederea obtinerii vizei.Pana aici toata bune. mai cunosc 2 persoane care au plecat anul trecut in Irlanda de Nord, prin Lanerock si a fost ok.
Acum vin si intreb: de ce ar fi omul asta un tepar?
p.s. Voi reveni cu noi stiri despre situatia mea.

roadrunner
18-01-2006, 09:54
Vrei exemple,
concedii neplatite, bani retinuti ilegal din salariu ... mai vrei.
Roadrunner

aura
19-01-2006, 12:47
Pentru Parteneru,
discutam dupa, si daca ajungi aici....sau in Irlanda de Nord...

Mai nou se zvoneste cacei care lucrau pentru Clearwater partea irlandeza a Lanerock-ului ar fi ramas fara locuri de munca....si ca multi ar fi plecat acasa...

mihai£
19-01-2006, 16:15
pt parteneru
ca sa stii si tu sunt 80 de security care au ramas fara job,au fost inlocuiti de polonezi;pt ca cei de la chubb s-au saturat sa-i plateasca lui tom curran comisioane!!!!!!!!!!!!!!!!!!

roadrunner
19-01-2006, 20:18
Oricum Tom era in cardasie cu cativa din chubb (care primeau si ei) altfel cum crezi ca mergea treaba.
pana la urma nu e treaba noastra ce aranjament aveau ei, ce ma supara e ca erau cel putin doi romani care lucrau de partea lui Tom, si de cate ori oamnenii nostrii (angajatii romani) se adresau cu cate o problema, erau tratati ca niste sclavi. Sper sa aiba si ei parte de exact acelasi tratament de acum incolo.
oricum feriti-va de ceasu' rau, si de romanul prost ajuns sef peste alti romani.
Roadrunner

bussiness
20-01-2006, 10:51
tot ce pot spune este ca am impresia ca cei care vorbesc acum pe tema asta sunt cei adusi de tom cu multi ani in urma la chubb sau alte companii si care acum au case si terenuri in romania si care , in lipsa overtime-ului de la chubb din momentul de fatza nu au altceva de facut decat sa scrie una si alta.fiecare are dreptul sa spuna ce vrea insa ar trebui sa poate sa demonstreze ceea ce spune.nu uitatzi(si ma refer la cei multi care au postat aici) ca avetzi ce avetzi datorita lanerock. ???merci

miriam
20-01-2006, 11:21
Romanul pana nu se trezeste vorbind, nu se simte sanatos. Pot sa pun pariu ca jumatate din cei care ati scris despre subiectul asta, nici macar nu-l cunoasteti. Nu a dat omu' nici o teapa nimanui. Cat despre prostiile cu concedii neplatite... stiu cel putin 5 oameni care lucreza ptr el care nu au avut nici o problema de bani, concedii... drepturi sau alte de astea...

NOVA
20-01-2006, 12:53
  Aaaaa! si apropo: Cati dintre voi a-ti castigat mai bine pana sa veniti aici? Faptul ca Lanerock cere comision de ce n-ar fi drept? toti am face la fel sau vreti sa plecati MOCCA?  
  Am vazut ca multi dintre voi scrieti fara sa aveti cea mai mica idee despre ce se intampla. Hei voi care vorbiti despre permise de munca! Mergeti pe site si mai studiati ! Cei care isi dau cu parerea despre legatura Chubb - Curran intrebatii pe cei de la Chubb de ce au pus romanii pe tusa.
  Curran nu a fost dat in judecata nici in Irlanda nici in Romania asa ca nu mai mancati cu lingurita ceea ce dati afara pe partea cealalta.
  Mai chiar asa e cum se spune pe peste tot despre noi romanii: suntem hoti, mincinosi si ne facem de ras in permanenta.
  Ce viata aveati voi in Romania innainte sa ajungeti aici???????
  Va mai aduceti aminte?????
  Sigur nu, acum suntem cu totii Doamne si Domni ce aia a mea!!!
  Asa ca ce sa facem, hai din pligdiseala si rautate euforica ce ne caracterizeaza pe noi romanii sa intinam si judecam OMUL care ne-a ajutat.
  Am si eu o tema! Era mai bine daca Lanerock nu exista si nici-unul dintre voi toti mai era aici?????

