PDA

View Full Version : INVITATIE

sfinx
08-06-2006, 22:29
Romanian Society of Ireland va invita, duminica 18 iunie orele 15:00 sa participati la Parada Liberty`s Festival in Thomas Street.

vasiletina
08-06-2006, 22:49
Multumim pentru invitatie.

Personal nu pot participa, dar oricine este liber sa participe daca timpul/agenda permite.

mishulyna
27-08-2006, 12:50
Un singur raspuns, si ala un refuz (decline)... Sunteti asa de putini sau asa de putin uniti? De ce? Se lucreaza mult "la negru"? As vrea sa inteleg, sunt cam "bagacioasa" din fire, deh, romanca! Toate cele bune!

William
04-09-2006, 06:17
Ah daca as fii fost acolo veneam chiar daca eram lovit la picior :P. Dar chiar cum este viatza in irlanda ca am cautat un topic si nul-am gasit

sfinx
04-09-2006, 07:11
Lumea e prea ocupata pentru a face bani. Munca voluntara a iesit din constiinta romanilor.
Multi considera ca voluntariatul este o rusine. Irlandezii merg si fac munca voluntara in ROMANIA. Asta ar trebui sa ne dea putin de gandit.

mishulyna
04-09-2006, 08:06
Nu numai irlandezii, mai toti occidentalii, belgieni, olandezi... Poate am devenit prea plictisiti de munca voluntara din cauza celor traite in tara... Dar s-o recunoastem, pe langa faptul ca nu ne place munca voluntara avem si un sentiment de dispret fata de cei care carora le place...
Schimbarea mentalitatii unei natiuni incepe cu fiecare membru al ei, ar cam fi timpul sa incepem, nu de alta dar cei ce traiesc in Romania isi pun mari sperante in cei care au trait si muncit in Occident. Daca nu voi, atunci cine, daca nu acum, atunci cand?
Poate e doar o sugestie aiurita, trebuia sa postez la "locul de dat cu capul"?