View Full Version : Meteor pt sunat in romania
mihaimilk
01-07-2006, 12:23
Salutare,
Folosesc voipstunt ca sa sun in romania de pe calculator (5c/min cu landlines, 22c cu mobile). Dar am observat pe site-ul Meteor aici (http://www.meteor.ie/makethemove/anytimeinternational.html) la Anytime International, costa 9c/min cu landlines in romania, si 25c cu mobile.
Nu e foarte scump, cred eu, i-a incercat cineva? Sunt alte costuri ascunse?
Aceleasi tarife le ai si cu Vodafone.
irlandeza
03-07-2006, 17:00
Cum suni de pe calculator? Ai net-ul prin telefon ?
mihaimilk
04-07-2006, 11:26
Da, am broadband cu BT, si pot folosi oricare dintre: voipstunt, skype, si altele asemenea. Pt Romania, cred ca voipstunt e cel mai ieftin (cand am inceput sa-l folosesc, era 1c/min, acum e 5c/min).
Aceleasi tarife le ai si cu Vodafone.
Acum am vazut pe site-ul vodafone ca au tarife speciale cu Romania. Bine de stiut (pe viitor ;) )
Meteor au oferta cu "5c calls", care pare mai ieftina decat oricare alta. Dar asta este de-abia primul meu telefon celular (dupa aproape 6 ani in Irlanda), deci sunt on n00b in domeniu :D
irlandeza
04-07-2006, 18:15
Da, am broadband cu BT, si pot folosi oricare dintre: voipstunt, skype, si altele asemenea. Pt Romania, cred ca voipstunt e cel mai ieftin (cand am inceput sa-l folosesc, era 1c/min, acum e 5c/min).
Tot brosdband am si eu dar nu prin telefon. Mai pot suna?
Mersi[br]Postet at: July 04, 2006, 08:13:58 PM________________________________________________ _Adica broadband. Am apasat alta tasta.Scuze.
mihaimilk
04-07-2006, 21:24
daca ai cable (NTL), poti sa suni folosind voipstunt (asta bineinteles daca latency-ul e bun, ceea ce cred ca e, NTL fiind cel mai bun ISP in irlanda in momentul asta).
Daca ai un Wireless provider... dupa cum ti-e norocul, IBB au o reputatie proasta in domeniul asta.
Daca ai Satelit ;) cred ca nu poti.
Ai nevoie de un head set sau de un telefon pentru Voip.