View Full Version : Propunere!
Propun depolitizarea forumului si incetarea a oricaror discutii legate de Comunitea Romaneasca (ca organizatie), informatii despre organizatie se pot gasi la adresa din pagina de web si numerele de telefon, deasemenea propun incetarea discutiilor despre ziarul Informatia care este un cotidian independent publicat de o mana de oameni, la fel replicile la articole sau comentariile prin contactele publicate in paginile ziarului.
Am pus si un poll!
shamrock
10-06-2005, 16:03
Da! sunt de acord! sa nu se mai discute nimic!
mickeymouse
10-06-2005, 16:13
Irisman,
mult prea tarziu pentru poll, nu mai e lume sa raspunda
Aurash
cati sunt... oricum propunerea a venit din partea mea personala.. s-ar putea sa supere pe cineva.. dar e o propunere. Ai fi uimit sa afli cate persoane intra sa citeasca forumul zilnic, indiferent de certuri, indiferent de faptul ca nu vor sa scrie nimic.
mickeymouse
10-06-2005, 16:17
... si te astepti ca astia sa-ti raspunda ? astia care nu scriu nimic? interesant...
Aurash
nu e adevarat...eu sunt nostalgic...vad si eu ce a mai ramas...sau citesc,spre uimirea unuia...
nu este o idee buna.
Lasa lumea sa vorbeasca, dar totusi cineva trebuie sa modereze topicul.
De exemplu, sa stearga raspunsurile care contin cuvinte abuzive, injuraturi, etc.
Suntem "so called" a comunitate romana, si trebuie sa avem respect ptr fiecare dintre noi.
Daca nu suntem in stare sa ne comportam frumos, si nu avem cei 7 ani de acasa, pe linga faptul ca, citva dintre noi sunt "inteligenti", ce rost are sa fim membri aici - sa citim cea ce altii nu respecta?
ex:
puloshi
nu vin pe aici sa citesc asa ceva.
mickeymouse
11-06-2005, 10:33
sa rezolvat, am inlocuit puloshi cu duri, si sa stii ca tot ce am spus despre DSP este real si functioneaza.
Aurash
@louie
io zic sa dai tu fuguta la CRI ca au mare nevoie de cadre
mutule.. esti la fel ca fotbalistu, se zbate dar degeaba si mai e si iritant.. eu ti-am sters mesajul tau care la fel ca toate mesajele tale nu fac altceva decat sa abereze.. de la vanzari de baticuri la vanzari de nortonantivirus crackuit... la urmatorul mesaj aiurea iti iei ban. Am pus o propunere nu vii tu cu aberatii... puteai sa spui ca esti sau nu deacord si gata... nu ca mergem pe luna sau sa vizitam bisericile de mai stiu eu unde.
@Irishman
Cam ciudat sa nu vorbesti de CRI in forum atunci cind CRI e proprietarul web-ului. lasa oamenii sa spuna ce au de spus la acest capitol ca sa stim daca mai merita sau nu sa existe CRI.
Ovidiu
Too late !
Subiectele au fost deja scoase de pe forum!!!
Nu !
Imi cer scuze !
Au fost doar mutate in josul paginii!
Dar parca ieri nu erau nicaieri ??!!