View Full Version : Caut de munca ca self employed in constructii.
bogdan77
23-05-2006, 20:15
Salutare!
Stiti cumva daca sunt in Dublin agentii sau cum se poate gasi de munca in domeniul constructiilor lucrand ca self employed .De cateva luni incerc sa-mi gasesc de munca ca subcontractor dar nu am avut prea mare succes ,sau nu am cautat unde trebuia. Puteti sa-mi da-ti niste sfaturi?
Va multumesc anticipat!!!
Bogdan
Bogdan,
Ai incercat sa-ti lasi business cardul la shopuri care vind produse relationate cu businessul tau, cum ar fii ptr constructii: Atlantic Homecare, B&Q, Chadwicks, etc.? la intrare sau iesire au standuri in care poti sa-ti lasi business cardul.
Ai incercat sa iei Yellow Pages si sa cauti firme care te-ar contracta si sa le trimiti CV-ul tau pe fax sau antetul tau, sau reclama ta, ce servicii oferi?
Incerca sa-ti dai un advert intr-un ziar local: People de exemplu. cel mai mic advert in chenar e vreo 60 si ceva plus vat.
Este un pic de lucru sa-ti gasesti de munca ca si self-employed, dar nu descuraja, cineva tot va raspunde, dar fa-te vazut si auzit in locurile care trebuie si care se cauta. Numai inceputul e greu, odata ce ai intrat in "hora", lucrurile merg mai usor. Vei fii recomandat si nu va mai fii nevoie sa te zbati atita ca si la inceput.
Succesul maxim,
naomi
bogdan77
24-05-2006, 23:12
Iti multumesc ptr sfaturi !!! Ai cu siguranta o inima mare si calitati de busines man.Chestia e ca lucrez ptr cineva momentan si nu prea mai am timp sau dispozitia dupa munca sa fac ceea ce mi-ai sugerat. Cu anunturi in ziare am incercat-o ,piata este un pic full ,si imi lipseste asigurarea ,dar nu ma las.
Iti multumesc oricum si sa fii iubita!!!