roadrunner
20-01-2006, 18:24
Uite ca a aparut persoana de care vorbeam.
Iar pentru domnu' businessman patriot sa stie ca am terenuri si case pentru ca m-am dus la facultate, cand altii au frecat buha - si nu cred ca e in avantajul lui/lor sa vin eu cu acte doveditoare, dar daca insista nici o problema, daca vreti le public si in ziar.
Roadrunner

aura
20-01-2006, 19:17
Si eu am acte doveditoare...vreti sa le vedeti?

catalin
20-01-2006, 19:43
Am si eu o tema! Era mai bine daca Lanerock nu exista si nici-unul dintre voi toti mai era aici?????

Nu cred ca contesta nimeni meritele lui Tom,dar a facut si multe greseli.Nu este cazul meu,dar cunosc destui care au avut probleme si tot atatia care sunt multumiti.Si eu am apelat la Lanerock,dar din diferite motive nu a fost sa fie!
Au destule bube in cap cei ce au adus romani la munca in Irlanda,si am intalnit colegi care spuneau ca,asta e ar trebuii sa fim bucurosi ca ne-au adus aici...si eu zic la fel,dar pe de alta parte nu accept nimnui sa isi bata joc de mine si sa se poarte cu romanii ca si cu sclavii!Si nu vorbesc prostii !!!Dovada este ca cei mai multi dintre cei care au venit cu diferite companii,in momentul in care au primit acte(IBC de exemplu)au plecat imediat spre alte job-uri !!!
Sunt adeptul comisionului perceput pentru a ajunge aici,dar ce ziceti de strategia aplicata in urma cu ceva timp de compania cu care am venit eu: Doamna care era omul de lagatura din Ro,in cardasie cu mangerul irlandez care se ocupa cu recrutarea,cereau 850$ pentru fiecare contract,asta la negru pentru ca fiecare dintre ei erau platiti de catre companie pentru serviciile prestate.Bun,in mare parte a cazurilor recrutau familii (sot-sotie)tineri,si trimiteau aplicatia pentru Work Permit numai unuia dintre ei !!!Drept urmare doar unul dintre ei primea permisul,platea 850$ si ajungea la Dublin cu promisiunea ca sotul/sotia va primi permisul imediat !!Si uite asa mai trecea o luna si inca o luna si permisul nu mai iesea (defapt dosarul se afla in biroul managerului nici macar nu era trimis la Departament).Fapt ce bineinteles te ducea la disperare,si atunci intreband in stanga si in dreapta aflai ca :"John poate sa rezolve situatia imediat,cu 2000 de Euro !!" Buna tactica,nu ?? Mie mi-au trebuit 7 luni pana am reusit sa imi aduc sotia.Nu cu sistemul asta,ca tocmai cei din companie au aflat de treaba asta si au renuntat la serviciile celor doi,si au rezolvat urgent problemele tuturor celor aflati in cauza.A te juca cu viata cuiva nu este chiar de trecut cu vederea,si atunci le dau dreptate celor care au avut de tras de pe urma unor astfel de oameni!

labush
22-01-2006, 13:13
Ma bucur ca subiectu a deschis interesu multora. Nu contesta nimeni meritele lui Tom. Dar faptul ca la combinatia cu security s-au luat comisioane inainte ( 1.500 de euro in aprilie 2005 din care 900 la negru ) si dupa 8 luni am luat banii inapoi ...pentru ca nah listele au fost facute dinainte au plecat prietenii lui Tom si restu..asta e luati-va banii dupa ce m-am folosit de ei 7 luni si dupa ce v-am incurcat zicandu-va in fiecare zi: STATI LINISTITI TOTUL E OK , IES PERMISELE SI PLECATI.
Singuru lucru care ma face sa nu zic TZEAPA este faptul ca mi-am luat banii inapoi , in rest Minciuna , Neseriozitate , Bataie de joc.

Boto
12-05-2006, 22:48
Acum vin si intreb: de ce ar fi omul asta un tepar?

[/quote]

....o intrebare... Ai cumva si chitanta pe suma de 25 mil ??? ::)

labush
17-05-2006, 19:04
Da pe 595 euro am chitanta si pe 905 euro nu..dar oricum i-am luat inapoi.