View Full Version : gasire locuinta
Salutare! am o mare neclaritate,va cer ajutorul voua,cei care v-ati lovit de asemenea probleme! vreau sa studiez lb engleza in Irlanda,pe sleau,sa fac rost de viza.dupa ce imi gasesc un curs,cum pot rezolva cu o locuinta? la campusuri e destul de scump! pot sa imi inchiriez ceva inainte sa-mi depun actele?va rog sa-mi dati o solutie! la ambasada imi cere dovada ca am unde sa locuiesc!
locuinta iti gasesti f usor. in mod normal trebuie sa platesti chiria pt o luna plus depozit (same amount). de gasit gasesti tu ceva pe net sau in USIT sau in ziar, asta nu e problema.
http://www.daft.ie/
www.usit.ie (nu pe website ci la sediu).
daca vrei sa stai in centru o sa platesti peste 400 ca sa stai singur in camera (intr-un loc ok) - 400 e putin by the way. gasesti ceva fain in jur de 300 un pic mai in afara de centru (si dublinul nu e londra so..).
cauta in blanchardstown de exemplu: e ieftin si sunt case noi => conditii bune (pt care in centru platesti de te rupi). daca vrei mai in centru vezi D7 de ex. (dublin 7), cabra... poti gasi locuri ok...
bafta