View Full Version : Concert Veta Biris, Cotabita si Corina Chiriac
Felicitarile mele organizatorilor! Frumos! ;D
Dar imi spuneti si mie si celorlalti de la ce ora vor avea loc aceste concerte si cat costa un bilet?(poate chiar sa afisati pe pagina cu anuntul, aceste amanunte)
Multumesc,
Aura
Spectacolele incep la ora 19.00 si dureaza aproximativ 3 ore in fiecare din cele 3 zile. Pretul este de 25 euro.
Multam!
Biletele se pot cumpara la intrare sau trebuie rezervate?
Hamilton
11-08-2006, 16:53
Multam!
Biletele se pot cumpara la intrare sau trebuie rezervate?
Rezervările de bilete se pot face la tel. 087 974 7505. Cred că ai aflat însă între timp de acest fapt de pe prima pagină a acestui site. Baftă.
Spectacolele incep la ora 19.00 si dureaza aproximativ 3 ore in fiecare din cele 3 zile. Pretul este de 25 euro.
"Spectacolul incepe la 19:00. Pret bilet: 20 euro." -
scrie pe prima pagina a http://romaniancommunity.net/
Incepind de azi au reduceri si intr-adevar pretul este de 20 euro.
Romanii care au fost la concertul lui Gabriel Cotabita si al Corinei Chiriac pentru a asculta doi artisti de elita ai muzicii autentice romanesti au fost cred extrem de surprinsi sa asiste la un concert suprinzator de viu si mai actual decit ne-am fi asteptat.
Desi absenta cintaretei Veta Biris a fost pentru unii suficienta pentru a nu participa, va pot spune cu regret ca au pierdut ceea ce as putea numi un spectacol pentru cei care gandesc, simt si se bucura romaneste indiferent de timpul sau distanta petrecute departe de tara. Si inca o data daca mai era necesar, un astfel de eveniment confirma ca inainte de toate suntem romani si avem nevoie de momente care sa ne aminteasca acest lucru.
Daca Corina Chiriac era mai mult prefereta parintilor, Gabriel Cotabita in schimb era cotat ca cea mai buna voce rock din Romania atunci cind si-a inceput cariera cu Holograf, moment memorabil pentru multi dintre noi, de aceea cei 60-70 de oameni dintr-o sala care poate acomoda 250 de persoane mi s-a parut ca o insulta la adresa acestor artisti care din fericire si-au facut datoria cu aceeasi tinuta de la care nu cred ca vor abdica niciodata.
Imi pare rau ca nu am timpul necesar sa exprim mai bine emotiile din timpul acestui spectacol insa manusa aruncata de Comunitatea Romaneasca, sau mai bine zis de cei care au organizat spectacolul este aruncata celor care se tot intreaba “Ce face Comunitatea Romaneasca pentru romani?”. Am aratat din nou ca atunci cind ni se cere solidaritatea fata de un eveniment romanesc care s-a dovedit a fi de o calitate ireprosabila, raspunsul majoritatii este mereu acelasi – indiferenta.
Am aratat din nou ca atunci cind ni se cere solidaritatea fata de un eveniment romanesc care s-a dovedit a fi de o calitate ireprosabila, raspunsul majoritatii este mereu acelasi – indiferenta.
Alex, nu cred ca la un concert se merge din solidaritate! In nici un caz! Si indiferenta fata de ce?! fata de un lucru platit?!
nu cred ce exprimarea ta e corecta!
Liviu.Onofrei
04-09-2006, 21:07
Am aratat din nou ca atunci cind ni se cere solidaritatea fata de un eveniment romanesc care s-a dovedit a fi de o calitate ireprosabila, raspunsul majoritatii este mereu acelasi – indiferenta.
Alex, nu cred ca la un concert se merge din solidaritate! In nici un caz! Si indiferenta fata de ce?! fata de un lucru platit?!
nu cred ce exprimarea ta e corecta!
Eu vrea Comunitatea sa mii aduca pe:
Kitaro
Vangelis
Jeam Michel Jarre
si apoi...intrebati-ma: ce pot face eu pentru Comunitate ! ! !
PS
gusturile nu se discuta.Respectele mele pentru cei doi Mari Artisti dar,imbatranesc si nu ma mai tine urechile !
:)
Nexus zise:
Kitaro
Vangelis
Jeam Michel Jarre
Sunt nascuti in Romania, cei enumerati de tine?
Nexus amice daca participarea ta pentru binele comunitatii este conditionat de Kitaro, Vangelis, etc,etc .................................................. ma abtin
Pe Jeam cred ca il putem aduce, numai ca nu stim cine e ;D, una peste alta, concertul a avut invitati de seama, sa zicem asa ai muzicii romanesti, dar parerea mea de la bun inceput a fost ca locatia nu a fost tocmai potrivita, multi nu au mers la acest concert din cauza ca nu stiau ce e cu acel club ALSA, povestea ar fi stat altfel daca era undeva in Centru (parere personala).
A propos de gusturi, eu sunt de parere ca doar cele alimentare nu se pot discuta, pentru ca altfel criticii de arta in general nu si-ar mai avea rostul. Eu am tinut sa mentionez de calitatea concertului in sine, nu de virsta artistilor, iar daca a lipsit solidaritatea fata de un eveniment romanesc chiar platit, unul neplatit nu va valora cu siguranta mai mult, cei din Comunitatea Romaneasca pot confirma ca orice eveniment sau gest gratuit creeaza mai degraba suspiciuni decit spirit de solidaritate.
Organizatorii au incercat sa aduca artisti dintr-o plaja larga de genuri muzicale si au intrebat sala de preferintele fiecaruia, astfel putind sa organizeze in viitor concerte pe placul unui numar mai mare de romani stabiliti in Irlanda, iar daca un gen muzical sau o formatie v-ar face placere sa o vedeti pe meleagurile insulei de smarald, puteti sa trimiteti un e-mail organizatorilor si cred vor face tot posibilul sa va satisfaca dorinta.(adresa lor este http://www.agero-stuttgart.de/).
Liviu.Onofrei
05-09-2006, 15:40
Nexus zise:
Kitaro
Vangelis
Jeam Michel Jarre
Sunt nascuti in Romania, cei enumerati de tine?
Nexus amice daca participarea ta pentru binele comunitatii este conditionat de Kitaro, Vangelis, etc,etc .................................................. ma abtin
Barbatee,
Nu te supara,dar daca ma uit bine la fiece post postat de mine,tu treba sa spui ceva impotriva.Nu candidez la nici o functie,nu iti sunt adversar direct asa ca ce papadia mea ai cu persoana mea ! ! ? ?
Nu iti voi raspunde prin PM.
Fiecare cu gustul lui...lasa naibii polemica la o parte si fa ceva contructiv:abtinete !
Multam...
SOLIDARITÁTE s.f. Faptul de a fi solidar (cu cineva sau cu ceva); sentiment care îi determină pe oameni să-şi acorde ajutor reciproc
La acest concert care a fost ajutorul?